Crucial Ballistix

poruka: 7
|
čitano: 1.376
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Crucial Ballistix

poštovanje !

jedno kratko pitanjce! dobio za 3 kita ove memorije http://www.crucial.com/store/partspecs.aspx?IMODULE=BL2KIT12864BA1608

pa me zanima dal se to da strpat u triple channel na matičnu DFI LANPARTY JR X58 T3H6

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.3.2009 13:35 (Magoo).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crucial Ballistix

ta memorija su ti dvije plocice po 1GB.

ako sam dobro razumio ti si nabavio ta 3 kita odnosno imas 6 plocica po 1GB, sto bi znacilo da ti je to onda 6 channel

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crucial Ballistix

da to bi onda bilo 6 keksa od po 1 Gb ....neda mi se davat novce bezzvezze ak mogu zabadava proch...znachi funkcioniralo bi bez problema ?!

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Crucial Ballistix
AA-d00d kaže...

ta memorija su ti dvije plocice po 1GB.

ako sam dobro razumio ti si nabavio ta 3 kita odnosno imas 6 plocica po 1GB, sto bi znacilo da ti je to onda 6 channel

Six channel LOL!

Znaci kada staviš 4 keksa ddr2 memorije imaš quad channel? E nemaš imaš dual channel, pa tako ce i on imati triple channel,ali sa 6 pločica.
Konfa: Phenom II x3 720BE@3,4GHz 1,35V/HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 1066MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Asrock 790gx/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
16 godina
neaktivan
Crucial Ballistix

:S WTF ?! jel moze il nemoze u triple na gore navedenu plochu??? Hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Znaci kada staviš 4 keksa ddr2 memorije imaš quad channel? E nemaš imaš dual channel, pa tako ce i on imati triple channel,ali sa 6 pločica.

daj gledaj malo teme okolo prije nego sto to pises.
svugdje na forumu ti pisu da za i7 procesore je najbolje staviti 3 keksa DDR3 memorije zbog TRIPPLE CHANNEL.
ti mozes staviti 12GB ali ako hoces da budu u tripple channel onda se potrudi da to bude 3 keksa po 4GB!
17 godina
neaktivan
Magoo kaže...

:S WTF ?! jel moze il nemoze u triple na gore navedenu plochu??? Hvala!

moze
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice