Koji mi ram preporucate?

poruka: 5
|
čitano: 1.874
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Koji mi ram preporucate?

Evo pitanje glasi "koji mi ram preporucate" za maticnu Asus P5QL/EPU....treba mi 4 GB sto jeftinije a da je dobro.... Links il ADM....Hvala 

Sve je dobro,dok nema virusa :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Koji mi ram preporucate?
virus_cleaner kaže...

Evo pitanje glasi "koji mi ram preporucate" za maticnu Asus P5QL/EPU....treba mi 4 GB sto jeftinije a da je dobro.... Links il ADM....Hvala 

Evo:

2 x http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_160_162&products_id=7427

17 godina
neaktivan
virus_cleaner kaže...

1GB modul Kingston, super stabilno ali nije za OC (sumnjam da ces to raditi)

DDR2 800 1G Kingston KVR800D2N6/1G Elpida chipovi

KVR800D2N5/2G je oznaka za istu Kingston memoriju ali za 2GB modul

Vise imas na linku za   Qualified Vendor List (1)   (pdf file sa svim modulima koje preporuca Asus)

Od žarke želje da budem u pravu preskačem pročitati postove, previđam i trollam - (s)izgoreo
16 godina
neaktivan
Koji mi ram preporucate?

Cek al ja na kraju opet nisam dobio odgovor...jel mi mozes dat link iz Linksa ili ADM-a za ram 2x2GB DDR2 naravno da je doba..necu raditi overclock...zapravo mozda sa 800 na 1066 al imam dobro hladenje u komp-u trenutno 7 ventilatora,al kad narucim ram-ove narucit cu jos 3 ventica....

Sve je dobro,dok nema virusa :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
virus_cleaner kaže...

Cek al ja na kraju opet nisam dobio odgovor...jel mi mozes dat link iz Linksa ili ADM-a za ram 2x2GB DDR2 naravno da je doba..necu raditi overclock...zapravo mozda sa 800 na 1066 al imam dobro hladenje u komp-u trenutno 7 ventilatora,al kad narucim ram-ove narucit cu jos 3 ventica....

Ako baš tako želiš, evo - Corsair, 2x2 GB, 800MHz

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_160_162&products_id=7664

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice