Stigao iOS 9, a uskoro i brisanje nativnih aplikac

poruka: 19
|
čitano: 5.023
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Stigao iOS 9, a uskoro i brisanje nativnih aplikac".
14 godina
neaktivan

imam 9.1 (dev program) .. nemam news, jel to uopće postoji za hr?

0 0 hvala 0
17 godina

Osobno cu pricekati koji dan da cujem dojmove ostalih korisnika. No ne sumnjam da je odlican sustav i bolji od prethodne verzije.

After Effects,Sony Vegas Pro i Nuke tutoriali na hrvatskom: http://www.youtube.com/user/AdobeTemplate

3 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Stigao iOS 9, a uskoro i brisanje nativnih apl
Ne postoji, ali možeš prebaciti regiju na United States i onda će ti se pojaviti. Ok je app, ali ništa posebno.
14 godina
grzzi kaže...

imam 9.1 (dev program) .. nemam news, jel to uopće postoji za hr?

Ne postoji... Region moraš staviti na US kako bi se news pojavio.

13 godina

Meni zanima dali bude bolji od iOs 7 kojeg trenutno guram na 4S!?

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
14 godina
volegradele kaže...

Meni zanima dali bude bolji od iOs 7 kojeg trenutno guram na 4S!?

Ni slučajno nestavljaj ios 9 na 4s.I ja imam 4s pa sam malo gledao na youtubeo kako radi na ios 9.Užasno sporo

17 godina
neaktivan
Dobro je kaj su dodali iCloud drive app.
I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

http://arstechnica.com/apple/2015/09/ios-9-thoroughly-reviewed/8/#h1

testovi govore brži je od 8.4 ... meni se za sad ne čini tako na šestici.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Meni djeluje jednako brzo kao i 8.4. Isto na ip6.
I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
14 godina

Ja sam skinuo novi iOS9 i na iPhone i na iPad, i kao da mi je brži i maaaalo bolji na iPad-u! 

Za sada, dok ne dođe iOS 9.0.1 ili 9.1!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Brate šta napravi,upgrejda na iOS9 i non stop ga nanova instalira,dođe ekran dobrodošlice pa opet instalacija kao da prvi put koristim iPhone!

Pola brojeva nema sad,a poslovni mob!!

AUDIOFIL
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
volegradele kaže...

Brate šta napravi,upgrejda na iOS9 i non stop ga nanova instalira,dođe ekran dobrodošlice pa opet instalacija kao da prvi put koristim iPhone!

Neznam šta si napravio, pa imaš backup kontakta u cloudu ili na kompu, valjda to radiš

meni radi uredno, brži mobitel i oslobodio mi skoro 1.5 GB memorije, :) dobro su ga nafrizirali

12 godina
neaktivan
volegradele kaže...

1. Ako si samo korisnik i sve radio kako treba (upgrade preko mob-a ili priključio na komp pa preko iTunes, nisi dirao mob tijekom instalacije itd) nema razloga da ti ne napravi noramalno upgrade. Znači da sa mobom nešto ne štima.

2. Ako si jailbrejkao uređaj sam si kriv, ovaj update radi update firmwarea i verificira upgrade s Applom, moguće da uređaj nije prepoznat pa ga iznova pokušava prepoznati i upgrejdati.

3. Uvijek treba napraviti backup uređaja prije upgrejda zbog sto stvari koje se mogu desiti

4. Odi u službeni servis, nije važno koliko je uređaj star ili ako je istekla garancija, ako je kriv update popraviće ga i nesmiju ti naplatiti, ali ako si prčkao i obično se sluša frenda "Svi imaju jailbreak, samo papci imaju orginalni iOS" nemoj ni tražiti ništa vidjeti će odmah o čemu se radi. Ako se naši prave mutavi, piši Applu.

13 godina

Jailbreake nisam nikad napravio,zadnji upgrade je bio iOS7,sad mi se non stop mobitel resetira i pokazuje jabuku sa progres barom updatea!!Preko kučnog wifi sam ga updejta,do sad sa tako radio sa iPadom i nikad nije bilo problema!!

Primjetio sam da prilikom updejta je sve trajalo predugo!

Ne znam što da radim,mob je star skoro pa 3 godine ali do sad je radio kao prvi dan!!

edit:evo sad je još gore,prije bi se tu i tamo upalija i mogao bih malo čaćkat po njemu sad je non-stop jabuka sa progres barom-pa samo jabuka!!I tako iznova,kad ga spojim na iTunes opet isto,samo me pita da potvrdim na iPhonu spajanje sa kompom,što ja naravno ne mogu učinit!!

edit mkII:stavljanjem mobitela u DFU mod i spajanjem na iTunes je pomoglo,oživio sam telefon, sam samo izgubio određeni broj kontakta i slike koje nisu bili na SIM kartici!!

Trenutno sve radi dobro i vrlo fluidno!!

AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.9.2015 18:39 (volegradele).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

WOW Ipad2????

Dakle, pa nek neko nest kaze za apple, al ko to jos radi?

Ja na rezervni andoid ne mogu instalirat od proixvodjaca update a star je 3 mj prije neg je google napravio update....

uzas.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
volegradele kaže...

Jailbreake nisam nikad napravio,zadnji upgrade je bio iOS7,sad mi se non stop mobitel resetira i pokazuje jabuku sa progres barom updatea!!Preko kučnog wifi sam ga updejta,do sad sa tako radio sa iPadom i nikad nije bilo problema!!

Primjetio sam da prilikom updejta je sve trajalo predugo!

Ne znam što da radim,mob je star skoro pa 3 godine ali do sad je radio kao prvi dan!!

edit:evo sad je još gore,prije bi se tu i tamo upalija i mogao bih malo čaćkat po njemu sad je non-stop jabuka sa progres barom-pa samo jabuka!!I tako iznova,kad ga spojim na iTunes opet isto,samo me pita da potvrdim na iPhonu spajanje sa kompom,što ja naravno ne mogu učinit!!

edit mkII:stavljanjem mobitela u DFU mod i spajanjem na iTunes je pomoglo,oživio sam telefon, sam samo izgubio određeni broj kontakta i slike koje nisu bili na SIM kartici!!

Trenutno sve radi dobro i vrlo fluidno!!

Covjece pa daj napravi icloud backup i ukjljuci besplatni da automatski svake noci rai backup na cloud. Ne mogu vjerovat. Da imas to ne bi nista izgubio. I kod prelaska na novi mob samo copy paste.

A djecji ipadi, air 2 i air rade super brze, i imamo dosta vise mjesta. mrak.

13 godina

Pa da napravio sam to,ali i na iCloudu mi fali jedan dio brojeva,ubiti fale brojevi koji su bili na mobu,naravno SIM kontakti su svi tu!!

Danas stavio iOs9 na iPad mini orginal,i za sad sve radi puno bolje nego na iOS8!!

Na 4s sam primjetio jedino da mi se kamera pali sporije nego prije!!

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

i5s radi odlicno, fluidnije i primjecujem puno manju potrosnju baterije nego prije, a low mode je takoder dobrodosao.
Na ipadu mini 2 primjecujem da se neke aplikacije sporije otvaraju, sporije vrti ekran, ali podnosljivo...

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice