Pi network / android

poruka: 179
|
čitano: 104.161
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long, pirat, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Pi network / android

Ova zadnji 9. step, koliko vam je trebalo da se riješi? Čini mi se da to core team treba pregledati, a to mi se čini ko vječnost.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Pi network / android
Neznam sto svi zure😀,ionako je najbolje to drzat,nemojte prodavat ni da bude 5$,jer bit ce vam zao 2030 sto ga niste drzali😂😂
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.2.2025 14:01 (galinjo24).
14 godina
galinjo24 kaže...
Neznam sto svi zure😀,ionako je najbolje to drzat,nemojte prodavat ni da bude 5$,jer bit ce vam zao 2030 sto ga niste drzali😂😂

Mislim da je većini do sutra kyc deadline. Meni je nekak još 200 i nešto dana. Ne znam o čemu to ovisi.

14 godina
galinjo24 kaže...

meni je lockano do kraja 2027. 90% pia.

ak tad bude nekim cudom dvoznamenkasta cifra prodajem isti tren :D

bit ce to dobar bozic

14 godina
Moja zena je pokrenula kyc postupak i pise 246 dana
12 godina
acmilan2 kaže...
zeryx kaže...

jesi probao ovo
Steps to recover your Pi Network Wallet passphrase

If you have Fingerprint ID, Face ID, or any other biometrics set up on your mobile device, take the following steps to recover your passphrase on Pi Network:

• Open your Pi Browser.
  • Tap Wallet.
  • Tap Unlock With Fingerprint and use your Fingerprint ID to open your Wallet. Alternatively, you can use your Face ID or any other biometrics on your mobile device to open your Wallet.
  • Tap the Settings icon at the top right corner in your Wallet.
  • Tap Show which is beside Show my passphrase.
  • Write down or copy and save your passphrase in an unforgettable and safe location.

Kad desno gore stisnem, samo ponudi druge appse, doslovno nema ni settings, a pogotovo ne show bilošto, osigurali su se da ako si se sam zajebo, da oni za to nisu krivi... Koliko sam takvih prilika u životu popušio, danas bih bio uspješni "biznismen", a sad se mogu lagano...

ocito da grijesis kad stalno jedne te iste greske radis...coini su ti propali i gotovo, drugi put uploadj na google disk ili slicno pa ce ostatit kad zatreba

12 godina
zeryx kaže...
galinjo24 kaže...

bit ce to dobar bozic

kaj to znaci sto neki locakju tako dugo a neki mogu i za 2 tjedna prodat...koja je razlika

14 godina

lockas ih i onda se oni "mnoze" nesto slicno kad orocis novce u banci.
ne mozes do njih ali ide dobra kamata. mislim da je pisalo oko 450% više.

a mozes sam birati na koji period i koji iznos. meni je po defaultu valjda ostalo 90% iznosa na 3 godine. i sve kao budem budem budem i zaboravio. dok nisam vidio da su prebaceni i 90% toga je lockano :D

12 godina
GSP kaže...
acmilan2 kaže...
zeryx kaže...

jesi probao ovo
Steps to recover your Pi Network Wallet passphrase

If you have Fingerprint ID, Face ID, or any other biometrics set up on your mobile device, take the following steps to recover your passphrase on Pi Network:

• Open your Pi Browser.
  • Tap Wallet.
  • Tap Unlock With Fingerprint and use your Fingerprint ID to open your Wallet. Alternatively, you can use your Face ID or any other biometrics on your mobile device to open your Wallet.
  • Tap the Settings icon at the top right corner in your Wallet.
  • Tap Show which is beside Show my passphrase.
  • Write down or copy and save your passphrase in an unforgettable and safe location.

Kad desno gore stisnem, samo ponudi druge appse, doslovno nema ni settings, a pogotovo ne show bilošto, osigurali su se da ako si se sam zajebo, da oni za to nisu krivi... Koliko sam takvih prilika u životu popušio, danas bih bio uspješni "biznismen", a sad se mogu lagano...

ocito da grijesis kad stalno jedne te iste greske radis...coini su ti propali i gotovo, drugi put uploadj na google disk ili slicno pa ce ostatit kad zatreba

A mlad sam i brzoplet, prije 5 godina sam isto mislio kao i vecina da od toga nista, a sta ces. Na greskama se uci, moram priznati gresku i idemo dalje. Zivio sam i prije bez toga, izgleda da cu i dalje.

Kovačić
7 godina
galinjo24 kaže...

Kolega, ne znam jesi vidio, ima javna statistika. Toga ima kolicinski jako puno. Pitanje je pokrica i kad ljudi krenu povlacit sve iz toga, ide crumble. Nadam se da si u pravu, danas sam vidio peak od skoro 3 dolara. 

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
15 godina

Pa ide crumble da kad tad okej ali koliko od tih ljudi nikada nece ni moci izvaditi taj Pi, koliko ih je zaboravilo passphrase itd itd. Po ovome ispada da ce svaki taj iz javne statistike koje kolicinski ima jako puno sutra dobit sve svoje Pi coine i prodati ih za cijenu koja odmah bude dostupna. Ja sam se prijavio kao KYC Validator i ljudi toliko pokusavaju fejkat KYC da dosta ljudi ni to nece proci kao prvo....

14 godina

Vrijeme ce pokazati ide li na nulu, ili ide gore. Za mene klikanje jednom u 24h je bio samo trosak vremena. I ja sam validator, dosta je nejasnih i necitkih prijava, kao i fejk prijava.

13 godina
Pi network / android

Jel neko zapeo na tentative approval statusu KYC-a?

Prvotno sam prošao KYC, na Mainnet checklisti mi je zelen, ali kad stisnem na KYC javlja ovo 

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina

Sustav je uzasno bugovit. 

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
4 godine
zeryx kaže...
galinjo24 kaže...

bit ce to dobar bozic

Bome, za par godina budemo bogati. Sad tek sam vidio da mi zakljucano do prvog mjeseca 2028. Heheheheheh

14 godina
Ako mi moze netko ako zna pojasniti?to sto je zakljucano na 3g..pisalo mi je 450% vise..jer to vec dodano il ce se dodat kad se otkljucaju coini?
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.2.2025 19:29 (galinjo24).
14 godina

Poveca se mining rate, te je moguce vise izrudariti. Ako je vec prebaceno u wallet onda je vec dodano u tom migracijskom valu. Mislim da se nakon sto se otkljucaju, mogu ponovno zakjucati i pribrojiti trenutnom mining boost-u.al u nacelu, dobijes "kamatu" kao za orocenje u banci.

16 godina
galinjo24 kaže...

Nemaju razloga za žaliti jer nisu ništa ulagali osim što su svaki dan klikali u aplikaciji. Ako ništa drugo, gubitak im može biti samo u vremenu koje su prokockali na to, a svaka zarada je samo bonus.

12 godina
nanek kaže...

Jel neko zapeo na tentative approval statusu KYC-a?

Prvotno sam prošao KYC, na Mainnet checklisti mi je zelen, ali kad stisnem na KYC javlja ovo 

ma jedva radi app ovih dana,probaj opet sutra uci mozda budu trazili dodatne provjere

15 godina

Lockali vas, tako da ne mozete prodat sve. Kad bi svi sad poceli prodavati, tko to sve kupuje? Sad se jos nekako moze lako manipulirati sa cijenom jer je oko 500m komada u opticaju na mjenjacnicama i ogroman je hype.

Uskoro slijedi lagani rug pull. Klasična ponzi šema.

Ovo sad vam je jedina prilika tko moze da uzme novce, a to je da proda tko je uradio kyc.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.2.2025 13:49 (serlok).
14 godina
serlok kaže...

Lockali vas, tako da ne mozete prodat sve. Kad bi svi sad poceli prodavati, tko to sve kupuje? Sad se jos nekako moze lako manipulirati sa cijenom jer je oko 500m komada u opticaju na mjenjacnicama i ogroman je hype.

Uskoro slijedi lagani rug pull. Klasična ponzi šema.

Ovo sad vam je jedina prilika tko moze da uzme novce, a to je da proda tko je uradio kyc.

A jbg one koji su ubrali pare boli kifla. Brat mi ima tog, evo neki dan prodao za 2 tisuće eura. Tak se i kad je to došlo govorilo da je scam, da nikad ništa od toga, fake crypto, pa evo neki ljudi lijepe novce dižu na tom. Tko zna kak će to izgledat. Volio bih imat sigurnost nekih ljudi oko takvih stvari kod kojih je stvarno predvidjet budućnost. Evo pad Bitcoina, jel onda sad treba kupovati, ili slijedi još gori pad. Meni su sve te crypto lutrija. Ja imam 2000 Pi-ja i prodat ću možda 500 sad, ostalo nek se paca pa šta bude.

13 godina
Pi network / android

Preko čega ih uopće prodajete? 

Pucaaaajjjj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

neki

manjina ce zaraditi, vecina prokockat

Ko svaki shitcoin Trump,Melani itd...

15 godina

ne mozes uopce usporedjivat PI sa Btc.

Sa drugim kriptovalutama mozes.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.2.2025 14:41 (serlok).
14 godina
serlok kaže...

ne mozes uopce usporedjivat PI sa Btc.

Sa drugim kriptovalutama mozes.

Ma hoću ti samo reći da je oko takvih stvari teško predviđat nešto i bit siguran. Lako sad bit pametan, da smo ti i ja tamo 2011 znali kak će se kretat BTC sad bi negdje na jahti chillali, a ne bili na bug forumu.

15 godina

15milijardi je mCap. 6milijardi u cirkulaciji od mogucih 100m.

Tko god zna osnove crypta, zna sta to znaci.

Uskoro ili za koji mjesec cijena PI 0.001$.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.2.2025 18:50 (serlok).
2 tjedna
Pi network / android

Ja mogu reći da mi se zadnjih 5 godina klikanja skoro svaki dan da rudarim PI već sad isplatilo, većinu sam prodao, ostavio sam si nekih 20% u slučaju da cijena poraste. Čekam da vidim da li će ga Binance uvrstiti na svoju listu, vjerojatno će mu tada cijena sigurno porasti.

Od početka sam bio skeptičan da će iz tog nešto ispasti, ali mi nekako prešlo u naviku da svaki dan potrošim pola minute i kliknem na "mine" :)

Sjećam se da je u početku mine rate bio 1pi/sat, tu sam najviše prikupio, zadnjih godinu-dvije to je jako palo, razumljivo jer se sve više ljudi priključivalo.

Uglavnom, nisam se brutalno obogatio, ali za pola minute klikanja dnevno, najbolji omjer uloženog i dobivenog :)

Ima još aplikacija na sličnu foru, vjerojatno neće sve biti uspješne ili izać na burzu, ali nikad se ne zna....ako se netko hoće priključiti, evo podataka ispod (sve aplikacije se mogu nać na google play i app storeu):

Bee network (najviše nade polažem u nju, prisutni su isto par godina, relativno dobar mine rate) - Refferal code: barda001

Rubi - Refferal code: BARDA545

Dotchain - Refferal code: Barda

Pi network - Refferal code: Barda

2 0 hvala 0
14 godina
Pi network / android

Pitanje, zakljucao sam 50% Pi-a na 6mj. Ostatak tih 50% mogu prebaciti na novcanik za tjedan dana. Zanima me, ako sada mijenjam plan tj. stavim zakljucati 90% na jos 6.mj, uzima li se to iz novcanika ili ovog koji je vec zakljucan ili ovaj Pi koji ce se tek izrudarit?

VISCA BARCA

0 0 hvala 0
14 godina

ako sam ja dobro shvatio to ti se odnosi na ovaj novi PI koji se rudari i jos nije prebacen.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice