Nemam ja internet od neke mreže imam ovaj lokalni. Mogu li se meni te aplikacije same aktivirati preko mrežnog interneta? Trebam li isključiti to i kako?
troll?
za takva pitanja idi u Android Borbeni Komplet.
Nemam ja internet od neke mreže imam ovaj lokalni. Mogu li se meni te aplikacije same aktivirati preko mrežnog interneta? Trebam li isključiti to i kako?
troll?
za takva pitanja idi u Android Borbeni Komplet.
Nemam nijednu tarifu za internet i isključio sam mobile data. Hoću li ja sada svejedno moći ići na svoju lokalnu mrežu svoj wireles?
Ako imaš doma wifi, onda možeš bez problema. Samo idi pod Settings pa na Wireless i tam si uključiš wifi, upišeš šifru i surfaš.
Je li itko ikad imao problema s aplikacijama preko andorid marketa? Zato što mnoge aplikacije imaju dozvolu kad ih instaliram da mi promjene osobni broj! Je li tko imao problema s tim? I zna li netko kako isključiti one dosadne google-ove oglase koji se pojavljuju kod nekih aplikacija?
Tako piše.
Napokon NFS Shift za screen 320x480 HVGA iliti Xperia X8 i ako se ne varam
LG Optimus 1
Galaxy Ace
HTC Status
LG GT-540
Xperia Active
HTC Wildfire s
HTC Salsa
http://androxpx.blogspot.com/2012/01/nfs-shift-320-x-480.html
Evo jedno pitanje:
Ja recimo kupim neku i aplikaciju i onda u međuvremenu istaliram novi ROM ili naprain update/repair. Neću valjda morat ponovo kupit?
Pozdrav,
Da li postoji za smartphonove neki program s kojim mogu zaključat cijeli zaslon i ulazak u poruke?
Pozdrav,
Da li postoji za smartphonove neki program s kojim mogu zaključat cijeli zaslon i ulazak u poruke?
sam smartphone mozda? imas u samom androidu vec tih opcija...
Pozdrav,
A gdje se nalaze?...mene zanima program koji ima tu mogućnost..:)
koji mobitel imas
koji mobitel imas
Huawei u8650..ima android operativni sustav...
Pozdrav,
za poruke ima handcent sms, iako i stock aplikacija ima nesto slicno, a za zaslon ti je pod settings>security..barem na desire-u. a vjerujem da je isto ili slicno na tvom mobu...
Pozdrav,
za poruke ima handcent sms, iako i stock aplikacija ima nesto slicno, a za zaslon ti je pod settings>security..barem na desire-u. a vjerujem da je isto ili slicno na tvom mobu...
Aha..pa šta nema i za ekran neki program?... jel valja ovaj handcent sms?
Aha..pa šta nema i za ekran neki program?... jel valja ovaj handcent sms?
hehe, pa ne kuzim te :) sta ce ti program koji ti zauzima resurse ako to imas u samom OS-u...a handcent je najbolji...
EDIT: a lockscreen programa imas mali milijun..samo malo otvori market
Ovaj handcent sms je kao msn...nešto slično..:/
wtf ?? handcent je sms/mms program, najbolji koji postoji na marketu...kakvi pobogu msn
wtf ?? handcent je sms/mms program, najbolji koji postoji na marketu...kakvi pobogu msn
meni treba program koji zaključava moje sms poruke i tako tome...jasnije?
meni treba program koji zaključava moje sms poruke i tako tome...jasnije?
nema smisla vise...to ti je program koji ima opciju zakljucavanja poruka...da li passwordom ili patern lockom, sasvim svejedno...NHF ali mislim da nije to za tebe...
Skinuo sam Real Football 2011 za HTC Wildfire S ..
I sad mi trazi neke fajlove da skinem..
Da li ima negdje na netu da skinem te fajlove preko kompa pa da prebacim na sd karticu... (rezolucija 320x480)
Hvala
koje su najbolje besplatne aplikacije za održavanje androida da radi glatko
imam xperiu mini pro SK17i, android 2.3.4
od aplikacija za održavanje imam android assistant, advanced task killer, eays uninstaller, 3g watchdog i antivirus free
Dobra večer temo Android aplikacije, igre i problemi.
Ja sam ovdje, a doveo sam i prijatelje. IT'S POKEMON TIME!
P.S.
@jebasu
Postoji li neka tehnika koju mi početnici nismo skontali (kako da mi ne dolazi Zigazgoon pet miliona puta npr.)?
@Mentalist nemožeš spriječit jednog pokemona da se pojavljuje u zoni,ali možeš spriječiti wild battle tako da kupiš repel i samo ga iskoristiš.
100-200 koraka te neće nitko napadati osim trenera naravno
Mene nerviraju Zubati i kasnije Golbati u špiljama,svaka 2 koraka jedan od njih
@Mentalist nemožeš spriječit jednog pokemona da se pojavljuje u zoni,ali možeš spriječiti wild battle tako da kupiš repel i samo ga iskoristiš.
100-200 koraka te neće nitko napadati osim trenera naravno
Mene nerviraju Zubati i kasnije Golbati u špiljama,svaka 2 koraka jedan od njih
I nema načina da ih se riješiš.
Je li mi se čini ili je Ruby mnogo oskudniji novcima od Fire Red-a?
I da repel sam i koristio kad sam prelazio ispod one planine, napatio sam se kao Isus jer ga nisam imao 20 tona.
Neznam ruby nisam igrao al sam igrao nešto malo Emerald došao do prvog gyma i to je to
Kad dobiješ VS. Seeker lagano je skupit novce samo se boriš sa trenerima s kojima si se već prije borio i dobijaš brdo para
Neznam ruby nisam igrao al sam igrao nešto malo Emerald došao do prvog gyma i to je to
Kad dobiješ VS. Seeker lagano je skupit novce samo se boriš sa trenerima s kojima si se već prije borio i dobijaš brdo para
Koliko ima trainer-a otprilike u Fire Red-u i koliko treba da se pređe igra otprilike?
Ja sam inače flying bug, bird ili water type.
U Fire Red je teško naći water type Pokemon-e, imam old rod, ali šta ću od one ribe (smetnuo sam ime), ne mogu sad čekati godinama da evoluira u Gyarados-a.