[Procjena] Matična, procesor, grafička

poruka: 4
|
čitano: 1.763
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Trebao bih procjenu za sljedeće komponenete:

CPU: AMD A8 5600K
MBO: ASRock FM2A85X Extreme4-M
GPU: AMD Radeon HD 6770 1GB DDR5

Procesor ima garanciju još godinu i tri mjeseca, matična 3 mjeseca, a grafička je bez garancije.

That is not dead which can eternal lie, and with strange aeons even death may die.
15 godina
neaktivan

Nitko ne zna? Da onda postavim pitanje ovako: Može li se ovo prodati za 1000+ kn?

That is not dead which can eternal lie, and with strange aeons even death may die.
11 godina
neaktivan

Sve se može prodati, samo je pitanje koliko je netko spreman dati. Moj savjet je da odrediš neku sredinu, pomoću njuškala, pa da prodaješ uz neki mali prostor za spustiti cijenu.

Postoje samo dvije beskonačne stvari: svemir i ljudska glupost, ali za svemir baš nisam potpuno siguran. (Albert Einstein)
15 godina
neaktivan
Re: [Procjena] Matična, procesor, grafička
mrki_tua kaže...

Sve se može prodati, samo je pitanje koliko je netko spreman dati. Moj savjet je da odrediš neku sredinu, pomoću njuškala, pa da prodaješ uz neki mali prostor za spustiti cijenu.

Pa da, po tom sistemu sam mislio i ja odrediti cijenu, samo nisam znao odrediti sredinu pošto na njuškalu cijene dosta osciliraju. Vidjeti ću.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice