LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.239.374
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: LG G3 - Rasprava
RuskeGTT kaže...

sta se desilo? ja ako uspijem osposobiti svog, stavit cu V20, koju verziju mi preporucujete, koja je najstabilnija, kojoj baterija duze traje i sl. prednosti?

Ma isao pomagati na xda, napravio skriptu koja brise particije pa kad provjeri onda pise. I kasnije idem koristiti nju za flashanje 2 particije i ostala mi ova prva koja brise kljucne particije i to je to :)

Stavi si v20u ili w, milina kako rade.

Sad cu ga otvoriti i pokusati metalni oklop sa procesora maknuti, kratkospojiti. Najvise me brine metalno kuciste :/, ovo ostalo nije problem.

aaaaaand....popravio ;)

- ako nekome treba pomoc oko ovoga - totalno lagano, znaci 5 minuta posla (ako kabl valja - meni nije valjao)

ja
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.10.2015 14:35 (bender_007).
15 godina
LG G3 - Rasprava

nista od mog moba...ude u dlmode, ali poslije nista...pokrenem cse i lg tool i slijedim upute, radi radi i stane, ne dovrsi posao, mob se iskljuci sam od sebe i ne dopusta da se dovrsi instaliravanje...probao sam prvo sa v20t, pa poslije sa v10e, ali nece nista...sutra u t-centar iskoristiti garanciju...sve mi mirisi na maticnu...nadam se da dobijem novi i da ga se rijesim i uzmem G4 xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - Rasprava

Ako novi bude po dobroj cijeni imas kupca

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RuskeGTT kaže...

nadam se da dobijem novi

Možeš se samo nadat. Novi ti neće dati ni u teoriji.

10 godina
neaktivan
Ako je riknula matična nema šanse da dobiješ drugi mob. I ja sam bio 100% uvjeren da se za tako nešto dobije drugi ali ništa od toga. Mijenjaju matičnu.
15 godina
LG G3 - Rasprava

a znam...pred 3-4g sam posijao svog htc explorera u snijegu, tj izgubio ga...isao drugi dan prijaviti u t centar, i kaze meni teta jesi ti mozda izgubio taj mob na grobniku? a ja gledam wtf da jesam, ona meni evo ti broj decka odi mu se javit, dodem preuzmem, ne radi, pali ga, ekran mrtav...sad gledam kako da odem pod garanciju u taj isto t centar da mi ne bude da ista teta, naletim, cekam red, molim se  da ne bude, na kraju naletim bas na nju, a ona meni aaaaaa ti si onaj koji je izgubio mob u snijegu, ja ono da da, javi se nakon 10 dana, evo mob ti gotov, maticna i jos nesto, pitam koliko penezi, nula :D a mojom krivicom se razvalio + bio je rootan, gore CM i svasta jos nesto haha

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Jedno nevezano pitanje.. Tesko mi se odluciti izmedju lg magne i lenova a806 pa ako neko ima neki savjet koji mi je bolje uzet i zasto? :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2015 18:28 (Xnox).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Kad ce maršmelov kod nas na G3???

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nvidia GTX 680 kaže...

Kad ce maršmelov kod nas na G3???

Za dva mjeseca, nece prije.

10 godina
Da "Maršmalov" dode do Bozica bilo bi super. Naravno bez bugova kao Lollipop.
15 godina

Prognoziram da dolazi do 1.12

15 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Moze li mi neko pomoci. Kada zelim snimiti stock rom preko LG Flash Tool-a, proces se zaustavi odmah na pocetku i ne ide dalje, ostane ovako - http://postimg.org/image/uuxifdye9/

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - Rasprava

ako se dobro sjecam, pise na nekom forumu da probas iskopcati usb i ukopcati i onda bi trebao poceti automatski...cini mi se da je za taj problem...imao sam ga i ja kad smo pokusavali ozivjeti mog :(

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
LG G3 - Rasprava

Jel se isplati uzeti G3 32GB, novi, zapakiran, Titan verzija, s dvije godine garancije, VIP ali otključan na sve mreže, za 2300kn? Neda frajer jeftinije

EDIT: I zašto ima ove oznake na ovim tipkama iza, neviđam baš takve, većina ima same tipke bez oznaka, šta to znači? To je njegova slika

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2015 17:12 (Hacker002).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - Rasprava

Ima na njuškalu i za 2100 potpuno novi 32/3 otključani. Tako da... 200kn je ipak malo previše.

Oznake su na zaštitnoj foliji koja je na tipkama.

Edit2: kolega ruske već odgovorio

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2015 17:16 (Dardevil).

0 0 hvala 1
15 godina
LG G3 - Rasprava

te oznake su naljepnice, odljepis i bok

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Mislim da su te oznake na slici naljepnica,btw i ja razmisljam o G3 32GB verziji.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
LG G3 - Rasprava

A ima, ali ima po Zagrebu, a ja sam na relaciji Požega - Slavonski Brod i nema šanse da kupim mobitel a da ga prije toga nisam provjerio i s njim otišao u centar operatera u kojem je kupljen na provjeru.. Nisam pametan, kupiti ili ne

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - Rasprava

Pa ako želiš tako provjeriti mob onda "pregrizi" tih 200kn pa si miran. Džabe ti ušteda ako te bude kopalo stalno.

0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - Rasprava

godinu i pol star g3 16gb model je poceo pokazivati neke znakove... hmmm... ne znam cega :D Uzmem ga u ruku, otvorim par aplikacija on se jednostavno ugasi i resetira, cak se znalo dogadat po nekoliko puta u danu. Do cega bi moglo bit ?

Takoder, baterija odlazi samo tako... zao mi je mobitela a pogotovo kad ga ne mogu prodati za skoro nista a noviji modeli su skupi ko svetog petra kajgana.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hacker002 kaže...

A ima, ali ima po Zagrebu, a ja sam na relaciji Požega - Slavonski Brod i nema šanse da kupim mobitel a da ga prije toga nisam provjerio i s njim otišao u centar operatera u kojem je kupljen na provjeru.. Nisam pametan, kupiti ili ne

Imam ti i ja za te novce samo bijeli, 100% novi i vip sve mreže, ja te necu zeznut ;)

Mislim bez zezancije ionako znam da će se prodat pa ako te strah eto ja sam ti ovdje godinama i nikad nikog nisam zaje, pa nebi ni tebe :D

17 godina
LG G3 - Rasprava

@SimeKZ

Pa sačuvaj si na komp fotke i sve što ti je bitno, skini zadnju verziju softwarea pa napravi CSE Flash preko LG Flash Tools-a. Pa onda polako vratiš aplikacije koje si imao i ujedno vidiš koja ti je pravila probleme.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2015 18:13 (Dardevil).

1 0 hvala 0
17 godina
amd freak kaže...

Imam ti i ja za te novce samo bijeli, 100% novi i vip sve mreže, ja te necu zeznut ;)

Mislim bez zezancije ionako znam da će se prodat pa ako te strah eto ja sam ti ovdje godinama i nikad nikog nisam zaje, pa nebi ni tebe :D

Nebi bijeli nikad kupio :D

17 godina
LG G3 - Rasprava

E sad si već zahtjevan :D Nema brige imam ja već ionako nekoliko zainteresiranih. 

Sretno ;)

P.S. Da se nadovežem na ovu temu, g3 je po meni osobno najbolji telefon za te novce kao novi uređaj ali brate mili bateriju cucla jako fino.

Čak mi je stari note 2 sa 2 godine staža imao u prosjeku 30% dulji vijek trajanja moba s korištenjem istih stvari. I da disabla-o sam sve što se moglo na lg-u.

Jednostavno taj 2k ekran i sam uređaj voli gutat strujice, ali po svemu ostalome super uređaj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - Rasprava

Da ga ujutro skinem s punjača i drži mi navečer do ponoći, sa mobilnim podatcima stalno upaljenim i normalnim korištenjem, ja bi bio zadovoljan. (tipa par poziva, pola sata web, pola sata fb, malo messenger, viber, whatsapp)

Btw, šta provjerit kod kupovine? IMEI se mora slagati na kutiji, ispod baterije, u mobitelu i na garancijskom listu, eventualno provjerit IMEI na Swappa-i, i u mjestu gdje je kupljen provjeriti jel datum i račun kupnje odgovaraju onome što piše na računu i garanciji. Trebam li još šta gledati?

Kad ubacim svoju karticu prvi put i upalim ga, mogu li kako provjeriti jel bio korišten prije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hacker002 kaže...

Da ga ujutro skinem s punjača i drži mi navečer do ponoći, sa mobilnim podatcima stalno upaljenim i normalnim korištenjem, ja bi bio zadovoljan. (tipa par poziva, pola sata web, pola sata fb, malo messenger, viber, whatsapp)

Ovako ćeš večer dočekati sa 40-tak posto baterije još.

17 godina
Hacker002 kaže...

Btw, šta provjerit kod kupovine? IMEI se mora slagati na kutiji, ispod baterije, u mobitelu i na garancijskom listu, eventualno provjerit IMEI na Swappa-i, i u mjestu gdje je kupljen provjeriti jel datum i račun kupnje odgovaraju onome što piše na računu i garanciji. Trebam li još šta gledati?

Kad ubacim svoju karticu prvi put i upalim ga, mogu li kako provjeriti jel bio korišten prije?

Ovisi što je za tebe normalno korištenje...meni je npr za nekih 30-45min gledanja videa pojede preko 20% baterije. Ako surfaš ekran je upaljen guta bez brige.

Nije sad da je alarmantno loše, alo definitivno jedan od većih potrošača koje ja znam a hvala Bogu radim na takvom poslu da svaki dan imam neki novi telefon.

A glavno da imaš račun i da ti je jamstveni list sa štambiljem. Isto tak ak ti na kutiji piše operater. Tipa vip to je to. Ne moraš hodat u centre vipa ili slično.

Pa mislim ako netko već prodaje original sigurno neće lažirat žigove , jamstvene listove i naljepnice od vipa lol

Tako da malo optimizma. Nisu svi prevaranti. Njim je manje nego što misliš, pogotovo kad se je spreman nać s tobom.

17 godina
LG G3 - Rasprava

Hvala svima na pomoći. Samo se nadam da mi neće biti prevelik (sad imam Lumiu 630, G3 je višlji cca 1.5cm i širi 0.8cm, a to mi se ne čini kao puno)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - Rasprava

Ma jok ne brini. Nakon jedno tjedan dana kad se privikneš na 5.5 incha nikad nečeš na manje :) Jedino ako fakat pričaš puno i imaš posao tipa da si stalno u pokretu i fleksibilnost ti je primarna stvar. Tada veći ekrani stvaraju problem.

5.7 kao kod note-a je po meni neki limit, sve iznad toga fakat više nije ugodno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2015 20:28 (amd freak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
SimeKZ kaže...

godinu i pol star g3 16gb model je poceo pokazivati neke znakove... hmmm... ne znam cega :D Uzmem ga u ruku, otvorim par aplikacija on se jednostavno ugasi i resetira, cak se znalo dogadat po nekoliko puta u danu. Do cega bi moglo bit ?

Takoder, baterija odlazi samo tako... zao mi je mobitela a pogotovo kad ga ne mogu prodati za skoro nista a noviji modeli su skupi ko svetog petra kajgana.

i meni isto tako godinu i 3mj star 16gb...par puta se tako resetirao sam od sebe...dok petak se zablesirao totalno i nemogu ga pokrenuti vise, nemogu nista u dlmodu, ni fleshati ni nista...nosio na garanciju, pa nek se zahebavaju oni s time

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice