Suse 11 panel (taskbar) problem

poruka: 7
|
čitano: 1.682
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Igrao sam se prvi dan malo sa panelima i widgetima u kde 4, kad odjednom - nestade 'glavni' panel (taskbar). Sada kada neki prozor minimziram - jednostavno nestane sa ekrana. Mogu ga vratiti jedino sa alt+tab.

Pitanje: kako se vrati panel za kojeg sam 'slučajno' kliknuo remove?

Na stranjskim forumima sam našao da treba prvo ubit plasmu, pa onda izvršiti  'rm ~/.kde4/share/config/plasma'. To kod mene ne radi - kad resetiram kompujter panela opet nema!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Eh, da. Kad sam root sve je ok, a kad sam user nema taskbara (Task Manager).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Suse 11 panel (taskbar) problem

Kreiraj novog usera ili obriši sve što ima veze sa KDE u home.

Ne moraš restartati komp za to. Dovoljno je logout i login.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.9.2008 13:07 (wedeze).
17 godina
neaktivan

Nemojte komplicirati. Desni klik na Desktop > Add panel. Onda na njega dodaš start meni, tray, sat, stoveć....

Zatvorite prozore. linuxzasve.com

0 0 hvala 0
17 godina

...Ili obriši sadržaj ~/.kde direktorija, u terminalu s (to te vrati default, ali i izbriše postavke kde aplikacija) rm -rf ~/.kde

A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.' Two atoms bump into each other. One says 'I think I lost an electron!' The other asks, 'Are you sure?', to which the first replies, 'I'm positive.'
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.9.2008 18:30 (4ndY).

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Suse 11 panel (taskbar) problem
ambivalent kaže...

Nemojte komplicirati. Desni klik na Desktop > Add panel. Onda na njega dodaš start meni, tray, sat, stoveć....

To sa widgetima radi, ali nije kao default. Ikone su presitne (13,3" laptop 1280×800).
17 godina

Proradilo, ali Bože sačuvaj! Sad imam Task manager, ali je 'popapilo' drugi panel!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice