Ugašen btjunkie

poruka: 75
|
čitano: 14.504
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ugašen btjunkie".
15 godina
neaktivan
Ugašen btjunkie
ajoj bas danas htio skinuti jos par epizoda chucka jer mi tamo brzo islo a sad ovo :S
Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ugašen btjunkie

Uvijek će biti načina da se dođe do sadržaja, linkova, torrenta i sl. Represivni aparat u bitci sa ljudskom snalažljivoću i domišljatošću gubi uvijek, kad-tad. Od kada je mainstream kompova postoji i piraterija. A tako će i biti u budućnosti. Piraterija i dijeljenje sadržaja postoji kao protuteža gomilanju sredstava i moći na jednoj strani iako površnom promatraču to tako ne izgleda. 

IRC anonymously with TOR

http://www.irc-junkie.org/2009-12-31/howto-irc-anonymously-with-tor/

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ugašen btjunkie

neeeeee........zašto????!!!!
bili su najbolji.....
btw... ovo su ti zadnje epizode chucka, kraj je serije..... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ugašen btjunkie

Tužno...

Baš sam se naučio na njih... ima li tko neki dobar alternativni site za preporučiti?

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Ugašen btjunkie

AJMEEE, kako ću Prijatelje skinuti, hebemu..

Može neka preprouka dobrog sajta za skidanje koji je jednostavan i dobar kao btjunkie(iako sumnjam da ima takvih)?

1 0 hvala 0
17 godina
Ugašen btjunkie

privatni trackeri, DC++, IRC, lokalni/međugradski wireless, VPN.... meh :D

Baš sam jučer gledao neko sranje od filma koje nikad ne bi gledao da nema piraterije, al ono, ne znam zašto bih išao gledat takvo smeće, ali ipak.. eto imao vremena i počeo gledat... Ali činjenica je da i sve zabrane i da nema Interneta, ne bih taj film nikad platio ni pogledao jer i da idem u videoteku onda bih 10x provjerio prije nego dam i 10 ili koliko već kuna da pogledam u roku od 24 sata :/ Mislim da je Final Destination 5, tako nešto, došao do 20-te minute i gasi, briši i zaboravi... i otišao na IMDB da mu dam 2/20 :D Hehehe

http://www.appoteka.net/ - http://www.zvonimirbuzanic.com/ - http://www.doom.com.hr/
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Ugašen btjunkie

ja sam na partis.si privatnom trackeru.pazim sto skidam(sto vise free stvari),ima dosta sadrzaja s podrucja regije te za prosjecnog korisnika cisto ok

t-com osnovni max adsl paket t-com osnovni max adsl paket
http://www.slike.com/slike/screenkfk.jpg
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ugašen btjunkie

Ljudi moji meni ovo sve mirise na to da cemo za dvije godine skidat paucinu a ne   torrente

0 0 hvala 0
17 godina
Ugašen btjunkie

A nemoj me.... obljubljivati straga!

Pa ovaj servis sam rado koristio... prokleti organi reda i gonjenja i da mi je znati kako im ijedan kolumnist IKAD može dati za pravo {#} {#} {#}

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Ugašen btjunkie
Zli Luđak kaže...

Pa ovaj servis sam rado koristio...

...za skidanje demoa australskih bandova i mirrora open source softvera, pretpostavljam?

17 godina
Random. kaže...
Zli Luđak kaže...

Pa ovaj servis sam rado koristio...

...za skidanje demoa australskih bandova i mirrora open source softvera, pretpostavljam?

Za sors kod novih verzija Linux kernela bio je indispensabl {#}

13 godina
neaktivan
Jack the Ripper kaže...

{#}

Gdje mogu nabaviti pozivnice za priv trackere?
sada imam samo ipt

Ma otidi na mojblink ili partis

Don Believe The Type
15 godina
odjavljen
Ugašen btjunkie

A da se konačno složi nekakav popularan klijent za strukturirani p2p?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ugašen btjunkie

Holy shit {#}   nije valjda da je ovo pocetak kraja svih ostalih...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ugašen btjunkie

stranica na koju sam stalno isao gledati http://www.firstrow.tv/sport/tv-box.html  u naslovu pise This domain name has been seized by ICE , RIP for her too...

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.2.2012 21:56 (golatificon).

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
zbuzanic kaže...

Baš sam jučer gledao neko sranje od filma koje nikad ne bi gledao da nema piraterije, al ono, ne znam zašto bih išao gledat takvo smeće, ali ipak.. eto imao vremena i počeo gledat... Ali činjenica je da i sve zabrane i da nema Interneta, ne bih taj film nikad platio ni pogledao jer i da idem u videoteku onda bih 10x provjerio prije nego dam i 10 ili koliko već kuna da pogledam u roku od 24 sata :/ Mislim da je Final Destination 5, tako nešto, došao do 20-te minute i gasi, briši i zaboravi... i otišao na IMDB da mu dam 2/20 :D Hehehe

Ovo je najveći problem, nitko ne štiti potrošača. Pa pogledaj samo ovo od Sony-a, (http://www.tomsguide.com/us/Sony-SCEA-Playstation-PSN-terms-of-service,news-12554.html) nemreš grupno tužiti Sony jer hvala bogu nisi milijunaš da imaš para za solo tužit jedan Sony. Ja ću se iz Hrvatske iseliti samo ako uđemo u EU koja će podržati ove sopa, acta i slične gluposti.
Svi trebaju prijeć na strukturirani p2p, šifrirat komunikaciju i onda ako te uhvate tužiti da krše tvoju privatnost informacija.

Vlada vidjela da je popularno na fejsu i googlu kršit prava korisnika, pa će i oni. Ma goni ih u 3 ...

Da se razumijemo, treba platiti ljude i stvari koje to zaslužuju, prešo sam na f2p igre i rađe tamo njima dam pare za skinove i gluposti (lol, wot) iako mogu za đaba sve nego jednom greedy activisionu za stvari koje ne vrijede kolko su oni procijenili da vrijede.

13 godina
protjeran

ja b`to sve preselio u Iran pa nek Americani probaju koji ugasit` 

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.2.2012 22:46 (Budokai).
14 godina
neaktivan
Ugašen btjunkie

jucer sam skinuo zadnji torent sa BTjunki-a, lijepo smo se druzili zadnjih 4-5 godina, stvarno mi je prirastao srcu, zapalit cu svijecu u znak prekrasnog sijecanja, zauvijek ce ostati u mom srcu, pocivao u miru {#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Profesor Jakov kaže...

Mozes ukratko ubjasniti razliku izmedu P2P-a koji se inace koristi kod torrenta i strukuriranog P2P-a?

15 godina
odjavljen
Makavelii kaže...
Profesor Jakov kaže...

Mozes ukratko ubjasniti razliku izmedu P2P-a koji se inace koristi kod torrenta i strukuriranog P2P-a?

http://ants.etse.urv.es/wiki/Structured
Ukratko, nema centralnog poslužitelja, bilo web (torrent) ili u samoj strukturi (dc++ hub host). Dosta je slično dc++, s time da te forsa da dio materijala moraš sharat. Ima sustav svojih problema (jednom kad staviš file na mrežu on ide na određeni peer u mreži koji je zadužen za ključ, ne drži se kod tebe, radi lakšeg pronalaska fileova i raspodijeljenosti) ali glavna prednost je u tome da ako to hoće skršit, moraju doslovno svakom korisniku doma doć i isključit ga. A ako ti šifriraš sav promet,  i recimo doma držiš particiju koja je isto šifrirana (http://www.truecrypt.org/faq) i na kojoj se nalazi sav sadržaj (i to držiš na eksternom hddu negdje spojenom na lan, s kutijom magneta u blizini, just in case :) ), oni doslovno nemogu dokazat da si ti išta napravio osim osnovne pretpostavke korsnik A ima veliki promet po ISP-u, dakle korisnik A radi nešto ilegalno (što je isto bezobrazluk protiv korisnika jer netko opet krši tvoja prava na privatnost koju ti plaćaš).

Jedna stvar je jako smješna danas, pogotovo za audio industriju. Ti recimo imaš doma na hddu 70GB glazbe skinute => ilegalno. Imaš mobitel sa flatom internetom (ne tako daleko) i slušaš svu glazbu za đabe preko youtube => legalno.

Samo da još nadodam, oni kada skrše sve ovakve servise tipa filesonica i to, krenut će prvo na p2p (kao što se sad vidi), zatim na youtube i takve stvari, a na kraju izvore tipa wikipedia. Ići će do otprilike apsurda koji Apple radi pa te tuži jer imaš mobitel istog oblika kao iPhone, pa di bi završili kad bi se npr u autoindustriji tako tužakali.

I jedna jako bitna da se ne zavaravamo, tu će najmanje dobiti umjetnici, a najviše dobiti veliki izdavači i krupni kapital. Čim netko ima para da te tuži, te pare mu realno ne trebaju. Po zakonu ih zaslužuje, ali po zakonu se ne bi trebalo dešavati ovo što vidimo kod nas svaki dan.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2012 9:01 (Profesor Jakov).
14 godina
protjeran
Budokai kaže...

da...oni su baš tehnilčki napredna zemlja...{#} - to što "rade" H bombu ne znači da znaju IT protokole...

ako mi želite zahvaliti - kliknite HVALA
16 godina
smirnoff kaže...
Budokai kaže...

da...oni su baš tehnilčki napredna zemlja...{#} - to što "rade" H bombu ne znači da znaju IT protokole...

Ocito i to sto ti imas pristup internetu ne znaci da si bas informiran.
16 godina
DamageHigh kaže...

Malo jadno od njih...samo zato što su nastupili s ovakvim tekstom, a pobjegli su čim je zagustilo...

Naravno, oni su trebali zrtvovati svoje guzice, kako bi ti iz topline svog doma i dalje u miru mogao skidati pirateriju..
16 godina
hoover kaže...
DamageHigh kaže...

Malo jadno od njih...samo zato što su nastupili s ovakvim tekstom, a pobjegli su čim je zagustilo...

Naravno, oni su trebali zrtvovati svoje guzice, kako bi ti iz topline svog doma i dalje u miru mogao skidati pirateriju..

Nisam to niti rekao. A nisam bio niti korisnik dotičnog servisa. Jednostavno, rečenica "we've been fighting for years for your right to communicate" zvuči jadno kada su se povukli čim je zagustilo.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
14 godina
smirnoff kaže...

Doduse, osim bombe, izumili su i internet, ali nema veze... :)

16 godina
neaktivan
Ugašen btjunkie

Tako mi je ža sta su ga ugasili :(

Ima li netko da mi posalje invite za demonoid?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DragonSlade kaže...

Ima li netko da mi posalje invite za demonoid?

Poslano.

14 godina
neaktivan
Ugašen btjunkie (umro Pantelija)

Meni se btjunkie ugasio na očigled.{#}

Nisam mogla vjerovat vlastitim očima što se događa... taman sam skidala s btjunkieja neke epizode neke serije, kad... prvo radi samo magnet link, ok... mislim upgradaju server il tak neki ku'a... kad odjednom, mislim da je bilo 2:03h (nisam ziher, ali čini mi se) pritisnem ikonicu za download a pred očima mi se pojavi plava boja i poruka "zbogom drugari..." (ma znate već kako ide). Gledam, ne vjerujem. Ko da mi je netko poznati umro, tako nekako... {#}.

A stvarno je bio najbolji... jes da se znalo nagomilat i smeća, ali i naći stvari kojih nigdje drugdje nije bilo. Jednostavan, pregledan, efikasan...

Nego, ako može i meni netko da pošalje invite za Demonoid ... bila bih zahvalna.

Pozz

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Ugašen btjunkie (umro Pantelija)
Chaotica kaže...
Nego, ako može i meni netko da pošalje invite za Demonoid ... bila bih zahvalna.

Pozz

Poslano i tebi..{#}

15 godina
neaktivan
Re: Ugašen btjunkie (umro Pantelija)

Što da sad radim?BTjunkie mi je bio najbolji.Može li mi netko poslati invite za demonoid?

Pecalica(HRVATSKI Lockerz), osvojite mrak stvari za jednu kunu.Registrirat se možete ovdje:http://pecalica.hr/users/add/0b46432eb0be9d35c33b86ab20daeebf
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice