Gartner - porast isporuka tableta od 53%

poruka: 13
|
čitano: 2.526
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Gartner - porast isporuka tableta od 53%".
17 godina
odjavljen

Te tablete se stvarno prodaju ko lude. Postat ćemo nacija narkomana...

Freak Show Inc.

49 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Gartner - porast isporuka tableta od 53%
Friday kaže...

Te tablete se stvarno prodaju ko lude. Postat ćemo nacija narkomana...

aj, barem vole manje...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina

- Ma je tableti su zakon, ovo upravo pišem s jednoga.

- Za one koji ne žive za igre, nego surfaju, provjeravaju mailove i tako neke stvari, tableti su dobar izbor.

- Vjerojatno što više idemo u budućnost, prodaja tih uređaja će samo rasti, a klasična računala pomalo izumirati.

- Usporedba s narkomanima (tablet=tableta) mi je neozbiljna i ne sviđa mi se, ovo isto se može i napisat i za PCe, ako gledamo kao kolega, onda smo nacija narkomana već odavno.

------ Sva pitanja ili nejasnoće molim na PM, prihvaćam sve kritike, vrijeđanja, pohvale, sve što se kaže na PM ostaje samo za mene. Hvala :D ------
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.10.2013 18:40 (Valentin17).

0 3 hvala 0
13 godina
protjeran
Valentin17 kaže...

Friday

- Zašto bi postali nacija narkomana? Pa nema razlike sjedio ti ispred PCa ili tableta, mi već jesmo narkomani.

- Za one koji ne žive za igre, tablet je prava stvar.

Citati sa razumijevanjem je ocito nemoguca misija. Barem na tabletama {#}

15 godina
jumboY kaže..

- Nisu tablete (tablet) kriv, nego ova južina.{#}

- Ali što je je, prije su svi navalili na PCe, sad su prešli na tablete, nije to tako velika razlika.

- Imaš TD od mene{#} za nepotreban post, kad si se već javio, mogao si nešto napisat u vezi s temom.

------ Sva pitanja ili nejasnoće molim na PM, prihvaćam sve kritike, vrijeđanja, pohvale, sve što se kaže na PM ostaje samo za mene. Hvala :D ------
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.10.2013 18:03 (Valentin17).
17 godina
jumboY kaže...
Valentin17 kaže...

Friday

- Zašto bi postali nacija narkomana? Pa nema razlike sjedio ti ispred PCa ili tableta, mi već jesmo narkomani.

- Za one koji ne žive za igre, tablet je prava stvar.

A tek razumijevati svijet, do sada se nije pojavilo ništa novo da netko u tome nije vidio problem, sve je bilo problem i prva osobna računala i prvi mobiteli i prvi pametni mobiteli i XP-ji su bili problem i sedmica je bila problem, sad su tableti, dok se naviknete ne tablete, biti će nešto deseto. A tek likovi koji s DOS-a nisu htjeli na windowse. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.10.2013 17:18 (rjakopec).
15 godina
rjakopec kaže...

A tek razumijevati svijet, do sada se nije pojavilo ništa novo da netko u tome nije vidio problem, sve je bilo problem i prva osobna računala i prvi mobiteli i prvi pametni mobiteli i XP-ji su bili problem i sedmica je bila problem, sad su tableti, dok se naviknete ne tablete, biti će nešto deseto. A tek likovi koji s DOS-a nisu htjeli na windowse. 

- Potpis na ovo.

- U početku i meni je bilo malo čudo, ali odlučio sam tabletu dati priliku i naviknuo sam se na njega, sad mi je odličan, čak mi je ugodnije za radit nego na klasičnom PCu.

- Normalno je da je za neke stvari tablet nezgodan, primjerice 3D crtanje i tako neke stvari, tu još prednjači PC.

13 godina
protjeran
Valentin17 kaže...

- Imaš TD od mene.{#}

Unistio si mi dan. U potpunosti {#}

17 godina

oni sto koriste od svega po malo, takodjer dobro znaju onaj filing kad odloze tablet na kredencu (ili na veš mašinu u kenjari) i sjednu u boravku za 24 inca i uzele se "pogleda i panorame".

to je moj privatni razlog o neizumiranju kucnog desktopa,ni slucajno svjetski trend.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.10.2013 18:09 (torrente).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

Ma kakvo izumiranje računala. Da mi je vidjeti kako ćeš programirati, praviti 3D modele i slične ozbiljnije stvari na tabletu.

HTC 8X :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Stolna računala nikada neće izumrijeti, dapače, već se preoblikovati reintegrirati u tehnološke domove.

AIO i m-ITX riješenja će prevladati kod non-enthusiast grupe, dok će pravi entuzijasti i dalje držati ATX kompove.

A naravno, tu je i potreba za jačim računalima u poslovne svrhe koju na mogu zamijeniti nikakvi tableti.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kratos091 kaže...

Ma kakvo izumiranje računala. Da mi je vidjeti kako ćeš programirati, praviti 3D modele i slične ozbiljnije stvari na tabletu.

Dobro, to smo već apsolvirali.

Radi se o tome što je tamo negdje od 2000-te pa nadalje masa ljudi počela kupovati računalo koje im služi za par gluposti dnevno (fejs, msn, youtube). Do tada PC nije baš bio tako sveprisutan uređaj u domaćinstvima, nego su ga posjedovali oni koji su imali neku konkretniju ideju što bi s njime. Vjerojatno se PC tržište bude spustilo natrag iz ove (napuhane) u normalnu razinu.

What Andy giveth, Bill taketh away.
14 godina
neaktivan

Luk, voda i prolazna moda.

If debugging is the process of removing software bugs, then programming must be the process of putting them in.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice