Napajanje je staro cca 2 god, nažalost zagubio sam negdje garanciju, tako da je nemam.
http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=18
Napajanje je staro cca 2 god, nažalost zagubio sam negdje garanciju, tako da je nemam.
http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=18
to napajanje je dosta starije od 2 godine. Moja procjena 300 kn ako je ispravno i ima sve kablove.
VX serija ide po 200-250kn za 550W dok 450 W idu po 180-220 kn...
ovo bi moglo proć pod 150-180kn - ne više
Pa koliko je staro to napajanje? Na Corsair stranici ga uopće nema pod proizvodima. Inače za napajanje bez garancije je kolega jako ambiciozan.
fascinira koliko su ljudi na njuškalu u stanju precijenit svoje stvari
ti kužiš da je HX serija modularna, dok VX nije? Modularci imaju ipak veću vrijednost. To je rebrandirano Seasonic napajanje ako me sjećanje dobro služi i definitivno vrijedi više od 180 kn. Ali da, i dosta manje od traženih 500 na njuški... :)
Taj HX je vec sada sigurno stariji od 4 godine ako ne i vise i rekao bi da mu je cijena 300 kn vrh i to na njuskalu,inace realna procjena tu za forum je 250 kn...Ja jos uvijek imam istog i to starijeg cini mi se od 5 godina i dalje radi kao zvrk,uredno pred kojih pola godine gurao 2x gtx 460 i fx8350 i nije bilo problema...Uz sve prednosti modularnosti, tisine i ostaloga ja sam svoga planirao prodavati za kojih 220-250 kn i vjerujem da ce to biti realna cijena,samo sto ce se prodavati u vec gotovoj konfi...
I da cijena od 500 kn je daleko precjenjena za to napajanje koliko god da je staro...
ti kužiš da je HX serija modularna, dok VX nije? Modularci imaju ipak veću vrijednost. To je rebrandirano Seasonic napajanje ako me sjećanje dobro služi i definitivno vrijedi više od 180 kn. Ali da, i dosta manje od traženih 500 na njuški... :)
ne znam po čemu bi modul vrijedio više osim fensi-luka u škatuli....
daje iste struje kao i onaj drugi...veselje za b*****
eto nek stavi ovdje za 200kn pa da vidimo koliko dugo će ga prodavati...
ja sam na PCE prodavao VX 550 i prodao ga u roku 8 minuta za 250 kn - a nije modul...pa sad ti misli...
ne znam po čemu bi modul vrijedio više osim fensi-luka u škatuli....
daje iste struje kao i onaj drugi...veselje za b*****
eto nek stavi ovdje za 200kn pa da vidimo koliko dugo će ga prodavati...
ja sam na PCE prodavao VX 550 i prodao ga u roku 8 minuta za 250 kn - a nije modul...pa sad ti misli...
Čekaj ti ozbiljno misliš da ovo vriejdi 150-180 kn, dok tvoj VX 250?!? Gle, ako je ispravan, ja mu odmah dam za njega 250 kn. Samo nek su svi kablovi na broju.
I da, modularci se više plaćaju, svidjelo se to tebi ili ne. Ako ne želiš (i ne vidiš prednosti), imaš hvala bogu more modela koji nisu modularni.
da, ne vidim prednost osim preseravanja pred frendovima kak je "uredno" u škatuli....
I? jesi TI konačno kupio to napajanje za 250kn???? sumnjam....
bez prepiranja... stavio sam ga za 350kn, pa ga možda netko kupi... dao bi ga i za 300 (ja sam ga kupio novog zapakiranog prije tak negdje 2 i pol godine)
LoL 300-350 Kn za defakto prastaru seriju HX-a, i to 520W-ni model? Napajanje koje je u prodaji 7+ godina... Garancija odavno istekla.
U potpunosti se slažem sa zlatkorom jer je kolega ispravno rekao kako stvari stoje, 150-180Kn je procjena za ovako nešto (iako prije 150Kn), ako je potpuno ispravno i sa svim kablovima na broju.
Baš me zanima da li bi to napajanje da je tvoje cijenio 150kn?!
Kako je rekao alen 300kn je neka realna cifra, minimalno 250kn!
Ne bih ga prodavao jer se ne isplati prodavati. Da mi treba lova, išlo bi za 180 Kn.
Ne vidim po tvojim oglasima da si toliko darežljiv:
http://www.bug.hr/malioglasi/prodajem-wd-caviar-blue-35-disk-kapaciteta-1tb/18896.aspx
http://www.bug.hr/malioglasi/prodajem-wd-caviar-blue-35-disk-kapaciteta-1tb/18896.aspx
Očito mu ne treba lova.. kako je sad iznad rekao.
Očito mu ne treba lova.. kako je sad iznad rekao.
To je točno xD; prodao bih za 250Kn/komad BUG-ovcima, ali nitko se nije javio. Ne isplati mi se za 200Kn prodavati, iako bi bilo najrealnije...
Svoj Corsair HX620 sam svojevremeno htio prodavati (pred ~1.5 god). Savršen primjerak koji ne cvrči, cvili ni pišti u bilo kojem režimu rada, nije vidio više 250W opterećenja, naravno sa apsolutno svime što je došlo uz njega, čak i neiskorištene vezice i slično. Tada su se cijene za njega kretale oko ~400kn max pa odustah jer mi nije bilo hitno, danas teško da se može više od 300 dobiti za savršen primjerak. Tako da manji brat (isto u savršenom stanju) vrijedi tu negdje 200-njak kuna, čim nešto fali ili ima nedostataka, cijena dole. Žalosna istina za nešto što je došlo preko 1100 kuna (620W) ali šta ćemo, vrijeme radi svoje...