Napajanje matične 20-pin kabelom zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 1.258
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Napajanje matične 20-pin kabelom

Slažem novi komp, i napajanje se nalazi na dnu kučišta, a ATX 20 pin utičnica se nalazi skroz na vrhu matične i nedostaje oko 10 cm pa mi treba takav produžni.

Dali ima netko, il zna di se može kupit (nabavit) ATX 20 pin produžni kabel ? (20-pin na 20-pin)

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Ako otvoris 5 tema s istim sadrzajem prvo sto ces postici je da ces dobiti zuti karton, kao drugo iznervirati forumase pa ti nitko iz inata nace htjeti pomoci i kao trece nazovi chipoteku i pitaj tamo imaju li nesto takvo.

0 0 hvala 0
15 godina

Imas u Portiu !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Napajanje matične 20-pin kabelom
Tyberius_Prime kaže...

Ako otvoris 5 tema s istim sadrzajem prvo sto ces postici je da ces dobiti zuti karton, kao drugo iznervirati forumase pa ti nitko iz inata nace htjeti pomoci i kao trece nazovi chipoteku i pitaj tamo imaju li nesto takvo.

Kao PRVO, onu temu sam otvorio na krivom mjestu, ko DRUGO, ovako su veće šanse da neko naleti tko ima takav kabel, ko TREĆE, TAJ KABEL NI JEDNA FIRMA NE UVOZI U RH već godinu dana, ima ga za kupit u nekoj Švicarskoj i Američkoj firmi, al ni meni a ni jednom shopu se NE ISPLATI samo jedan kabel naručivat jer je poštarina i CARINA PRE SKUPA, tako da nemoj me ljutiti.

Ako imaš taj kabel, reci dogovorim se za cijenu i bok, ako ne zbogom :))))

13 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Imas u Portiu !

eh jbg, imaju 24 na 20, a kolko vidis ja TREBAM 20 na 20 produzni

15 godina

Procitaj Ovdje !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Procitaj Ovdje !

Jesam, i hvala za to, al svejedno želim kupit original 20-pin na 20-pin ATX produžni {#} jer ima tog za kupit, al kod nas više ne {#} al netko ga sigurno ima doma da mu ne treba {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice