Par pitanja...

poruka: 9
|
čitano: 1.339
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Par pitanja...

evo jučer sam ušo u svjet linux-a i moram reč da sam jako zadovoljan....

kao prvo:

ima koji program osim (pidgin internet messenger) s kojim mogu ić na msn?

kao drugo:

kako pokrečem npr. bugov CD, i sve ostale datoteke s nastavkom .exe ima koji program za to?

kao treče:

ima koji program kao npr (kak ima u windowsima) clean disk i defargmate disk (znam da nisam dobro napiso al jbg...xd)

kao četvrto:

zašto imam osječaj da mi komp radi sporije neg kad sam imo windowse (xp pro)?

to je sve za sad

hvala

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Par pitanja...
dominik kaže...

kao prvo:

kao drugo:

kako pokrečem npr. bugov CD, i sve ostale datoteke s nastavkom .exe ima koji program za to?

kao treče:

ima koji program kao npr (kak ima u windowsima) clean disk i defargmate disk (znam da nisam dobro napiso al jbg...xd)

kao četvrto:

to je sve za sad

hvala

1: Pokreni Synaptic(ili Adept Manager) i upisi "msn" - izbacit ce sve programe koji sadrze msn u imenu i opisu. Probaj: amsn
2: exe datoteke su izvrsne datoteke samo za Windows. Linux nemoze pokretati Windows programe. Tocnije moze s Wine-om(slicno emulatoru). Instaliras ga preko Synaptica. Vjerojatno nece sve raditit. To ti je kocka kad koristis Wine - ili radi - ili neradi.
3: Takvi programi ti netrebaju za Linux. Neces na Linuxu imati problema s defragmentacijom. Linux jednako radi s 100 programa i sa 1000 programa.
4: Koju distru koristis? Ubuntu, openSuse... I koje graficko sucelje - KDE, Gnome...
Gentoo user. :')
17 godina
neaktivan
Tux Slave kaže...
dominik kaže...

kao prvo:

kao drugo:

kao treče:

kao četvrto:

to je sve za sad

hvala

1: Pokreni Synaptic(ili Adept Manager) i upisi "msn" - izbacit ce sve programe koji sadrze msn u imenu i opisu. Probaj: amsn
2: exe datoteke su izvrsne datoteke samo za Windows. Linux nemoze pokretati Windows programe. Tocnije moze s Wine-om(slicno emulatoru). Instaliras ga preko Synaptica. Vjerojatno nece sve raditit. To ti je kocka kad koristis Wine - ili radi - ili neradi.
3: Takvi programi ti netrebaju za Linux. Neces na Linuxu imati problema s defragmentacijom. Linux jednako radi s 100 programa i sa 1000 programa.
4: Koju distru koristis? Ubuntu, openSuse... I koje graficko sucelje - KDE, Gnome...
 ma inače koritim Ubuntu i sučelje koliko sam skužio Gnome...
al jbg... sad si lijepo spremam podatke na USB i idem si formatirat disk i opet na windows xp
jel da mi se linux jako puno sviđa, al jednostavno ga ne kužim... mislim danas sam skido sve moguće i nisam ništ uspio instalirat a s tim sam se mučio oko 2-3 h
ja ipak koristim windowse od kad znam za sebe... možda ću si opet linux instalirat na lijeto jer tad ću se moć zaje*avat s njim a sad nemam vremena...
EDIT: još da ne pričam da mi se komp zamrznuo 2-3 puta, što me jako začudilo jer sam čuo da je linux jako stabilan...
može lock!Smijeh

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.10.2008 17:06 (dominik).
17 godina
neaktivan
zasto opce ides pokusat ako mislis samo tak odustat?
i nogom u guzicu je korak naprijed
17 godina
neaktivan
devil kaže...
zasto opce ides pokusat ako mislis samo tak odustat?
 ma nebi ja tak brzo da mi se nije tak puno puta zamrznuo i firefox mi se resetiro kad bi imo dva taba i onda bi trebo čekat (ak se nekim slučajem nije resetiro) 5 min da mi otvori dvije stranice od jednom...
i tu mi je puko živac...
jednom ću mu dat još jednu šansu.... kad neznam... valjda kad ću imat više živaca
17 godina
neaktivan
Par pitanja...

ja sam bio par mjeseci na linuxu i više ne bi to ponovio...ne sviđa mi se

...u iščekivanju...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ivanplesh kaže...

ja sam bio par mjeseci na linuxu i više ne bi to ponovio...ne sviđa mi se

Ja sam bio par godina na windowsima i više ne bi to ponovio...ne sviđa mi se   Cool   

[spam post, budući da je autor teme dopustio lock jer mu se ne da igrati sa linuxom... pa nema potrebe niti za nikakvom raspravom više....] 
Elvis je Zagorec bil, i nigda nije on kril, prije svakog koncerta demižonku vina je spil, govorile njegve su oči 'O daj mi natoči!!'
17 godina
neaktivan
Par pitanja...

ja imam i windowse i ubuntu. i obadvoje mi je ok, radi bez problema.

na linuxu mi se sviđaju fensi efekti :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nadimak888 kaže...

ja imam i windowse i ubuntu. i obadvoje mi je ok, radi bez problema.

na linuxu mi se sviđaju fensi efekti :D

Hahah...da tak i moj buraz ima na laptopu...i win i linux..al uskoro izgleda obrisat windowse...lol..

Najžešči su mi efekti kad vrti ono ko 4 prozora i te stvarčice...Smijeh
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice