Not Bad.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam dobio W10 besplatno posto sam sudjelovao u test programu, windowsi su aktivni, primaju updejtove i sve to super :D
Koristim ih kako bih pokrenuo dvije piratske igrice i to mu je jedina uloga.
ostalo Solus :D
Ebote takvi windowsi kaj moras 3 sata po registry naebavat da bi radili kak spada.
Ebote takvi windowsi kaj moras 3 sata po registry naebavat da bi radili kak spada.
Pa svi su takvi, još od W2k!
Kakav registri? Nakon instalacije driveri i sve radi.
Microsoftova nova taktika je uspjela, bye bye Linux (again) .
Linux da valja i da ima podršku, već bi prevladao. O Linuxu slušam priče već 20 godina, pa se baza korisnika nije pomakla dalje od statističke pogreške.
Inače, desetku sam isprobao i razočarao se. Ne volim onaj osjećaj kad ti OS uzima kontrolu iz tvojih u svoje ruke. Osim toga, nema aero. Zašto, čija li je genijalna ideja bila da se to makne?
Win7 ostaje vladar.
Inače, desetku sam isprobao i razočarao se. Ne volim onaj osjećaj kad ti OS uzima kontrolu iz tvojih u svoje ruke. Osim toga, nema aero. Zašto, čija li je genijalna ideja bila da se to makne?
Win7 ostaje vladar.
Ima aero samo se ne koristi na prozorima, start je recimo proziran i zamućen.
Win7 je i dalje odličan os, ali mi se usporio pa sam moram reinstall i usput stavio win10. Zasad se ne mislim vraćati na 7.
Ja sam napravio upgrade na laptopu koji je imao Windows 8.1 i mislio sam radit clean install nakon toga ali toliko dobro radi da se niti ja nisam nadao da će mi radit ovako bez greške, naravno svi driveri su mi bili updateani kao i sve nadogradnje Windowsa 8.1, ista stvar i sa PC-jem, sa Windows 7 na 10 prelazak bez greške, također svi driveri prije toga updateani kao i nadogradnje. Zadovoljan sam kako to sve radi, A što se tiče Aera, da lijep je ali mi uopće ne fali jer su Windows 10 skin čak i dobro napravili.