Zašto NR Kina šuti o svojoj nebeskoj palači?

poruka: 16
|
čitano: 3.238
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Zašto NR Kina šuti o svojoj nebeskoj palači?".
11 godina
neaktivan

Sta nije ruski Mir bio veci i tezi od Skylab-a? Ili?

Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

Mislim da se pod "najveći objekt" Skylab spominje u kontekstu jednog modula, a ne skupine modula kao što je bio MIR ili je sada ISS.

2 0 hvala 0
17 godina

a dijelom na tlo Australije.

I roknule ovčicu.

I thought that I heard you laughing I thought that I heard you sing I think I thought I saw you try But that was just a dream That was just a dream
Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
protjeran
Re: Zašto NR Kina šuti o svojoj nebeskoj palači?

gdje je odgovor? samo nagadanja

15 godina
Kresimir4 kaže...

gdje je odgovor? samo nagadanja

Zašto NR Kina šuti o svojoj nebeskoj palači.

- očekivati odgovor

- očekivati nagađanja, slutnje, teorije, nije nužan pravi odgovor

ontopic.. nisam ni znao da kina ima (je imala) aktivnu svemirksu stanicu.

14 godina
sisko93 kaže...

- očekivati nagađanja, slutnje, teorije, nije nužan pravi odgovor

ontopic.. nisam ni znao da kina ima (je imala) aktivnu svemirksu stanicu.

Ima Kina štošta toga na Hainanu samo se drži dalje od javnosti, odnosno država kontrolira što se objavljuje a što ne.

Xiaomi Redmi 1S + Mi Wifi Router + Mi Band - MIUI General Moderator
11 godina
neaktivan

Kina je ok, ima tu većih igrača... 

0 0 hvala 0
15 godina
Ray0 kaže...

Mislim da se pod "najveći objekt" Skylab spominje u kontekstu jednog modula, a ne skupine modula kao što je bio MIR ili je sada ISS.

Takav podatak i nema bas nekog smisla onda. Osim toga space shuttle se u par navrata vratio s uhvacenim satelitom. Za STS-49 je npr. masa pri slijetanju bila veca od 90 tona. A ako bas mora bit nekontrolirano padanje nemodularnog objekta, mislim da je i Polyus (neuspjela vojna misija SSSR-a lansiran na raketi Energija) bio tezi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2016 0:00 (exec).
15 godina

Nije bas da bi pad kineske postaje mogao proci neopazeno. Pa i Ameri i Rusi radarima nadgledaju orbite satelita i unutar par dana prije pada mogu poprilicno precizno predvidjet vrijeme i mjesto ulaska satelita u atmosferu.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Jedno off pitanje. Kako se zvao brod NASA-e koji je početkom 2021. st. izgorio pri ulasku u atmosferu(zajedno s članovima)?

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2016 5:27 (Dex.pwn).

0 0 hvala 0
16 godina
Dex.pwn kaže...

Jedno off pitanje. Kako se zvao brod NASA-e koji je početkom 20. st. izgorio pri ulasku u atmosferu(zajedno s članovima)?

Columbia

Gods are fragile things; they may be killed by a whiff of science or a dose of common sense. – Chapman Cohen
17 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Jedno off pitanje. Kako se zvao brod NASA-e koji je početkom 20. st. izgorio pri ulasku u atmosferu(zajedno s članovima)?

početkom 20. st.? tad su još samo ufači letjeli tak visoko.  

on topic: kina ne šuti. samo nitko osim njih ne razumije kaj pričaju. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2016 4:41 (Ajar).
17 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Nemoj se pravit glup, da ne bi ostao takav.

Znaš dobro da sam htio napisati 21. st.

Koristim numpad.

prednost onih koji jesu je u tome da se ne moraju praviti 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
5 2 hvala 0
14 godina
odjavljen
Ajar kaže...
Dex.pwn kaže...

Nemoj se pravit glup, da ne bi ostao takav.

Znaš dobro da sam htio napisati 21. st.

Koristim numpad.

prednost onih koji jesu je u tome da se ne moraju praviti 

Znači, u prednosti si?

Aj neka

16 godina
neaktivan

Ma Kina se moze, sto se mene tice, gonit' u crnu rupu. To sto sute o svojem satelitu je makovo zrno u usporedbi s ostalom internom i medjunarodnom politikom. Proglasavaju ljude drzavnim neprijateljima i gone ih jer se bave meditacijom. Prodaju organe svojih zatvorenika u svojem vrlo profitabilnom biznisu transplanata.

Ostavit cu ovo ovdje, *nisu* teorije konspiracije vec provjerene informacije bazirane na medjunarodno obavljenim istrazivanjima i reportima.

https://www.youtube.com/user/NTDChinaUncensored

Are you looking at me? Why do you keep looking at me? Am I not merciful? Am I not - merciful...

3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
DanijelX kaže...

Sta nije ruski Mir bio veci i tezi od Skylab-a? Ili?

"Skylab" je naveden kao najveći napušteni satelit koji je nekontrolirano ušao u Zemljinu atmosferu iz orbite. Istina, u članku greškom nije navedeno da se zapravo mislilo o nekontroliranom ulasku u atmosferu iz orbite oko Zemlje. Ruska postaja "Mir" bila je najveća letjelica koja je KONTROLIRANO (paljenjem motora posebnog "Progresa") ubačena u atmosferu Zemlje. Svemirski brod space shuttle orbiter "Columbia" bila je najveća letjelica koja se nepredviđeno raspala u atmosferi Zemlje (mjesto  i vrijeme ulaska u atmosferu bilo je po planu). Ruski teret rakete "Energija" bio je najveći umjetni objekt koji je neplanirano ušao u atmosferu ali ne iz orbite jer nije bio ubačen u orbitu oko Zemlje (njegovi motori nisu odradili konačan ulazak u orbitu pa je brzina leta bila malo manja od orbitalne brzine). Radari na Zemlji ne pokrivaju baš cijeli planet. Događalo se da nisu mogli objaviti točno mjesto pada krhotina nekog satelita iako je isti bio pomno praćen u zadnjim orbitama.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2016 15:29 (Anter).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice