Nema potrebe. Ubaci se stick, network manager ga sam prepozna i kao apn stavi internet.tele2.hr.
Odabere da se bira ili ne bira pin kod pokretanja.
Gotovo.
Nema potrebe. Ubaci se stick, network manager ga sam prepozna i kao apn stavi internet.tele2.hr.
Odabere da se bira ili ne bira pin kod pokretanja.
Gotovo.
Jel mozda znas kako da slozim RIP server na Linuxu? Kopao sam po netu al ne ide
Mala i relativno nova firma smo, prema tome i trošimo novce na alate. Mreža je složena preko Workgroupe i to ti je to. Čekamo bolja vremana da složimo pravi server, zakupimo liniju od T-Coma danas ne ubija ovaj dozlaboga mali upload naADSL-u. Ima puno planova ali vjerojano zakraj iduće godine.
Nemaš beda,ja sam stara kuka i ne uzimam stvari osobno.
A sad vezano uz temu. Kao što je Buffer Overflow već rekao smisao alternative je da ponudi mogućnost izbora. Kao takav, izborni OS, Linux je već zaživio i ima solidnu bazu. Ta baza bi bila i veća kada bi naše društvo bilo normalno. Pod tim mislim da bi školski sustav trebao djeci ponuditi korištenje alternativnih OS-ova a ne samo trkeljati po MS-u.
Pratim i temu Sklapanje PC konfiguracija, pročitao sam cijelu temu i pratim svaki novi post. Na rijetko kojem mjestu se uz konfiguracije spominje OS. Moja pretpostavka je da 70% od tih konfiguracija završi s piratskim OS-om, vjerojatno Win 7 Ultimate. Za mene nema dvojbe, nije je nikada ni bilo, rađe koristim alternativni OS nego da na računalo instaliram piratsku verziju. Ako ne mogu živjeti bez tog OS-a ili softwarea onda ću ga kupiti, uz korištenje zdravog razuma jer zašto platiti više da bi se samo kur**o kako imaš Win 7 Ultimate kada stvra funkcionira i sa Professional verzijom.
Osobno smatram da Linux (pa ni Ubuntu/Mint koji su "najuserfriendly") nisu user friendly koliko windwosi i (boze oprosti mi) OSX. Mozda mu to i jest mana.
Linux korisnici su najcesce power useri, nikako stefice...
@Hrvoje... dal taj program podrzava import/export za autocad jer je ipak DWG (jel to od AC-a ekstenzija) industrijski standard? Nije bitno sto ti u tom mozes nacrtat sto zelis, poanta je sto nemozes poslat nekom tamo da ti to odradi na CNC stroju i slicno jer on to nece moc otvorit ili nece moc ispravno otvorit...
mislim da je ono što ti tražiš pod native DWG file format
Znam da je odgovor za tnakira ali evo dai ja uletim. BricsCAD podržava .dwg i kreira .dwg bez ikakvog problema. Kod jednostavnijih stvari nema problema u prebacivanju između aplikacija. Međutim kod velikih i kompliciranih crteža krajnji rezultat ne zna niko. Mislim da Autodesk namjerno sabotira bilo kakvu alternativu.
Znam da je odgovor za tnakira ali evo dai ja uletim. BricsCAD podržava .dwg i kreira .dwg bez ikakvog problema. Kod jednostavnijih stvari nema problema u prebacivanju između aplikacija. Međutim kod velikih i kompliciranih crteža krajnji rezultat ne zna niko. Mislim da Autodesk namjerno sabotira bilo kakvu alternativu.
naravno. kao i microsoft kod officea i adobe i ati i nvidia