LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.079.191
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Knockon mi je upaljen stalno u gestaturs

0 0 hvala 0
15 godina
Re: LG G2 tema
supertoca kaže...

pa fleshaj rucno preko lg flash toola,skini onaj mađarski ciji vec nebrendirani

volim sto vole mladi
14 godina
neaktivan
tpg kaže...
supertoca kaže...

pa fleshaj rucno preko lg flash toola,skini onaj mađarski ciji vec nebrendirani

Sinoć sam preko flash tool-a fleshao  na loolipop V30b i knock on je bio omogućen nakon instaliranja, radi sasvim u redu.
Pokušaj ništa ne gubiš ručno instalirati kao što kolega reče, trebalo bi tada da radi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2015 15:10 (jigsaw5063).
11 godina
neaktivan
supertoca kaže...

Pogledao sam ponovo postavke.

U gestures KNOCK CODE na upaljeno

U Lock Screen ispod KNOCK. CODE upravo i pise da budi mob i istovremeno otkljucava ekran. Sve druge opcije samo otkljucavaju sto valjda znaci da ga treba prethodno probuditi sa Knock On.

Moj rom je modan pa mozda i nije istovjetno kao kod drugih verzija.

Primjetim jedino da kada tapkam ekran drugacije od postavljenog knock code da zasvijetli dioda u crveno. Tako sam i skuzio da trebam ukucati direktno knock code za budjenje i otkljucavanje.

A ako nista ne pomaze ostaje ti uvijek fleshanje...

Pozdrav

15 godina
neaktivan
LG G2 tema

Dali mi netko moze dati tocan link od hungary v30b, ja trazim po ovom linku ali vidim samo v30a.

http://storagecow.eu/index.php?dir=Xda%2FLG+G2%2FStock%2FLollipop%2F16GB%2F

EDIT: Nasao sam.

No.
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2015 18:03 (fico_1504).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Hvala derani na trudu, sta se tice flash anja to sam prije radio ns desire u i zadnje na s3!!! Ali sta se tice lg, nemam pojma pa ako moze neki link s uputstvima i link za taj madjarski koji nije brendiran lolipop. Hvala :)

0 0 hvala 0
12 godina
LG G2 tema

Evo da i ja kazem svoju situaciju.

Ostavio sam mobitel u srijedu u servisu i receno mi je u utorak da bi trebao biti gotov najkasnije u srijedu.

Pa sam danas zvao i pitao u kojoj je fazi i pazite ovo:
"gospodine cekamo dijelove za vas uređaj"

Pa jel ste vi ovlasten servis mobitela ili mesnica?

Oni su narućili i cekaju do 10 dana te dijelove jer da imaju te dijelove mobitel bi vec bio gotov.

Nije meni ni problem cekat nego mi je problem sto sam si put organizirao i sve ljepo isplanirao i sad moram odgodit put zbog njihove ne strucnosti.

Kresimir
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Kod mene je to ovako, pod otkljucavanje mi je klizanje, a buduci da imam nova launcher knock off ne radi pa je postavljena double tap gesta da pokrece mali programcic.screen off and lock i to je to. Knock code sam odmah iskljucio jer cesto ne pogodim uzorak

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
supertoca kaže...

Hvala derani na trudu, sta se tice flash anja to sam prije radio ns desire u i zadnje na s3!!! Ali sta se tice lg, nemam pojma pa ako moze neki link s uputstvima i link za taj madjarski koji nije brendiran lolipop. Hvala :)

Ovo za 16gb preuzmi i uputstvo

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2015 21:28 (jigsaw5063).
10 godina
neaktivan
LG G2 tema

vjerojatno pitanje koje je postavljeno 100 000 puta: hoće li me zajebavat u servisu što se tiče garancije ako rootam mobitel? Mobitel je vipov pa sad ako ima razlike što se tiče servisa.. Mislim ja sam zadovoljan preformansama, čak nisam primjetio ni vipov brend ili njihove aplikacije, ali ima ovih nekih aplikacija koje ne koristim i htio bih ih izbrisat, jednostavno mi nije jasna ta politika s nemogućnošću brisanja svih aplikacija, ok sistemske ali ove ostale pizdarije bi trebali pustiti!!! Sreća da se mogu sakriti pa ih bar ne moram gledat :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LG G2 tema

Ekipo, koji je best custom ROM baziran na stocku za G2 ?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
keki kaže...

Evo da i ja kazem svoju situaciju.

Ostavio sam mobitel u srijedu u servisu i receno mi je u utorak da bi trebao biti gotov najkasnije u srijedu.

Pa sam danas zvao i pitao u kojoj je fazi i pazite ovo:
"gospodine cekamo dijelove za vas uređaj"

Pa jel ste vi ovlasten servis mobitela ili mesnica?

Oni su narućili i cekaju do 10 dana te dijelove jer da imaju te dijelove mobitel bi vec bio gotov.

Nije meni ni problem cekat nego mi je problem sto sam si put organizirao i sve ljepo isplanirao i sad moram odgodit put zbog njihove ne strucnosti.

Nije to nista. Ja sam dao u agram servis i rekli su gotovo za 2 do 3 dana zovem kaze nazovite za 2,3dana i tako mj dana i onda mi stave krivu maticnu i onda jos 2 tj cekao da mi to rijese 😡

13 godina
U tim mislima sam i ja ovih dana, s dodatkom da je lolipop!? Shoot!
Luc
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Nisam siguran dali je fokus kamere popravljen na lolipopu još uvijek mi sporo fokusira prilikom slikanja, dali je i kod vas isti slučaj ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Trenutno skidam novi KDZ sa ove str: http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36

Koja je razlika izmedju VIP V30d (Croatia) i od HUNGARY_OPEN_16G V30b ?

Bloatwareu ili ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
INKOGNITO3 kaže...

Trenutno skidam novi KDZ sa ove str: http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36

Bloatwareu ili ?

V30b ne brendiran, nemaš Bloatware

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.5.2015 15:17 (jigsaw5063).
14 godina
neaktivan
jigsaw5063 kaže...
INKOGNITO3 kaže...

Bloatwareu ili ?

V30b ne brendiran, nemaš Bloatware

I ovo je ok za root : http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/guide-root-lg-firmwares-kitkat-lollipop-t3056951  ???

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.5.2015 15:34 (INKOGNITO3).
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Pozdravm, dali se može nekako riješit to reloadanje launchera nakon izlaska iz neke aplikacije? ima to nekako veze sa wifi-em? počelo me već lijepo iritirat :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ricky619 kaže...

Pozdravm, dali se može nekako riješit to reloadanje launchera nakon izlaska iz neke aplikacije? ima to nekako veze sa wifi-em? počelo me već lijepo iritirat :D

Probaj Nova Launcher meni sve stima sa njim

16 godina
INKOGNITO3 kaže...
ricky619 kaže...

Probaj Nova Launcher meni sve stima sa njim

S Nova launcher nema redraw-a, takoder preporuka 

12 godina
tig kaže...

vjerojatno pitanje koje je postavljeno 100 000 puta: hoće li me zajebavat u servisu što se tiče garancije ako rootam mobitel? Mobitel je vipov pa sad ako ima razlike što se tiče servisa.. Mislim ja sam zadovoljan preformansama, čak nisam primjetio ni vipov brend ili njihove aplikacije, ali ima ovih nekih aplikacija koje ne koristim i htio bih ih izbrisat, jednostavno mi nije jasna ta politika s nemogućnošću brisanja svih aplikacija, ok sistemske ali ove ostale pizdarije bi trebali pustiti!!! Sreća da se mogu sakriti pa ih bar ne moram gledat :D

Od kada smo u EU ti sa mobitelom mozes gotovo sve.

Mozes ga rottat otkljucavat i ne gubis jamstvo.

Jedino ako ides prckat po hardweru normalno onda da ti nece priznat jamstvo. (mislim na klokanje procesora).

Ja sam ga uzeo u vipu i nisam dobio niti jednu njihovu app skinuo sam si samo moj vip zbog preglednosti racuna.

Kresimir
10 godina
neaktivan
keki kaže...
tig kaže...

Od kada smo u EU ti sa mobitelom mozes gotovo sve.

Mozes ga rottat otkljucavat i ne gubis jamstvo.

Jedino ako ides prckat po hardweru normalno onda da ti nece priznat jamstvo. (mislim na klokanje procesora).

Ja sam ga uzeo u vipu i nisam dobio niti jednu njihovu app skinuo sam si samo moj vip zbog preglednosti racuna.

da nema nijedne njihove aplikacije, kao da uopće nije brendiran... što je pohvalno! samo eto, napravio bi root jedino zbog brisanja tih nekih aplikacija koje ne koristim niti ću ikada koristiti. posebno mi kopa živce ova prognoza koju ne možeš ugasiti :D

Inače postoji li neka jednostavna metoda roota, ono s par klikova ili je to bolje odnijeti nekome tko ima iskustva? Nisam dosad nikad rootao mobitel, pokušavao na xperia p s doomlordovom metodom i bilo je bezuspješno, poslušao svaki savjet tu i na xda forumu ali džaba...

15 godina
LG G2 tema

na prethodnoj stranici imas root program.Jedan klik i sve samo odradi.

volim sto vole mladi
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
LG G2 tema

Odnio sam u 15.05.2015 u VIP LG G2 na servis zbog Yellow Spota, Danas provjeravam kaze Na cekanju, Cekaju se rezervni dijelovi.
Koliki je zakonski rok za popravak?

0 0 hvala 0
17 godina
Sponzo kaže...

Odnio sam u 15.05.2015 u VIP LG G2 na servis zbog Yellow Spota, Danas provjeravam kaze Na cekanju, Cekaju se rezervni dijelovi.
Koliki je zakonski rok za popravak?

Jako dug, mislim čak do 60 ili 90 dana ako se ne varam.

14 godina
odjavljen
LG G2 tema

Ja mislim da je 2 tjedna, negdje sam to pročitao ali nisam siguran

0 0 hvala 0
15 godina
LG G2 tema

Rok za popravak uređaja je ''razuman''. Tako piše u zakonu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
agent_00klc kaže...

Da, mislim i da sam ja tak neš pročitao 

10 godina
neaktivan
agent_00klc kaže...

koji je to stručnjak pisao pa u zakon stavio "razuman" rok?!

citirao bi Targeta "...samo kod nas, tog ima samo kod nas..." 

13 godina
LG G2 tema

Stavljeno je baš zato da ih ljudi ne pilaju  za duge servise :D

Pa sad ti vidi što je razumno :D

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice