LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.080.079
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Pozdrav ljudi,

trebao bih pomoć. Razmišljam o kupnji LG G2 mobitela. Imam par pitanja:

- Postoje li neki česti problemi s ovim mobitelom?

- Postoji li mogućnost da se mobitel lako razbije? npr da padne s pola metra-metar

- može li se promijeniti ikako izgled androida bez rootanja? Ovaj lg izgled mi je užasan (hoće li rijesiti išta s nadogradnjom)

- općenito nedostaci mobitela ( osim toga da se ne moze baterija izvaditi, i da nema microsd utor)

Osim o g2, razmisljam o htc one m8 i xiaomi mi4.

Molim vas vaša mišljenja i savjete:)

0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Svaki mob se moze razbiti lako, zavisi sta radis. Meni je pao sa stola i nista.

Lg ima skinove tako da mozes bez ikakvog rutanja promijeniti izgled.

Problem moze biti pregrijavanje ako cesto igre igras. 

ja

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Hvala vam :) rijesila sam jos jucer, kada sam obiljezavala sto brisati nisam stavila kvacicu na system, drugi put sam to ucinila i sad je sve savrseno, uzivam u cloudyu:) Security error se pojavio kad sam prvi put nakon sto sam stavila cloudy, isla ugasiti mobitel. Nije se dao upaliti nego je pisao taj error, onda sam preko factory reseta usla u postavke, upalila mob i ucinila sve ponovo korak po korak. Prezadovoljna sam :)

I am spoderman

6 0 hvala 0
11 godina
protjeran
LG G2 tema

Ako imas novaca za M8 uzmi ga zbog zvucnika

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: LG G2 tema
Jel itko probao staviti ovaj stock lollipop sto su ga portali sa korejske verzije? Ja ga upravo skidam ali ima 1.5 gb.
13 godina
LG G2 tema

Zadnji put kad sam gledao nije bilo za d802.

A ako stavis bilo sta sto nije d802 javi se ovdje da popravimo mob :)

ja

2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G2 tema

Pozz, imam problema sa LG G2 Verizon verzijom jer sam usao u fastboot mod i ne mogu ga vratiti nazad. Izgleda da je to veliki problem jer ovako nesto nisam video da ga ne mogu ni preko box-a vratiti pa ni savetima sa XDA foruma i ostalih. da i je neko mozda imao slicnih iskustava sa ovakvim problemom, pozz

0 0 hvala 0
13 godina
Pa sad citam i na xda, prvi post je ss od lika koji ga je stavio na d802 i pise u op da podrzava d802 ali dok sam dosao do kraja teme, pise da cekaju link od d802. Cancel download :D
13 godina
levca5 kaže...

Pozz, imam problema sa LG G2 Verizon verzijom jer sam usao u fastboot mod i ne mogu ga vratiti nazad. Izgleda da je to veliki problem jer ovako nesto nisam video da ga ne mogu ni preko box-a vratiti pa ni savetima sa XDA foruma i ostalih. da i je neko mozda imao slicnih iskustava sa ovakvim problemom, pozz

Jel mozes malo detaljnije..kako si usao u fastboot mode ?

Jel mozes u download mode ? Tj jel imas svoj kdz/tot fajl ?

ja
10 godina
neaktivan

Prilikom pokusaja da udjem u reovry mod, preko "auto rec"-a, jer nisam ni pretpostavio da je Verizon verzija ovako zasticena. I tot i kdz fajl imam ali ga ne mogu pokrenuti uopste preko LG flash-a, jer se nista ne desava. Pokusao i preko fastboo tool-a, i preko comand promta, opet nista, pa ni u srvisu ga jtag box ne prepoznaje, ????

16 godina
LG G2 tema

pozdrav

imam problem sa mojim g2.

bio je na verziji 20d i skinuo sam kdz od 20h,european version,skinuo drivere i instalirao ih,pokrenuo mob u download modeu,pokrenuo flashtool prema uputama sve i krenulo je i sad stoji več 10ak min na 10% a flashtool ima umjesto slova upitnike,nešto bi pisalo al ima upitnike,šta da radim?

prekinuti nekako flash,hoču li tako mob zeznuti il če krenuti flash?

kolko to traje?

edit-to je ona greška od 4% na flashtoolu i nije dalje htjelo nikako,10ak puta a pokušavao retry tj one upitnike silne ali ništa,na mobu je bilo 6%.

sad kad ga upalim ima lg logo i neznam jel se gasi il je samo crna slika,a komp ga prepoznaje sa 15 particija koje treba inst,neznam kaj sad da napravim,imam lijepu ciglicu zbog svoje pameti....

u download mode nemože,ništa se ne događa,samo ga komp prepozna i otvori one silneparticije.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.2.2015 20:24 (skrba).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G2 tema

Meni se isto desilo, ne paničari nego lijepo spoji g2 na usb, vrlo dugo drži power tipku i restartat će se, čim se zatamni ekran pritisni volume+ i power tipku i uči će u download mode. Napominjem da se neće ugasiti već restartati, tako da trebaš biti brz.

Nakon toga LG Flash Tool 2014 i flešaj D80220D_00.kdz ili D80220H_00.kdz.

2 0 hvala 0
16 godina
LG G2 tema

probao sam to i skuži se kad se ugasi ekran i onda brzo pustim tipku power,opet stisnem skupa s vol+ i onda je crni ekran i počne blinkati crvena lampica,probao sam i držati stalno paljenje i onda vol+ al isti je ishod,mislim da je flash baš sve zeznuo da nema ničeg,ni dwnl modea ni ničeg.

našao sam ovo na xda samo nemogu nači ove datoteke od 20D,ima ovdje samo od 10a koje se nesmiju koristiti...

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.2.2015 21:19 (skrba).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G2 tema

To radiš dok je spojen preko usb-a na računalo?

0 0 hvala 0
16 godina
NevjerovatnoPametan kaže...

To radiš dok je spojen preko usb-a na računalo?

kabel je spojen na laptop,uštekam ga u mob,držim power dok se ne zacrni i onda brzo power+vol up tipka i onda se događa da je ekran crn i crvena tipk treperi.neznam jel kaj krivo radim?

jesi i ti imao da je mob imao hrpu particija kad ga spojiš na komp?

13 godina
LG G2 tema

Sredimo  oba problema.

Tek sam došao kuci pa bi vam malo kasnije upute napisao. 

Za verizon sam imao spremno ali trenutno nemam pa malo potraje.

Uglavnom može se srediti sve to, samo da nije baterija bas prazna.

Edit..smiješ od jb koristiti ako je set

Dakle aboot, boot, laf.

Recovery nemoj i ostatak nemoj. Mozes i od novijeg kitkata ili starijeg, ne mora biti 20d.

Tebi trenutno treba ili linux(vmware + slax je dobra opcija) ili koristis dd preko cygwina.

ja
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.2.2015 22:02 (bender_007).

0 0 hvala 0
16 godina
bender_007 kaže...

Sredimo  oba problema.

Dakle aboot, boot, laf.

Recovery nemoj i ostatak nemoj. Mozes i od novijeg kitkata ili starijeg, ne mora biti 20d.

Tebi trenutno treba ili linux(vmware + slax je dobra opcija) ili koristis dd preko cygwina.

instalirao sam vm al me zeza ubuntu,neče se inst,boje se pomiješaju kod 2 menija,nešto nije kompatibilno.

baterija je bila na 70% al neznam kolko če izdržati tako.

12 godina
LG G2 tema

imam ja jedan problemcic
naime imam doticni g2 ali sprint verziju
bio je zakljucan na njihovu mrezu, te sam ga ja otkljucao tako sto sam stavio cloudy g3 na njega 

e sad nasao sam problem u gps-u... instalirao sam si navigon europe, skinuo karte koje trebam, sve jje proslo glatko, ali kad upisem rutu i kad stisnem na start nije moguce, nikako iz 100tog pokusaja bez uspjeha, jer mi gps nade neki gracias ili tako nesta neko mjesto i drzi se toga ko pijan plota... 

jel postoji kakvo rjesenje za taj slucaj 

0 0 hvala 0
13 godina
skrba kaže...
bender_007 kaže...

Sredimo  oba problema.

Dakle aboot, boot, laf.

instalirao sam vm al me zeza ubuntu,neče se inst,boje se pomiješaju kod 2 menija,nešto nije kompatibilno.

baterija je bila na 70% al neznam kolko če izdržati tako.

Slax Skini :)

ja
15 godina

jeste rješili probleme sa bender;-)

11 godina
protjeran
LG G2 tema

Stavio sam ovaj Slimkat 9.0 i malo mi je pre mali font.Dali itko zna kak ga povecat a da nije onaj u display settings.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Mislim da svi trebamo benderu platit pivu jer nema kom covjek nije pomogoo!! I to isti problemi 10 puta na postu (znam jer sam sve procitao hahaha).. Svaka cast bender na strpljenju i pomaganju car si!!

4 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Na žalost nisam stigao svima jer sam ili na poslu ili kasno dodjem kuci. 

ja

0 0 hvala 0
12 godina
SIII Deny kaže...

imam ja jedan problemcic
naime imam doticni g2 ali sprint verziju
bio je zakljucan na njihovu mrezu, te sam ga ja otkljucao tako sto sam stavio cloudy g3 na njega 

e sad nasao sam problem u gps-u... instalirao sam si navigon europe, skinuo karte koje trebam, sve jje proslo glatko, ali kad upisem rutu i kad stisnem na start nije moguce, nikako iz 100tog pokusaja bez uspjeha, jer mi gps nade neki gracias ili tako nesta neko mjesto i drzi se toga ko pijan plota... 

jel postoji kakvo rjesenje za taj slucaj 

zna li netko??

13 godina
LG G2 tema

Probaj here maps, staviš offline kvacicu. Ili ti posaljem navigon koji skida mape koje želiš.

ja

0 0 hvala 0
14 godina
LG G2 tema

Jedno pitanje:

Jel moguće otključat mobitel (zaključan na vip) da prima sve kartice ak stavim gore cloudy g3 rom?

Pošto kolega SIII Deny par postova ispred kaže da je otključao.

Jel to moguče?

0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Ako misliš da ce ROM otključati mobitel onda ne. Unlock code jedino.

ja

0 0 hvala 0
12 godina

ja dok nisam instalirao coudy nisam mogao koristiti nasu mrezu, samo sprint mrezu... a kad sam instalirao cloudy g3 koristim tele2 mrezu, rade pozivi, poruke, mobilni podaci, sve 

13 godina
LG G2 tema

Moguce do apn postavki i do jos 100 stvari.

Da je rom otkljucao mobitel - to ne - jer ne dira te particije, uklljucujuci modem.

ja

2 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Objavljen stock lollipop portan sa korejske verzije mobitela.

Linkovi i uputstva:

http://sccn.vn/threads/stock-lollipop-for-g2-all-variants-d8xx-vs980-l01f.8070/

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice