Pitanje oko ram memorije - hitno

poruka: 39
|
čitano: 20.996
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Pitanje oko ram memorije - hitno
ibari91 kaže...

dakle nema veze sto pise na Asrock sajtu....bitno da je ddr2 ?

Ako prima ddr2 a ti imaš ddr2 onda kupi.Nema veze šta piše,bitno je da je ddr2.

16 godina
RE: Pitanje oko ram memorije - hitno

To što piše tamo su memorije za koje garantiraju da će raditi, tj. one koje su na toj ploči testirali.

Uglavnom rade i sve ostale tog tipa.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
17 godina

OK decki hvala vam

AMD Athlon X2 7850 BE 2.8Ghz / Glacial Tech Igloo 5750 / 4x1GB Kingston HyperX 800Mhz / Powercolor HD 4670 512MB GDDR3 / Win 7 Ultimate x64
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da sad ne otvaram novu temu,trebam malu pomoc,ne razumijem se bas u informatiku,pa bih volio da mi neko pomogne.Uglavnom imam intel sorento d945gnt maticnu plocu i na njoj 1GB,dva puta po 512 MB.Sad htio bi unaprijedit barem na 2GB,al citam da se plocice moraju poklapat odnosno da bi dobro bilo da su sve iste,sta bi bilo kad bi ja sad kupio onda jos 1gb od drugog proizvodaca a da ne mjenjam ove sad koje imam(nazalost ne znam koje su,od kojeg proizvodaca).I ako znate koje plocice da kupim,da mogu igrat malo jace igre poput gta 4 da ne steka

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozdrav svima-problem je ovaj:

Imam ovu plocu: http://ee.gigabyte.com/products/page/mb/ga-m52l-s3_20/specs/

I imam 4GB RAM-a i jucer sam kupio plocicu od  2 GBR (transcend DDR2 UDIMM 800)-medutim kada stavim novu plocicu u utor bilo koji komp se nemoze uopce pokreniti nego samo pisti konstatno-probao sam i mijenjat utore(moja 2 su utaknuta u istoj boji jel) i ovaj kupljeni sam probavao u drugoj jer je malo razlika u velicini ali sjeda normalno unutra.Jel mozda problem sto je ova kupljena UDIMM a na stranici maticne pise samo DIMM memorije?

Molio bih neki savjet i hvala unaprijed.{#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dali Phenom II x2 550BE može iskoristiti ddr3 1600Mhz (koja je najviša frekfencija sa kojom može raditi)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Kolko sam citao po netu , do 1333Mhz ! Svejedno razlika između 1333 i 1600 se ne primjeti !

Music As A Weapon !!
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2012 22:02 (Haf932).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Pitanje oko ram memorije - hitno
Haf932 kaže...

Kolko sam citao po netu , do 1333Mhz ! Svejedno razlika između 1333 i 1600 se ne primjeti !

Znači ako stavim ram od 1600Mhz pošto takvog imam on če se samo spustiti na nižu frekfenciju

15 godina

Da !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice