Panicarenje bez veze. Kada se samo sjetim koliko je kostalo 4 MB RAMa tamo u prvom dijelu 90ih - upgrade s 4 na 8 je kostao skoro kao jedan bubreg
. A i ove trenutne cijene bi isle pod ono : nije skupo, samo si se ti lose udala. Uostalom, za ogromnu vecinu korisnika je i vise nego dovoljno 16 giga. Oscilacija je uvijek bilo. Sada je krenulo panicarenje kao i sa wc papirom za vrijeme covida, sto ce samo dodatno ubrzati rast cijena, ali privremeno. Uskoro ce opet cijene u drugom smjeru.
Ne budu ove cijene padale do proljeca.
Ne budu ove cijene padale do proljeca.
Proljeca? Ti si izgleda glass half full osoba 
Kakvo crno proljece. Onaj tko zeli i kome treba ce kupovati i po ovakvim cijenama. Nisu ovo neke visoke cijene. Pogotovo jer nakon BF ide sada i Bozic kada se posebno pegla kartica. Trebati ce proci vise vremena da krene na dolje.
Mene zivo zaboli, nedavno sam uzeo 32 giga ddr 5 kit sa 5070ti, x3d amd.... Vise me brine to sto sam to kupio prije 2-3 mjeseca, a i dalje visim na mom omen laptopu (3070ti, 16 giga, intel 12 serija...) i shvatio sam da sto god radim da mi je ugodnije na laptopu, jer qhd reza na ovom malom/laptop ekranu "ubija" 
Baš zato sam kupio 32 GB RAM-a ovo ljeto za Ryzen računalo. Tada su već počele priče o poskupljenju memorije. A jučer sam naručio Samsung 870 EVO SSD kapaciteta 500 GB, da izbacim HDD iz računala (počeo je vibrirati, star je). Još do prije koji dan je takav SSD koštao 68 € u Linksa, a sada je već na 88 €. Pa sam ga naručio na eKupi za 70 € (uračunata dostava).