Zanima me koji je najbolji stick od 8 GB do 200 kn. Znam da je PATRIOT XPORTER najbolji, ali ga nažalost nema u Hgspotu već duže vrijeme. Mislio sam uzeti Corsair Voyager od 8 GB, što kažete?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
LINK Zamjena za onaj, a također jako dobar. Potraži ga u trgovinama M-san grupe
Zanima me koji je najbolji stick od 8 GB do 200 kn. Znam da je PATRIOT XPORTER najbolji, ali ga nažalost nema u Hgspotu već duže vrijeme. Mislio sam uzeti Corsair Voyager od 8 GB, što kažete?
Slazem se s postom iznad mene. Ovaj corsair ti je otporan skoro na sve. Ja imam ovaj od 8gb, brzina je dosta dobra, a nabavio sam ga na nekoj akciji u Linksu za 130kn
A jeli znate koliku ima brzinu zapisivanja? Znam da je čitanja oko 30, a zanima me zapisivanja.
Nebih znao tocno, ja sam zadovoljan brzinom, pogledaj na google sigurno ces naci negdje...
LINK Zamjena za onaj, a također jako dobar. Potraži ga u trgovinama M-san grupe
Ja imam verbatimov store 'N' go high speed od 8gb i jako sam zadovoljan. Košta 159kn
ja cu si kupit neki od 16gb vidio sam u enteru za 210kn
probaj s ovim od A-data
http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1010500
ima dvokanalni kontroler pa je čitanje i pisanje brže.
Mislio sam uzeti Corsair Voyager od 8 GB, što kažete?

Pa to sam i mislio reci, isto tako imam problema sa vanjskim hardom koji ne ucitava fajl veci od 4gb, tako da Corsair rullz. :)
od koliko ima naviše u hrvatskoj
Ja sam nedavno kupio cruzer contour i prezadovoljan sam.
jedini stik da ima neki pristojan dizajn, ima zgodan mehanizam za izvlačenje štekera
a sto se brzine tiče ide cca 30MB gore i dole.
Kupio sam ga zbog loše sreće sa ostalim diskovima, stalno neke greske i corrupted fajlovi. (mozda zato sto sam dosad kupoao najjeftinije_ :))
btw, ima dozivotnu garanciju.
od koliko ima naviše u hrvatskoj
Cijene su velike za takvo sto XD
64gb je najveci stick trenutno koliko sam ja informiran, no to je trenutno neisplativo, treba se sacekati neko vrijeme da se cijene smire, isto je bilo prije 2-3 god, sjecam se ekipa je imala 128, 256, 512bm, kad je frend nabavio usb od gige ono wauu, a danas je sasvim normalno usb od 8gb, sta ce biti za koju godinu tek...
ja sam svoj memori stick kupio pd 2 gb kad je 4 gb bilo puno
cjene naglo padaju izgleda da se nikad ne isplati kupiti stick
ja sam svoj memori stick kupio pd 2 gb kad je 4 gb bilo puno
cjene naglo padaju izgleda da se nikad ne isplati kupiti stick

prije par godine sam dobio Transcendov 512MB stick i od tada se držim njihove JetFlash V30 serije jer nemaju nikakvih fancy detalja po sebi, a imaju i doživotnu garanciju
najviše koristim 8GB verziju koji sam kupio u mikronisu (btw. imaju deklarirane krive brzine pisanja i čitanja za taj stick) za 147kn, nakon što sam ga formatirao u NTSF, brzina pisanja mi je 10MB/s, a čitanja oko 20-25MB/s
Kupio sam Corsaira Voyager od 8 GB i solidan je, nije pretjerano brz, ali ok. Sad vas pitam koji ej najbolje staviti format. Mislim na ono Fat i one druge.
Kupio sam Corsaira Voyager od 8 GB i solidan je, nije pretjerano brz, ali ok. Sad vas pitam koji ej najbolje staviti format. Mislim na ono Fat i one druge.
Taj Corsair ti je gumeni izvana potpuno i da otporan je na padove i cak na vodu nista mu nece bit imam ga ja pa znam tak ti to je u praksi!
Odličan ti je stick,ali nije nešto pretjerano brz. meni ej važno da je otporan dosta, da ga mogu bacati kad sam živčan. Brzina zapsivanja 9 MB/s, a čitanja 33 MB/s.