Jupi... Ako su samo updatei,
volio bi si to vLiteati u svoj W7,
tako da poslije instalacije ne moram cuclati još 450+Mb updatea...
Što ti reinstaliravaš windows na tjednoj bazi? lol
Ako radi u neakvom servisu ili sto vjerovatno da???
SP1 RC se može skinuti i s Microsoftovih stranica (potrebno je imati originalne Windowse).
SP1 za 64-bitnu Sedmicu je velik 865MB, a za 32-bitnu 515MB. Možete skinuti i ISO sliku koja sadrži SP1 RC i za 32 i 64-bitnu verziju (veliko 1,8GB).
Windows 7 and Windows Server 2008 R2 Service Pack 1 Release Candidate (KB976932)
SP1 RC se može skinuti i s Microsoftovih stranica (potrebno je imati originalne Windowse).
SP1 za 64-bitnu Sedmicu je velik 865MB, a za 32-bitnu 515MB. Možete skinuti i ISO sliku koja sadrži SP1 RC i za 32 i 64-bitnu verziju (veliko 1,8GB).
Windows 7 and Windows Server 2008 R2 Service Pack 1 Release Candidate (KB976932)
Skidam pa će past instal na VPC da vidim šta ima. Inače ne volim bete, RC i ostale nedovršene gluposti:)
Skidam pa će past instal na VPC da vidim šta ima. Inače ne volim bete, RC i ostale nedovršene gluposti:)
Da ,ko ni ja! Zato sam i imal Sedmicu 14. 08. prošle godine (zabadava) kaj nisam htjel petljat s polugotovim proizvodima!!
I kako se sad osjećaš? Nadmoćnije? :)
I kako se sad osjećaš? Nadmoćnije? :)
My e-peen is bigger:)
Znaš kak se veli, svakom svoje ;)
Neka ga skine Windows Update kada dodje finalna verzija i to polako, u pozadini, da ne znam da se uopce instalirao.
skino sam ga i ja. instalirat ću ga pa kud puklo, puklo
skino sam ga i ja. instalirat ću ga pa kud puklo, puklo
i? gdje je puklo?
a vidiš da se još ne javlja :)