Možda ovo pomogne kod problema sa USB pohranom.
Postavke - Aplikacije - Razvoj - Makni kvačicu sa uklanjanje pogreške USB-a
Možda ovo pomogne kod problema sa USB pohranom.
Postavke - Aplikacije - Razvoj - Makni kvačicu sa uklanjanje pogreške USB-a
ako zanemariš ovaj problem sa USB-om koji ti je rom bolji OXIGEN 3 ili taj PC FIGHTER
ako zanemariš ovaj problem sa USB-om koji ti je rom bolji OXIGEN 3 ili taj PC FIGHTER
Ja sam bio na oxygenu RC2, sada sam već jedan dan na RC3, ali vratit ću se na PCF-ov dok se ne riješe "sitnice" na ICS-u.
Poema za MikeGapinski:
Mike is the best,
We're waiting for Beta 3 to test,
Checking his twitter without a rest,
Mike make our day the best,
By releasing Beta 3 to test!
Nisi jedini. Možeš napraviti "caku" a to je da poslije svakog slikanja izađeš i ponovno uđeš u fotoaparat.
I meni se isto događa, kada fotografiram zamrzne tu fotografiju i ne mogu dalje fotografrati, nego
moram izaći i opet ući i ponekad ne sačuva to što sam fotografirao. To se događa samo kada
koristim za fotografiranje hardversku tipku, a kad koristim softversku na ekranu uslika mi i dalje
normalno radi, tako da mislim da je rješenje koristiti za fotografiranje softverske tipke.
Meni tako radi sve normalno.
Meni i na softverskoj tipci radi to... ali kad se to dogodi, fotoaparat ne sačuva fotografiju, tako da moram opet slikati.
Ali nije to neki problem pošto ne koristim tu kameru na mobitelu često.
Meni i na softverskoj tipci radi to... ali kad se to dogodi, fotoaparat ne sačuva fotografiju, tako da moram opet slikati.
mithrandir.online je u pravu, na softverskoj tipki nema problema, već na hardverskoj. Okinio sam 20 na HW i SW, na HW je nakon treće zablokirao, a na SW je sve uslikao (sa onima škljocanjem). @tonchy, probaj okiniti desetak slika samo sa SW tipkom i javi rezultate
Provjereno sada opet, u fotoaparatu stisnem hardversku tipku i odmah mi se zblokira
stavite lg camera sa marketa i neće biti problema sa slikanjem
22:50 MikeGapinski krenio uploadati ICS Beta 3 ^_^
guys :) Upload started :D
i PCF javio da je preuzeto 3k v5 ROM-a P.S. 3k aka 3000+
23:30 ICS Beta 3 DOWNLOAD
Je l Gapinski "pustio" betu 3?
Po changelog-u se čini da je dosta poboljšanja :-)
Jeste, upravo sam dodao link na post ispod xD
i PCF javio da je preuzeto 3k v5 ROM-a P.S. 3k aka 3000+
Na hrvatskom?
Na hrvatskom?
Više od 3 tisuće puta je napravljen DOWNLOAD PCFighterovog v5 ROM-a
Boota se :)
Jeste, upravo sam dodao link na post ispod xD
Skida se
Povećajte sistemsku particiju na 220 MB, na 180 MB se neće niti boot-ati do kraja (bar tako pišu na XDA).
Povećajte sistemsku particiju na 220 MB, na 180 MB se neće niti boot-ati do kraja (bar tako pišu na XDA).
Odoh na svoj laptop odmah da prebacim na 200MB, andreasu radi na 200MB sys. prebacio na 220MB.
Odoh na svoj laptop odmah da prebacim na 200MB, andreasu radi na 200MB sys.
Edit ;-)
Boota se :)
I? Meni djeluje poprilično tromo za sad...
Čekaj, čačkam :P Imaš li ti neke crvene linije oko cijelog ekrana kada uđeš u settings i slično?
Za tromost isključi (animation off) u Developers options - Windows & Transition animaton scale.
Čekaj, čačkam :P Imaš li ti neke crvene linije oko cijelog ekrana kada uđeš u settings i slično?
Da, povremeno se pojave. Bug, i na XDA se žale na to.
MBN system partition služi za omjer sistemske particije i programske particije.U 12. koraku [mbn_file.mbn] sam stavio 180MB/204MB premda s xda foruma stavljaju 160MB ili 170MB za sistemsku particiju. Ukoliko želite koristiti drugi omjer, kopirajte datoteku iz MBN system partition i prebacite ju u C:\tools, preimenujte u "mbn_file" te ukucati ovu komandu u CMD:
cd C:\tools
fastboot flash APPSBL mbn_file.mbn
fastboot reboot
Trebam li još šta testirati?
Kamera ne radi.
Ljute ptičurine?