LG G3 - Rasprava
- poruka: 7.244
- |
- čitano: 1.226.272
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne steti bateriji
meni se veceras opet ugasio...dosao doma s posla, ugasio podatke i upalio wifi, mozda prebrzo tipkao te 2 tipke, ali tako sam uvijek radio...mozda niti sekunda ono TAP TAP...i ugasio se...tako je bilo i prije nego sam ga odveo na servis...ono WTF? nemogu nis nac na googlu...
to na LP nije nikad radio, a na MM vecinom kad se gasi se gasi nakon tog saltanja sa podatka na wifi...
uspio sam ga upaliti...ali DOKLE?
vrijeme je za Mate 8
DA vrijeme je za Mate 8. Na Mate 8 baterije je perverzija, kada sam prešao sa LG G3 ovo je bio preporod, da ne govorimo o duplo jačem hardware-u, a manjoj rezi ekrana (FHD). Jedino je možda kamera lošija, ali sve drugo je na strani Mate 8.
stvarno? a to mi jedna od top 3 featura na mobitelima...tako da...
ima li tko za preporuciti neki drugi flagship, minimalno 5,5" ekrana? do 3000kn, moze koja stotica vise. NOV naravno, njuskalo i te sheme kupovine preko ugovora pa preprodaje
DA vrijeme je za Mate 8. Na Mate 8 baterije je perverzija, kada sam prešao sa LG G3 ovo je bio preporod, da ne govorimo o duplo jačem hardware-u, a manjoj rezi ekrana (FHD). Jedino je možda kamera lošija, ali sve drugo je na strani Mate 8.
stvarno? a to mi jedna od top 3 featura na mobitelima...tako da...
ima li tko za preporuciti neki drugi flagship, minimalno 5,5" ekrana? do 3000kn, moze koja stotica vise. NOV naravno, njuskalo i te sheme kupovine preko ugovora pa preprodaje
Pa za te pare nov i minimalno 5,5" sa odličnom kamerom jedino LG G4 ili ako uspiješ negdje naći LG V10 jer ovo sve drugo je preko 3000 kn i nemaju tako veliki ekran.

//i
Ima li tko problema sa satom na stock 6.0. Naime svaki put kad upalim zaslon treba mu sekunda da prikaže pravo vrijeme.
U opcijama sam odabrao da zanemari optimiziranje za sat zbog slučaja sa alarmom.
Ima li tko problema sa satom na stock 6.0. Naime svaki put kad upalim zaslon treba mu sekunda da prikaže pravo vrijeme.
U opcijama sam odabrao da zanemari optimiziranje za sat zbog slučaja sa alarmom.
Isključi automatsko postavljanje sata.
Pozdrav momci, došao mi novi LG G3, 32GB model D855, želio bih na njega staviti hvaljen Fulmics ROM sa xda foruma.
Može li ukratko proces kako da to stavim? Dakle prvo custom recovery (link?), nakon toga ROM i to je to? Rootati netreba ili rootanje dolazi sa instalacijom ROM-a?
Ima previše toga na XDA pa se jednostavno bojim da ne skinem nešto krivo ili napravim nešto krivo
Hvala
zna netko zasto mi se nece lg pc suite spojiti na mob preko wifi-a? u opcijama na mobu sam ukljucio i nece
meni je mob uvijek cijelu noc na punjacu pa nista
sto nije da nove li-ion baterije imaju zastitu da kad se napune da ne pustaju struju il sto vec, ugl kao zastita od pregrijavanja ili nedajboze zapaljenja
sto se tice toga sto kazes da koristis vise aplikacija moguce je da je do njih, ocu reci ako si ih update-a, ako ti je net upaljen itd itd
tipa meni je zaslon auto na 50ak% gasim net tokom noci, nisam bas freak da visim ponjemu cijeli dan pa izdrzi do navecer, al razumijem ljude koji moraju jednostavno mob stalno korisitiit radi posla il bilo kojeg drugog razloga
probaj malo postelati, da ti ne bude hrpa onih animiranih zaslona, slicica itd
Meni je također fascinantno kako netko može imat SOT 5- 6 sati. Meni izdrži cca 2 - 2,30. Možda je baterija otišla. Usput, svaka novija baterija ima određeni ciklus punjenja (mislim oko 1000) i ako mob staviš sa 70% na punjač to ti ne broji kao jedno punjenje nego 30% itd. baš nedavno sam čitao neki članak. I ne smeta to što se baterija puni cilu noć zato što automatski kad se napuni baterija ima zaštitu i prekine punjenje. By the way, neki dan prešao sa 30b na 30c i ne vidim neke promjene i poboljšanja. Odmah sam ga rootao i skinuo sav bloatware i nema poboljšanja što se baterije tiče.
Baš sam to htio napisati, mislim, ako im je za vjerovat.
Ja punim kad stignem, nekad cijelu noć, nekad po danu, nekad od 10-50% (karikiram), uglavnom ne pazim na bateriju.
Ono što sam primjetio je da mi baterija kraće traje otkako je došao MM update, a možda je jedostavno i do toga što je mobitelu skoro pune dvije godine pa je baterija oslabila.
Nažalost, trenutno mu ne vidim nasljednika osim eventualno S7 Edge, ali žali bože tolko novaca dati za mob.
Pozdrav momci, došao mi novi LG G3, 32GB model D855, želio bih na njega staviti hvaljen Fulmics ROM sa xda foruma.
Može li ukratko proces kako da to stavim? Dakle prvo custom recovery (link?), nakon toga ROM i to je to? Rootati netreba ili rootanje dolazi sa instalacijom ROM-a?
Ima previše toga na XDA pa se jednostavno bojim da ne skinem nešto krivo ili napravim nešto krivo
Hvala
Ma nemoj još stavljati ništa. Trenutna zadnja verzija ima nekih problema, ja sam je instalirao, pa bi ti preporučio da pričekaš još. A ostale AOSP nemoj stavljati.
A za root evo ti link

Ako imas takvih problema, možda da napraviš hard reset ili reinstaliraš v30c ručno.
CM nije baš nešto u trenutnoj fazi.. ..a AOSP ROMs su dosta bolji od stock u odnosu rada sustava, jedina velika stvar što nikako ne mogu doseći kvalitetu stock kamere. Flumics 5.0 trenutno imam ja instaliran i imam između 3-4h SOTa. U toj verziji trenutno ne radi punjenje moba kad se ugasi, i ne radi clipboard, ono što je za istaknuti.. Ako ti to nesmeta slobodno probaj.
Uh, uređaj puno fluidniji na MM nego je bio na Lollipopu.. Ima li nekoga da puni mob putem QI wireless punjača? Što sve treba točno za to, jer kolko sam skužio nije dovoljno samo kupiti onaj dock nego i neki poseban poklopac?
Ja imam wireless punjac, moras imati poklopac koji sa unutarnje strane ima 4 pozlacena pina odnosno kontakta, dakle skini poklopac okreni i provjeri, ako nemas mislim da sam vidio na ebuy-u da ima za kupiti samo se naljepi na poklopac i kosta 4-5$.
Tako je. Četiri pozlaćena konektora i crna naljepnica na poklopcu. Mislim da sve verzije mobitela kupljene kod nas imaju wireless charging. Ako imaš to, spreman si, samo postolje kupiš.
neka je fluidniji, ja iskreno ne vidim neke razlike + sta mi se stalno gasi od kad je na MM, sta prije na LP nije nikad...razmisljam vratiti...
pitanje: original LG backup moze sve backupirati i onda gdje to sejva? na neki account na net ili? moram pod hitno backupirati, posto riskiram da kad se opet ugasi da ga ne budem mogao opet upaliti, kao pred 3 tjedna...
drugo pitanje: da li ste kad probali napraviti backup na kompu fajlova koji su izbrisani sa unutarnje memorije? kao kad sam pred koji mjesec vracao fajlove sa micro sd, da li se da i sa unutarnje? jer sam izgubio masu toga (slika prvenstveno) sta nisam uspio sejvati na sd)
neka je fluidniji, ja iskreno ne vidim neke razlike + sta mi se stalno gasi od kad je na MM, sta prije na LP nije nikad...razmisljam vratiti...
pitanje: original LG backup moze sve backupirati i onda gdje to sejva? na neki account na net ili? moram pod hitno backupirati, posto riskiram da kad se opet ugasi da ga ne budem mogao opet upaliti, kao pred 3 tjedna...
drugo pitanje: da li ste kad probali napraviti backup na kompu fajlova koji su izbrisani sa unutarnje memorije? kao kad sam pred koji mjesec vracao fajlove sa micro sd, da li se da i sa unutarnje? jer sam izgubio masu toga (slika prvenstveno) sta nisam uspio sejvati na sd)
Mozes, samo se ne sjecam koji softver sam koristio. Uglavnom moze. Sretno
Zna li netko nekog pouzdanog sellera na ebayu za ekran od G3? Cijene idu od 10 pa do $50 i nisu mi bas jasne.
Ima li netko odgovor na ovaj problem ili ima isti taj problem a ne zna rjesenje.....nakon nekog vremena cijeli folder sa slikama na sd kartici nestane tj nema ga.....sve slike uslikane su izbrisane.....već po drugi put se ovo događa i ne znam što je problem...što je uzrok brisanju slika iz galerije??? uspio sam vratit slike pomoću Recuva ali opet želio bi rješit ovaj problem.....
uopće ih nema a uspijem ih vratit pomoću recuva....izgubi se samo taj dcim folder od kamere.....ostale slike ostanu koje nisu dio tog foldera ali su na sd kartici
Da nije kartica s eBaya?
Da nije kartica s eBaya?
Biti će da jeste.
Zna li netko nekog pouzdanog sellera na ebayu za ekran od G3? Cijene idu od 10 pa do $50 i nisu mi bas jasne.
Ja sam za g2 platio ekran plus frame 40$. Al nije gorilla glass, i bratić ga je uspio opet strgat nakon svega tjedan dana. Po meni ti je bolje sa framemom mijenjat jer nema igranja s industrijskim fenom, odljepljivanjem starog ekrana, lijepljenja novog...
Oni koji nisu isprobali Fulmics 5.0 uz Solid Kernel, ne znaju sta propustaju. Cijeli UX 5.0 je portovan i sve je u potpunosti funkcionalno.