nemam twrpa u mene je stock,morao sam formatirat cijeli mob jer ne znam stavit twrp na lg :/
inace sam imao dugo samsung i tamo mi je bilo prelagano a ovdje ne znam ni custom recovery stavit cc
nemam twrpa u mene je stock,morao sam formatirat cijeli mob jer ne znam stavit twrp na lg :/
inace sam imao dugo samsung i tamo mi je bilo prelagano a ovdje ne znam ni custom recovery stavit cc
:) omg, pa na lg jos lakse, ne treba ti ni odin ni nista.
Samo pokrenes autorec i kliknes button. Gotovo :)
:) omg, pa na lg jos lakse, ne treba ti ni odin ni nista.
Samo pokrenes autorec i kliknes button. Gotovo :)
sta pokrenem? haha
https://play.google.com/store/apps/details?id=b007.autorecd855
samo to pokrenem znaci?
ev uradio sam ovo,pise da se tebi zahvalim?,ovo ti napravio haha
svaka cast
Trebas biti rootan prvo, jel ti rootan uredjaj ?
Koju verziju imas ? 20T, 20U, 20V ?
Ovdje imas i za te verzije
eh stavio sam twrp u udjem u etc ali nemam build
ima samo
fstab
mke2fs
mtab
recovery.fstab
to je to
eh stavio sam twrp u udjem u etc ali nemam build
ima samo
fstab
mke2fs
mtab
recovery.fstab
to je to
Pardon u system :)
al cek, pa jel tebi radi android ? Sta ce ti sad build.prop ? To sam govorio ako imas slucajno twrp pa da ga izvadis
al cek, pa jel tebi radi android ? Sta ce ti sad build.prop ? To sam govorio ako imas slucajno twrp pa da ga izvadis
a ja mislio ti meni hoces pomoc u vezi rezolucije hahah,
nista hvala ti svakako makar imam sad twrp :)
pitanje znas li za kakvu aplikaciju poput wifikill?
prije sam imao tu na samsungu na kitkatu i radila je odlicno,sad na lolipopu mi i ne radi bas kako treba,ne uspijem blokat ostale na wifiu ko prije
a ja mislio ti meni hoces pomoc u vezi rezolucije hahah,
nista hvala ti svakako makar imam sad twrp :)
pitanje znas li za kakvu aplikaciju poput wifikill?
prije sam imao tu na samsungu na kitkatu i radila je odlicno,sad na lolipopu mi i ne radi bas kako treba,ne uspijem blokat ostale na wifiu ko prije
Pa ne znam, meni je zadnji put kad sam probavao radila. Probaj zAnti skinuti pa se malo poigrati :) (prije nego sta radis isprobaj sam na sebi ;) )
skini terminal emulator
za vracanje obrnuto
Ako ne radi onda prije svega
---cek..sastavim app :)
nije najljepsi ali radi
tipka:"spremi wifi" sprema fajl na sdcard (mozes ga otvoriti)
tipka: "vrati wifi" vraca fajl na izvorno mjesto i daje prave dozvole kako bi sve radilo :)
@ERROR1911 - probaj pa javi
Kod mene ne radi, nije mi vratio
Jel ti spremio ?
Jel ti spremio ?
A ne znam kako da provjerim, dok sam u app kliknuo na spremi, ispisao je da je pohranjeno na internu. Na SD kartici nisam našao nikakv fajl. A dok sam obrisao neke Wi-Fi koje sam imao spremljene i probao ih vratiti nisu se vratili.
Jel ti spremio ?
A ne znam kako da provjerim, dok sam u app kliknuo na spremi, ispisao je da je pohranjeno na internu. Na SD kartici nisam našao nikakv fajl. A dok sam obrisao neke Wi-Fi koje sam imao spremljene i probao ih vratiti nisu se vratili.
Pardon, moja greska. Probaj sad. Zaboravio sam komandu :)
Ako ti je uredjaj rootan onda je spremio
Sad - root root root root root
1. instaliraj novi app, stari obrisi prvo
2. dodaj wifi mrezu..
3. pokreni app, stavi da spremi
4. obrisi ap na koji si spojen
5. pokreni app, stavi da restora ...
6. kad restora - iskljuci i ukljuci wifi, evo testirao 2put i radi.
Jel ti spremio ?
Pardon, moja greska. Probaj sad. Zaboravio sam komandu :)
Ako ti je uredjaj rootan onda je spremio
Sad - root root root root root
1. instaliraj novi app, stari obrisi prvo
2. dodaj wifi mrezu..
3. pokreni app, stavi da spremi
4. obrisi ap na koji si spojen
5. pokreni app, stavi da restora ...
6. kad restora - iskljuci i ukljuci wifi, evo testirao 2put i radi.
Sry onda moja greška nije mi mob root-an.
E od nerutanog nista :), mora uci u systemski direktorij i pokupiti fajl a to ne moze tako
skini terminal emulator
za vracanje obrnuto
Ako ne radi onda prije svega
---cek..sastavim app :)
EVO :) <- link popravljen
nije najljepsi ali radi
tipka:"spremi wifi" sprema fajl na sdcard (mozes ga otvoriti)
tipka: "vrati wifi" vraca fajl na izvorno mjesto i daje prave dozvole kako bi sve radilo :)
@ERROR1911 - probaj pa javi
kakav si ti lik hahahaha majstor za 5 min nabrzaka napravi aplikaciju da se ne moramo mucit hahaha ja ne vjerujem hahaha svaka cast :D
:) sta cu drugo ;)
Radi sad?
Da li neko zna zasto ni za jednu Evropsku zemlju nije pusten v20w update?
Da li neko zna zasto ni za jednu Evropsku zemlju nije pusten v20w update?
Nabacio sam v20w koji mi je kolega preporucio. Baterija je bolja nego na originalnom v20i, ali imam neki stuttering koji nisam imao na v20i...
Nabacio sam v20w koji mi je kolega preporucio. Baterija je bolja nego na originalnom v20i, ali imam neki stuttering koji nisam imao na v20i...
da li si stavio kdz ili bumped verziju sa xda ?
Kdz verziju uz CSE flash. Baterija je odlicna, ali nervira me ovo trzuckanje prilikom skrolanja. Ne znam sta cu sada. Mozda zeza to sto kdz nije odgovarajuci, jer je united arab emirates, a onaj originalni v20i je bio HKG.
da li ti je ukljuceno automatsko azuriranje u trg play? jedino mi to moze biti sumnjivo
Kdz verziju uz CSE flash. Baterija je odlicna, ali nervira me ovo trzuckanje prilikom skrolanja. Ne znam sta cu sada. Mozda zeza to sto kdz nije odgovarajuci, jer je united arab emirates, a onaj originalni v20i je bio HKG.
onda probaj prvo ovo;
- root-aj ako vec nisi
- instaliraj ovo https://play.google.com/store/apps/details?id=me.timos.busyboxonrails&hl=hr
- pa ovo https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bigeyes0x0.trickstermod&hl=hr
i onda u tom tricksteru promjeni samo cpu governor na conservative (pod general)
sigurno ces dobiti glade skrolanje
Svaka cast, hvala ti. Sada je puno bolje. Svaki ostali governor puno bolje radi od defaultnog interactive governora. Hmm
Pozdrav
Zanima me hoce li, g3, ostati konkurentan (u svom cjenovnom rangu, naravno) ako bih ga kupio oko Bozica i drzao minimalno 4 godine.
Hvala
da, ako ti je pogasena sva ta sinkronizacija (pogledaj pod racuni - google - pa klik na mail), i ako ti je u trg.play iskljuceno automatsko azuriranje aplikacija, i ako ti je iskljucena lokacija, onda probaj factory reset napravit pa vidi kako se ponasa..
ako je isto onda stavi neki drugi rom i gotovo