Memorija

poruka: 4
|
čitano: 980
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Memorija

Pozdrav. kupujem memoriju Corsair 4GB (2x2GB) 9-9-9-24, 1600MHz XMS3 w/Classic Heat Spreader, Core i7, Core i5 and Core.

Pošto nema za naručit TW3X4G1600C9D šta vi mislite koja je bolja i možete li mi preporučiti neku drugu možda. Hitno je jer upravo sada to naručujem pa bi molia par hitnih odgovora ako je moguče.

Proc 1055xt.

890GX extreme ploča.

EDIT: Može li mi samo nekao ukratko pojasnit šta ovoj gore navedenoj znači da je "Core i7, Core i5 and Core".

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.6.2010 8:52 (Hedrick).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Memorija
Hedrick kaže...

Pozdrav. kupujem memoriju Corsair 4GB (2x2GB) 9-9-9-24, 1600MHz XMS3 w/Classic Heat Spreader, Core i7, Core i5 and Core.

Pošto nema za naručit TW3X4G1600C9D šta vi mislite koja je bolja i možete li mi preporučiti neku drugu možda. Hitno je jer upravo sada to naručujem pa bi molia par hitnih odgovora ako je moguče.

Proc 1055xt.

890GX extreme ploča.

EDIT: Može li mi samo nekao ukratko pojasnit šta ovoj gore navedenoj znači da je "Core i7, Core i5 and Core".

To "core" su serije Intel procesora,a RAM uzmi.

15 godina
neaktivan

dakle bez obzira šta uziman AMD-a to nema nikakve veze? Da uzmen?

16 godina
neaktivan
Hedrick kaže...

dakle bez obzira šta uziman AMD-a to nema nikakve veze? Da uzmen?

Ima, isprva je samo Intel imao platformu za DDR3,a AMD nije,pa su se proizvođači okrenuli ispravljanju problema s intelovim platfomama. XMP profili su pravljeni za Intel platforme. Oni Dominatori koje ne ožeš nabaviti su odlični i za Intel (ali verzija s naponom 1.65v) i za AMD (1.8v). Uzmi, ne bi smjelo biti problema. Obavezno update-aj BIOS,a najnoviji je 2.21 (?)

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.6.2010 10:53 (pod009).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice