[Procjena] [Procjena] MSI N460GTX H.A.W.K. 1GB DDR

poruka: 4
|
čitano: 342
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

LINK: http://www.msi.com/product/vga/N460GTX_Hawk.html#hero-overview

Radi se o MSI N460GTX H.A.W.K. 1GB DDR5, nije Talon Attack.

GPU je stara već podosta i istekla je garanciju za nju. Nisam ju clocko (iako je to nebitno za nekog ko kupuje - tj. bitno je, ali kao da će vjerovat - uglavnom kužite šta želim reć). Kutiju imam negdje, ali pitanje dal ću nać.

Sad me zanima koliko otprilike mogu dobit za nju? Koju cijenu da stavim za cjenkanje a ispod koje cijene da nejdem? Gledao sam na njuškalu da neki frajer traži 7 glavi (700kn) za nju al to mi se čini prenapuhano pa tražim realnu cijenu za koju bi se ona mogla prodati.

Vaša mišljenja?

14 godina
neaktivan
Re: [Procjena] [Procjena] MSI N460GTX H.A.W.K. 1GB
marYan kaže...

LINK: http://www.msi.com/product/vga/N460GTX_Hawk.html#hero-overview

Radi se o MSI N460GTX H.A.W.K. 1GB DDR5, nije Talon Attack.

GPU je stara već podosta i istekla je garanciju za nju. Nisam ju clocko (iako je to nebitno za nekog ko kupuje - tj. bitno je, ali kao da će vjerovat - uglavnom kužite šta želim reć). Kutiju imam negdje, ali pitanje dal ću nać.

Sad me zanima koliko otprilike mogu dobit za nju? Koju cijenu da stavim za cjenkanje a ispod koje cijene da nejdem? Gledao sam na njuškalu da neki frajer traži 7 glavi (700kn) za nju al to mi se čini prenapuhano pa tražim realnu cijenu za koju bi se ona mogla prodati.

Vaša mišljenja?

300-400kn

12 godina

Realno vridi kako kolega kaže 300-400kn maksimalno al ti lipo stavi 500kn pa možda i netko naleti a i ostaviš sebi prostor za cjenkanje

Sami sebi smo najveci neprijatelji
14 godina
neaktivan

Hvala momci!

Može lock!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice