Prevare sa ovim "antivirusima" od preko 250$ smatram potpuno etičkim.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Aplikacija ništa ne radi, a korisnici ne samo da to nisu primjetili nego su čak stvarno mislili da im je unaprijedila mobitel. I još su ju hvalili i preporučivali svima drugima. To samo pokazuje koliko je informatički i tehnološki nepismen prosječan čovjek, unatoč tome što svakodnevno koristi sve moguće uređaje.
Ljudska glupost nema granica.
:) Eno gledam jedan je instalirao camera mod na mob (koji iskljucivo kameru zamijeni, nista drugo) i hvali kako mu je popravilo sum na mikrofonu (placebo)
Jednom davno sam isto neki prank app pravio koji simulira da radi nesto korisno. I sve ok, samo sto su se javljali ljudi kako to doista djeluje, kako smanjuje potrosnju rama. I mislim si: "wtf? Idem i ja probati."
I ja se ponekad uvjerim u ono sto zelim vidjeti :)
Isto kao one razne aplikacije za hackiranje wifi-a na androidu.
Većina ljudi nezna da android driveri za wifi ne podržavaju wireless injection pa je to samim time nemoguće.
Isto kao one razne aplikacije za hackiranje wifi-a na androidu.
Većina ljudi nezna da android driveri za wifi ne podržavaju wireless injection pa je to samim time nemoguće.
Zapravo ima par broadcom chipova koji podrzavaju uz dodatno patchiranje.
A vecina tih "hack wifi" su oni calculatori za speedteouch itd.
Ali da, u pravu si, neiskusni korisnici ce instalirati svasta :)
Čovjek je genijalac, a i ja nisam daleko od toga da se počnem baviti istim glupostima, kad vidim koliko je ekipa mutava