Backtrack4 u VPC 2007

poruka: 3
|
čitano: 2.010
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Backtrack4 u VPC 2007

Ovako, pokušao sam instalirati BT4 u Microsoft VPC 2007 i stao sam kod pokretanja KDE. Išao sam prema uputama sa www.offensive-security.com/documentation/backtrack-hd-install.pdf i napravim swap, boot (hda1, hda2, hda3) i sad treba pokrenuti KDE. Ja upišem u konzolu startx i dobijem ovo:

fatal server error:

AddScreen/ScreenInt failed for driver 0

giving up

xinit: Connection refused (errno 111): unable to connect to x server

xinit: no such process (errno 3):  Server error

Jel se to nekako može riješiti ili ništa od instalacije u VPC? Je li moguće instalirati u Wmware ili baš moram instalirati na normalan PC, ne u VPC? ne pitajte zašto stavljam BT4, znam da je zeznut ali treba mi. Znam da ima jednostavnijih distribucija ali meni trebaju neke mogućnosti BT-a (ništa ilegalno, provjera sigurnosti mreže, buraz paničari (30ak metara je od kolodvora i brine se za svoj ADSL) i zanima ga jeli moguće provaliti njegovu mrežu). Znači, jel greška u postupku (pokušao sam 3 puta, uvijek ista stvar), jel uopće moguće instalirati BT4 u M$ VPC 2007 ili neš slično i kako sad to riješiti?

I've seen things that you people wouldn't believe...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Backtrack4 u VPC 2007

Ne znam za četvorku, ali za "provjeru sigurnosti mreže" možeš nabaviti trojku, bootati s LiveCD-a i od tamo obavljati sav posao. Nema potrebe za VPCom.

Dosta se brzo boota, WEP pada vrlo lako iako nisu najnovije verzije aircracka i kompanije.

BTW ako želiš da ti wireless bude siguran, bratu postavi WPA2+PSK i to neki bolesno kompliciran i dug ključ i miran je.

Za VPC ne znam, ne koristim, sorry.

Sretno!

16 godina
odjavljen
RE: Backtrack4 u VPC 2007
Već je postavljen WPA2 ali smo se ipak htjeli uvjeriti u sigurnost. Znamo da WEP jako brzo pada pa je odma stavio WPA2. Ali svejedno hvala. Ako netko zna rješenje, nek pomaže. Poslužit će nekom drugom, ako ništa.
I've seen things that you people wouldn't believe...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice