Android aplikacije, igre i problemi izdvojena tema

poruka: 3.283
|
čitano: 1.441.866
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Android aplikacije, igre i problemi

neke ne možeš skidati za naše podrućje ali probaj preko moba i napravi sve što treba kad budeš aktivirao market preko moba pita te dali prihvaćaš naćin korištenje i bla bla bla ti potvrdi yes i onda probaj, a dali imaš sim karticu na mobu jer ako ne i nemaš ni wi-fi e sorry onda banana od skidanja osim da se spojiš na wi-fi od routera na kojem je pc, onda ide.

LP !!!!

Sve se nema.Možeš mislit.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo napravio sam konacno, e sad imam problem u skoli sam bio preko wi fi i skino sam par aplikacija, i sad sam doso kuci i on meni kaze da je skino aplikaciju na telefon al gdje je sad ta aplikacija na mobitelu nigdje ih nema 

0 4 hvala 0
17 godina
Re: Android aplikacije, igre i problemi
meclaren1 kaže...

Evo napravio sam konacno, e sad imam problem u skoli sam bio preko wi fi i skino sam par aplikacija, i sad sam doso kuci i on meni kaze da je skino aplikaciju na telefon al gdje je sad ta aplikacija na mobitelu nigdje ih nema 

Sinko nabavi nokiju 5110  i neces imat nikakvih problema. Nije android još za tebe...

13 godina
neaktivan

E pa izvini tata molim te, jesi li se ti naucen rodio ? 

13 godina
neaktivan
Nemoj biti arogantan. Ti si taj koji ne zna aplikaciju instalirat. Da samo pročitaš upute koje dobiješ na mobitelu, ne bi tu tražio pomoć.
13 godina
neaktivan

A pa jarane da sam dobio nesto uz mob ne bi ovdje pito logika cista ;)

15 godina
E da ne kradeš mobitele ne bi imao sra nja s njima. I da se pod settings-accounts-google account loginiras sa tim Gmail accountom koji si napravio, mogao bi koristiti i market na mobitelu i market na kompu. A i malo općenitog guglanja ti ne bi škodilo a ne ovdje silujes ljude sa najblesavijim pitanjem postavljenim dosad.
14 godina
neaktivan

Imam problem s sony ericsonom live with walkaman,kad se spajam na svoj router pise mi nabavljanje IP adrese iz mreze OptiDSL_54,a onda prestane i pise nepovezan,ako si slozim sva ona sranja u vezi toga da koristim vlastitu IP adresu,onda se spoji na router,ali se brzo crasha,a stranice se nece ucitati.wtf?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Danas sam na svoj Galaxy S2 konacno napravila update na ICS i sada mi vise ne radi Lookout. Izbrisala sam ga i ponovo instalirala ali i dalje ga ne mogu otvoriti. Jel mi mozete preporuciti neki drugi dobar antivirusni program?

{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
bionda kaže...

Danas sam na svoj Galaxy S2 konacno napravila update na ICS i sada mi vise ne radi Lookout. Izbrisala sam ga i ponovo instalirala ali i dalje ga ne mogu otvoriti. Jel mi mozete preporuciti neki drugi dobar antivirusni program?

{#}

Avast je trenutno najbolji, probaj njega.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011 R.I.P mind_challenge 18.5.2012
14 godina
neaktivan
kurt kaže...

Imam problem s sony ericsonom live with walkaman,kad se spajam na svoj router pise mi nabavljanje IP adrese iz mreze OptiDSL_54,a onda prestane i pise nepovezan,ako si slozim sva ona sranja u vezi toga da koristim vlastitu IP adresu,onda se spoji na router,ali se brzo crasha,a stranice se nece ucitati.wtf?

jel zna ko popi*del sam vec jer nemam interneta na mobu?

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.4.2012 8:55 (kurt).
15 godina
neaktivan

Tražim neke igre za Android...

Igrao sam takve na iOS-u, a želim znati ima li takvih za Android.

Prva je igra ovakva: na ekranu se prikaže više sličica, nedopunjenih logo-a nekih maraka auta, odjeće, i bilo čega drugoga. Tvoj je zadatak da svakoj napišeš ime.

Druga igra je igra "Doors". Također logička igra gdje je zadatak otvoriti vrata, ali logičkim putem doći do toga.

Ako netko zna postoje li ovakve igre na Androidu, neka kaže.. hvala.. :)

'mrzim kad mi Metro 2033 ide manje od 250fps || EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Imam sony ericsson xperia arc s i uz njega mi  je dosao mcAfee antivirus, e sad mi je istekla licenca koju sam imo trajala 7 dana, i htio bi da nabavim neki drugi primjerice AVG, ali ne mogu

deinstaliram sad postojeci mcafee. Sta trebam uradit?

0 0 hvala 0
16 godina
meclaren1 kaže...

Imam sony ericsson xperia arc s i uz njega mi   je dosao mcAfee antivirus, e sad mi je istekla licenca koju sam imo trajala 7 dana, i htio bi da nabavim neki drugi primjerice AVG, ali ne mogu

deinstaliram sad postojeci mcafee. Sta trebam uradit?

Bojim se da ces trebati rootati uređaj i obrisati ga sa nečim poput Titaniuma.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011 R.I.P mind_challenge 18.5.2012
15 godina

Koristite li sigurnosni softwarei koji? Vidim da ih ima pa pretpostavljam da nisu na marketu bezveze :D

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kill Frenzy kaže...

Koristite li sigurnosni softwarei koji? Vidim da ih ima pa pretpostavljam da nisu na marketu bezveze :D

Probaj s Dr. Web - om. Ja ga osobno već duže vrijeme koristim i odličan je. Isto tako, na testovima je bio po detekciji i svemu ostalom pri vrhu.

15 godina

A koliko uspori mob?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

A koliko uspori mob?

Meni koliko se ćini nije uopće usporio mobitel a stalno je tu aktivan. Skini njega i miran si, prije koristio lookout al nakon testova detekcije prešao sam na dr.web i prezadovoljan sam.

ANTI_Fejzbukovac
14 godina
Kill Frenzy kaže...

A koliko uspori mob?

Kako ćeš znati ako ne probaš? Nema nikakvih usporavanja

15 godina

Može li se napravit komplet reinstal andorid os-a kao npr čisti instal ios-a i kako?

Ne treba mi ali nikad neznaš hoće li zatrebat ukoliko nešto zdrk**.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.5.2012 17:51 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Može se, naravno.

15 godina

Postoji li nekakav official program koji to radi automatski ili se moraš sam patit :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kill Frenzy kaže...

Postoji li nekakav official program koji to radi automatski ili se moraš sam patit :D

Pa lupiš Factory reset i to je to.

16 godina

pitanjce 

Krepo mi je ekran na galaxyu i sad bi htjeo pohranit slike na racunalo, no da bi se mobitel prebacio u stanje sharenja treba otici na home iddle screen. ( no posto nevidim kaj radim + vjerovatno je i touch otisao nemogu to ) 

Ima li neki nacin da se dode do toga bez promjene ekrana naravno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GRDI-146 kaže...

pitanjce 

Krepo mi je ekran na galaxyu i sad bi htjeo pohranit slike na racunalo, no da bi se mobitel prebacio u stanje sharenja treba otici na home iddle screen. ( no posto nevidim kaj radim + vjerovatno je i touch otisao nemogu to ) 

Ima li neki nacin da se dode do toga bez promjene ekrana naravno.

Ako vec nemas,uzmes card reader i izvadis karticu i spojis sa kompom...ILI ubacis karticu u drugi mob pa prebacis

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
16 godina

eh da je kartica, sve je na 8gb njegovog storagea 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GRDI-146 kaže...

Nadji na ebay digitizer i zamjeni touch..Cijena zavisi koji je model.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
15 godina

jel moguce kako maknuti onu gore ikonu u status baru koja kaze prostora ima sve manje

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
maxy0 kaže...

jel moguce kako maknuti onu gore ikonu u status baru koja kaze prostora ima sve manje

Oslobodiš prostor i ona se makne.

16 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...
GRDI-146 kaže...

Nadji na ebay digitizer i zamjeni touch..Cijena zavisi koji je model.

I što onda, kad mu ekran ne radi.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice