[Procjena] Tipkovnica Logitech illuminated

poruka: 6
|
čitano: 625
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Tipkovnica Logitech illuminated (jedna nogica puknuta, slovo i malo "odljepljeno" - treba jace pritisnuti da primi - pisem upravo s nje, sve inace uredu)

slika dolje s neta, al ista je i moja.

15 godina
Re: [Procjena] Tipkovnica Logitech illuminated

450 je najeftinija nova.

koliko je posteno traziti za ovu?

14 godina
neaktivan
Pretpostavljam da nema garancije pa sam tako i procijenio. Nekakvih 180 Kn bi bila procjena za forum, do 250 plafon za njušku iako sumnjam da će otići po toj cijeni. Ove sitne grješkice ostavljaju mrvicu negativan dojam, čim postoje pa eto, mislim da nekakvih 180Kn vrijedi svejedno.
Ovom forumu kronično nedostaje Vlada koji je uvijek podizao atmosferu nasmijavanjem i uveseljavanjem sviju svojim slikovitoživopisnojedinstvenim postovima.
15 godina
Caesar et Brutus kaže...
Pretpostavljam da nema garancije pa sam tako i procijenio. Nekakvih 180 Kn bi bila procjena za forum, do 250 plafon za njušku iako sumnjam da će otići po toj cijeni. Ove sitne grješkice ostavljaju mrvicu negativan dojam, čim postoje pa eto, mislim da nekakvih 180Kn vrijedi svejedno.

hvala na procjeni.

Ne vidim tko je da covjeku TD... Netko misli da vrijedi manje/vise?

13 godina
neaktivan
x360gamer kaže...
Caesar et Brutus kaže...

hvala na procjeni.

JA se slazem sa njime 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
17 godina
x360gamer kaže...

hvala na procjeni.

Sredi problem sa slovom "i".

Living on my planet is so easy; there is peace, there is love and there is ecstasy.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice