Jel vozi ko ovaj rom?
Koja preporuka custom kernela za taj rom?
tnx
Vozala ga je većina dok još nije bilo Lollipopa.
Najbolji KK kernel je DorimanX.
Ma koji LL, instaliral sam njega..
Imaš možda link za DorimanX za KK?
Ma koji LL, instaliral sam njega..
Imaš možda link za DorimanX za KK?
Eto ga. LINK
stavit cu jedan dan resurrection rom, malo se igram s tim sad, jel ga koristi itko?
ja sam ga koristio oko mj. dana, meni je ok bio, jedino nekad su mi se aplikacije znale pogasit tj. npr. Chrome je prestao radit i tako, velim ok je bio jer je puno opcija za customize trake samog sustava aplikacija ma skoro svega, baterija je trajala oko 3 dana i rom je trosio malo rama i brz je bio dosta. Meni osobno je bilo super sta sam mogo mijenjat pjesme sa pritiskom i drzanjem volume - + kad sam slusao galzbu preko slusalica...
Detaljnije je sve objasnjeno na XDA
Pozdrav ekipaahvalan a
Ovako imam jedan problem, cesto mi se desi da mi na mobitelu pise da imam slusalice ukljucene, a ustvari ih nemam, pa nemogu ovako nista slusati preko zvucnika i pricati na telefon, pa dali netko zna u cemu je kvaka...neznam jel u softwareu il cemu je problem , pa po cijeli dan mi pise slusalice imam ukljucene, et ako netko zna kako problem rijesit bio bih jako zahvalan. pozz
Imao takav problem, naime na stolu mi je kolega polijao malo G2 i to mi se desilo da su kao slušalice bile spojene .I tako su mi kazale slušalice spojene cijelu večer, a drugi dan kao sve normalno radilo. ALi vrag mi nije dao mira i otišao u servis i eto, kazalo je da se bio oksidirao ekran i flex (što to je neznam). I zamijenili. I sad sve super.
Vi koji ste isprobavali stock lollipop verzije.
Koja je najbolja verzija za bateriju? Sad sam na northern europe v30b i i čini mi se da mi dosta cucla bateriju...
Pitanje, koliko G2 model sa 16GB ima iskoristive memorije? Zanima me jer bi si uzeo model od 16gb star 5mj sa garancijom do 3. mj 2017 za 1500kn ( također me zanima dali je to ok cijena? ). Na njega bi si instalirao neke apliakcije tipa Instagram, Viber, Messenger i slično, tako te app koje zauzimaju po max 50-60mb, imao bi na njemu nekih 50-60 pjesama i to je ugl to... hvala!
Pitanje, koliko G2 model sa 16GB ima iskoristive memorije? Zanima me jer bi si uzeo model od 16gb star 5mj sa garancijom do 3. mj 2017 za 1500kn ( također me zanima dali je to ok cijena? ). Na njega bi si instalirao neke apliakcije tipa Instagram, Viber, Messenger i slično, tako te app koje zauzimaju po max 50-60mb, imao bi na njemu nekih 50-60 pjesama i to je ugl to... hvala!
to ce ti bit onda i vise nego dovoljno prostora, cijena je ok
Posto furam cloudy 4.4.2, jel se moze flesat AOSP rom 5.1.1?
Ili moram imat neki stock 5.0.1 pa tek flesat 5.1.1?
Posto sam mislio direktno s custom roma 4.4.2 prec na 5.1.1 AOSP
Posto furam cloudy 4.4.2, jel se moze flesat AOSP rom 5.1.1?
Ili moram imat neki stock 5.0.1 pa tek flesat 5.1.1?
Posto sam mislio direktno s custom roma 4.4.2 prec na 5.1.1 AOSP
ne moras ali ces morat prije flashanja roma flashat lolilop bootloader, recimo ako stavljas resurrection rom kojeg ti preporucam jer sam prezadovoljan s njim morat ces flashat poseban bootloader za taj rom pa onda tek rom i gapps
6h sot-a i jos 27% baterije a jutros skinut s punjaca, dakle mislim da bih nagurao 8h sot dok sam na stock romu imao nesto malo vise od 7h
Imas link za lolipop bootloader?
Imas link za lolipop bootloader?
a imam ti bootloader za resurrection rom, a za obicni rom na lolipopu nemam jer mi nikad nije ni trebao
twrp recovery si stavi, full wipe sistem, cache, dalvik cache, data i onda flashaj cloudy
Imam twrp recovery, nista, probal sam...
Ili pratis upute koje stoje pod cloudy 3.3 u kojoj se nigdje ne spominje kitkat nego da se instalira 5.0.2, root pa recovery i onda cloudy 3.3
Ili pratis upute koje stoje pod cloudy 3.3 u kojoj se nigdje ne spominje kitkat nego da se instalira 5.0.2, root pa recovery i onda cloudy 3.3
ja sam direktno sa kit kata flashao cloudy i radio je, moze probat flashat za svaki slucaj bootloader 20H pa nek onda flasha, trebalo bi radit
Hocu reci: ako nesto ne radi -> prati upute :)
Samo da vas sve pozdravim bili ste od velike pomoci kada je trebalo
G2 je prodan ceka se G4, neke od vas cu vidjeti i u G4 temi :)
Evo nakon godinu dana prvi problem sa njim.
Sinoć krenuo spavati i odgovorim na poruke i odjednom se zacrni ekran, ali kada stišćem po njemu vibrira. Stavim ga na punjač malo proradi i isti problem. I evo ne znam što da radim, barem da prebacim podatke sa njega na PC, ali mi ga očita i prikazuje praznu mapu.
Pozdrav ekipa! Čitam sad na netu da ima 5.0.2 official za G2. Svog sam nedavno kupio u trgovini, tvornički otključan. E sad, zanima me kako vam se ponaša, vi koji ste na 5.0.2 official? Neki na netu pišu da im je baterija slabija, tj manje traje, da im je mobitel sporiji itd. Uglavnom se žale. Ali ima ljudi koji su rekli da se sa factory resetom sve riješava. Ne bih ga rootao, jer ne želim riskirat bezveze dok traje garancija.
Inače mob je beast, samo eto, ako se može stable i dobar 5.0.2 riješit, zašto ne. I da, baterija da traje isto kao i na stock
Pozdrav!
Moze mi neko objasnit kak da se vratim na KK verziju jer nisam zadovoljan sa Lolipop.
Novi sam korisnik tak da se nerazumijem bas.
Ma ok je to s rotacijom, ionako to ne koristim. :D
Ima naznaka za dolazak 5.1.1?
Danas je izasao neki fw...za vodafone italy...v30f
Pa tko ga stavi..neka javi sto je to :D
ja sam direktno sa kit kata flashao cloudy i radio je, moze probat flashat za svaki slucaj bootloader 20H pa nek onda flasha, trebalo bi radit
Za cloudy 3.3 sam morao prvo neki patch da flashujem na kitkat stock, pa tek onda sam rom. Nasao sam to negdje na xda, a taj patch se zove D802_PATCH_GO_LP_V1.1_droidth.zip
Moguce je da je to taj bootloader ili tako nesto, inače nisam ekspert al' na xda ima rješenje za skoro svaki problem samo ponekad treba vremena da se pronađe.