Open office problem

poruka: 7
|
čitano: 4.332
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Open office problem

Ovako... imam ubuntu 8.10 i pokušavam instalirati Open Office na hrvatskom jeziku. Skinuo sam datoteku sa sufiksom .deb.tar.gz i raspakirao sam ju i dobio sam jednu mapu u kojoj se nalazi folderi DEBS, licenses,...Kako da ja instaliram Open Office kad se u folderu DEBS nalazi mnogo .deb datoteka za svaku komponentu koju ima Open Office tj. nisam našao nešta s čime bi se to sve instaliralo "u komadu" !?

Intel C2Q q9400, 4*2,66 GHz, 6 Mb, Gigabyte EP45-DS3R, Sapphire HD 4870 512 Mb, 3 GB DDR2 Kingmax, 1066 MHz, HDD Seagate 250 GB, Barracuda 7200.10, 16Mb,OCZ XStream 500W, Windows 7

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Open office problem

Morao bi OpenOffice biti u službenim repozitorijima Ubuntua. Odi u Synaptic ili Add/Remove programs, nađi OpenOffice i od tamo instaliraj.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Open office problem

da, ali nema open office 3 a već sam i onako skinuo open office 3 pa trebam instalirati ali se ne mogu snaći u .deb datotekama

Intel C2Q q9400, 4*2,66 GHz, 6 Mb, Gigabyte EP45-DS3R, Sapphire HD 4870 512 Mb, 3 GB DDR2 Kingmax, 1066 MHz, HDD Seagate 250 GB, Barracuda 7200.10, 16Mb,OCZ XStream 500W, Windows 7
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2009 14:02 (Ivanplesh).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Open office problem

esi skinuo za linux .....heheheh LOL

amd 3200+,3gb ram,320gb hdd,nvidia 7300gt
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Open office problem

Kad sam Google pitao "OpenOffice 3 on ubuntu", prvo što mi je rekao je:

http://news.softpedia.com/news/How-To-Install-OpenOffice-org-3-0-in-Ubuntu-8-10-96449.shtml

Belji se

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Open office problem

imam OPEN OFFICE i neznam kako u njemu pri printanju namjestiti da mi stranica nebude okrenuta okomito nego vodoravno???

Može pomoć!!!

Word je bio jednostavniji po tom pitanju!!

Taša
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Open office problem
Taša kaže...

imam OPEN OFFICE i neznam kako u njemu pri printanju namjestiti da mi stranica nebude okrenuta okomito nego vodoravno???

Može pomoć!!!

Word je bio jednostavniji po tom pitanju!!

Iako je post star skoro tjedan dana...

File > Print > Properties > Orientation

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice