pozz
imam 4gb rama corsair(xms2x2gb) a everest mi prikazuje da imam 3gb jel neko zna u cemu je problem evo slike
pozz
imam 4gb rama corsair(xms2x2gb) a everest mi prikazuje da imam 3gb jel neko zna u cemu je problem evo slike
pozz
pogledaj tako da ides na desni klik na my computer onda ak isto pise onda imas 3gb
koja verzija OSa
Garant koristiš XP, a on će ti pokazati samo 3.2 Rama.
tako je
Pa đžabe što ti imaš 4gb windows xp će ti prikazati samo 3,2 gb promjeni os i imaćeš 4 gb....
Pa đžabe što ti imaš 4gb windows xp će ti prikazati samo 3,2 gb promjeni os i imaćeš 4 gb....
Ne samo da ga promijeni, ne smije biti x86 verzija jer će mu i dalje prikazivati 3,2-3,3, makar bila i sedmica.
Kao što su neki već rekli, tako ti se pokazuje jer koristiš 32-bitnu verziju Windowsa. Ako želiš da ti detektira sva 4 GB onda ćeš morati prijeći na 64-bitnu verziju.
tako je
ma ljudi os je vista x64,everest je ultimate 5.30.1900
tako je
ako je tako onda pogledaj jos na my computer ako pise da imas 3gb onda su te zeznili kad si kupovo
tako je
ako je tako onda pogledaj jos na my computer ako pise da imas 3gb onda su te zeznili kad si kupovo
tamo mi prikazuje 4gb a pre mi je everest pokazivao dobro sad odjednom nest zaj****a
onda dobro ak tam pokazuje 4 onda everest nest nevalja il skini novi pa pogledaj