Ovako... imam ubuntu 8.10 i pokušavam instalirati Open Office na hrvatskom jeziku. Skinuo sam datoteku sa sufiksom .deb.tar.gz i raspakirao sam ju i dobio sam jednu mapu u kojoj se nalazi folderi DEBS, licenses,...Kako da ja instaliram Open Office kad se u folderu DEBS nalazi mnogo .deb datoteka za svaku komponentu koju ima Open Office tj. nisam našao nešta s čime bi se to sve instaliralo "u komadu" !?
Open office problem
- poruka: 7
- |
- čitano: 4.331
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Morao bi OpenOffice biti u službenim repozitorijima Ubuntua. Odi u Synaptic ili Add/Remove programs, nađi OpenOffice i od tamo instaliraj.
da, ali nema open office 3 a već sam i onako skinuo open office 3 pa trebam instalirati ali se ne mogu snaći u .deb datotekama
esi skinuo za linux .....heheheh LOL
Kad sam Google pitao "OpenOffice 3 on ubuntu", prvo što mi je rekao je:
http://news.softpedia.com/news/How-To-Install-OpenOffice-org-3-0-in-Ubuntu-8-10-96449.shtml
imam OPEN OFFICE i neznam kako u njemu pri printanju namjestiti da mi stranica nebude okrenuta okomito nego vodoravno???
Može pomoć!!!
Word je bio jednostavniji po tom pitanju!!
imam OPEN OFFICE i neznam kako u njemu pri printanju namjestiti da mi stranica nebude okrenuta okomito nego vodoravno???
Može pomoć!!!
Word je bio jednostavniji po tom pitanju!!
Iako je post star skoro tjedan dana...
File > Print > Properties > Orientation