Sony nokautirao Microsoft

poruka: 149
|
čitano: 31.736
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony nokautirao Microsoft".
16 godina

dizaj ala play station 2.

Moj PC  
5 1 hvala 0
16 godina
Re: Sony nokautirao Microsoft
mar123 kaže...

To sam i ja odmah pomislio, i mogu reći da mi se iz tog razloga sviđa.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 12:50 (sinister_axe).
17 godina
neaktivan

PS4 je baš grdi...meni je moja Trojkica Slim prirasla k srcu i ne planiram ju zamijeniti barem godinu-dvije. {#}

If you got late bills and you lost your job Tell me whatcha gon do? ACT A FOOL.

1 8 hvala 0
13 godina
odjavljen
mar123 kaže...

kao 2 ps2(slim-a) sljepljena skupa :D

http://revohd.blogspot.com/
17 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...
mar123 kaže...

kao 2 ps2(slim-a) sljepljena skupa :D

Zato se i zove Playstation 4. :D

http://www.rabbits-clan.com
15 godina
neaktivan

Dečki Microsoft koliko god da je loš (mislim na ovaj potez sa XBoxom), ali još nije niti do koljena Nintendu i njegovom Wii U.

Wii U {#}

http://www.norgems.com

1 2 hvala 0
13 godina
protjeran
Memphis kaže...
Arnold Layne kaže...
tigerija kaže...
Memphis kaže...

bez obzira na sve prodavat će se podjednako ... MS do studenog može još svašta napravit ... fanovi sony kupat će sony a fanovi xboxa xbox ... čak znam ekipu koja je toliko zaluđena tima igricama da obično kupe oba!

Pa cuj ne znam bas
PS3 se poceo prodavat godinu kasnije nego Xbox360 sa vecom (apsurdnom cijenom) i do 2008 (dolazak MGS 4) bio je mrtav
i ipak do danas je uspio prodat vise konzola nego MS

Ove godine imaju krecu u isto vrijeme i imaju veliku prednost sto se tice cijene

Na svjetskoj razini u Q1 2013 imaju podjenaki broj prodanih konzola oko 77 milijuna ...

Fanbojizam i ljubav prema MS-u ti ovdje nece pretjerano pomoci. DRM, 24h online i hardwerski losija konzola za 100€ (u nasem slucaju) vecu cijenu = big fail. Opcenito, ne vidim ni jedan jedini razlog da si kupim Xbox1. Imam ps3 i x360, no xbox1 ne kupujem. Toliko lud/glup nisam.

Uostalom:

Pokopao ih je Sony sinoc, a najjace su mi bile scene ismijavanja MS-a tokom same konferencije.

No nije sve tako pozitivno. Ekipa masovno slavi sto sony nije uveo nikakav drm ili always online feature kao da smo dobili nesto na dar. A ustvari smo to oduvijek imali. No uveli su obavezno placanje pretplate ukoliko zelite igrati online. Meni nije problem, jer koristim PS+, no ovo su cak uspjeli progurati nekako ispod radara. Idiotizam.

14 godina

S obzirom da smo vidli oboje bez uvrede bilo kome ali moras biti glup ili jos gluplji tj. fanboi da kupis xbone.

twice the pride double the fall
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Joe Cooker kaže...

Uz sve navedene prednosti PS4 je i hardwerski jaci ako sam dobro razumio?!

Nije trebalo biti tako, ALI izgleda da će im se to dogoditi ... imaju velikih problema u samoj proizvodnji djelova za konzolu.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=576869

Glory Glory Man United
17 godina
neaktivan

već je sam naslov melem za oči {#}

Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
Zbog svega ovog igrači su vrlo brzo prešli preko Sonyjeve najave da će za igranje multiplayera biti potrebna PlayStation Plus pretplata, što je, kad razmislimo, jedina negativna stvar Sonyjeve konferencije.Nemogu nikako razumit ovaj potez Sony-a.Ovo je bila jedna od odlika u odnosu na MS (kolko ja znan Xbox live se triba plaćat).Ova vijest mi ej skoro pokvarila cili ovaj clanak.Sve ostalo je vrh posto san oduvik bija pristaša Sony-evih konzola.

1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

Step 1

Sharing The Game {#}

1 0 hvala 0
15 godina
mirkoy kaže...

Normalno,Sony je uvijek bio glavni što se tiče konzola.

I disagree.

Swedish latin super funk.
Moj PC  
8 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
mirkoy kaže...

Normalno,Sony je uvijek bio glavni što se tiče konzola.

I disagree.

Nintendo ima vrhunske naslove, ali im je sama konzola Wi U, u usporedbi sa PS4 i XBox One debelo outdated. 

PS.

Možda da Nintendo napokon krene tragom Sege {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 13:57 (woodgamesfx).
17 godina
neaktivan

MS je ukakio motku.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

FAIL

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Mitch kaže...

Nisam fanboy, nego samo kupac kojeg zanimaju par stvari.

Jesam li ja jedini koji ne vidi gdje je to točno Sony nokautirao MS u pitanju igara?

Sve navedene AAA u članku osim AC4 su potvrđene i za XOne (koliko vidim)

Mitch molim te, ako ti, memphis i apoteka niste Microsoftovi fanboyevi onda zbilja ne znam tko je - po apsolutnom svakoj temi koja ima ili nema veze s Microsoftov se pljuje po konkurenciji i velica sve sta ima veze s Redmondom.

Sony ih je i to doslovno pregazio:

- money frendly, osjetno mocnija a opet jeftinija konzola

- user frendly, nema maltretiranja korisnika s raznim DRM te regionalnim i online zakljucavanjem

- indie friendly, brdo manjih devova je otvoreno stalo na stranu Sonya stranu i popljuvalo novi xbox te njegov poslovni model

za kraj dvije stvari koje se ne spominju

- first party, Sony ima daleko kvalitetniju te brojniju vlastitu produkciju naslova

- zadnje ali ne i najmanje bitno, razvojni alati, dokumentacija te devkitovi su za novi PS u daleko boljem stanju nogi oni za novi xbox - ovo je jos bitnije kad se uzme u obzir da je bas ovo bila daleko najveca boljka PS3

- PRAVI VJERNIK NIJE ONAJ KOJI SLIJEPO VJERUJE, NEGO ONAJ KOJI UVIJEK SUMNJA.
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 14:47 (R4sput1n).
15 godina
neaktivan

Nisam nigdje našao, hoće li se PS3 naslovi moći igrati i na PS4?

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
protjeran
memulica kaže...
Joe Cooker kaže...

Uz sve navedene prednosti PS4 je i hardwerski jaci ako sam dobro razumio?!

Nije trebalo biti tako, ALI izgleda da će im se to dogoditi ... imaju velikih problema u samoj proizvodnji djelova za konzolu.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=576869

i ja sam cuo nacuo nesto slicno samo iz drugog izvora - navodno ima postenih problema s pregrijavanjem te dostupnoscu devkitova. nesto mi see cini da ovih preko 1.5 milijardu tranzisora samo za SRAM i nije bas najsretnije rjesenje.

- PRAVI VJERNIK NIJE ONAJ KOJI SLIJEPO VJERUJE, NEGO ONAJ KOJI UVIJEK SUMNJA.
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 14:49 (R4sput1n).
17 godina
neaktivan

PS4 pobjeda jeftiniji i bolji

evo zašto Xbox One ima graficku u rangu 7790, dok PS4 ima nesto u rangu 7870 sto je bolja graficka mozete pogledati .

CPU isti pa tu nema razlike

radna memorija Xbox One 8GB DD3 dobra memorija koju imaju PC-ovi, PS4 8GB GDDR5 memorija koja se nalazi na grafickim karticama te ima daleko vecu propusnost te samim time vece preformanse.

ostale znacajke uglavnom iste

Velika prednost Xbox-a je to što ima te dodatne mogucnosti tv ali to radi samo u americi pa svugdje ostalo je beskorisno,

Na Xbox-u nema rabljenih igrica na PS4 ima

Eksluzive ako pratite prošlu generaciju Xbox360 je na pocetku imao kvalitetniju ponudu no PS3 no Sony je ubrzo sustigao i prestigao Microsoft koji je jednstavno u zadnjih par godina zapustio izradu ekluziva

recite mi u zadnje dvi godine eksluzive za Xbox360 Halo, Gears of War ,Forza, Alan Wake.... ne mogu se sitit ostalih no nema ih bas

PS3 God of War, uncharted, resistance, Grand Torismo, Jurney, Killzone, Infamous

uglavnom Sony je imao bolju ponudu to se svi mogu složiti ne virujen da ce se ista prominit

12 1 hvala 1
15 godina
neaktivan

Nisam nikada imao niti jednu konzolu tako da nisam fanboy i jedne od njih, ali da sad idem kupovat neku, iz svega što sam vidio i čuo, odabrao bi PS4 (The Last of Us kao dodatni motiv) , iako opet neću kupiti nijednu a i nikada nisam naučio igrat s kontrolerom pa ostajem na PC-u.

Moj PC  
8 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
DSkyline kaže...

Nisam nikada imao niti jednu konzolu tako da nisam fanboy i jedne od njih, ali da sad idem kupovat neku, iz svega što sam vidio i čuo, odabrao bi PS4 (The Last of Us kao dodatni motiv) , iako opet neću kupiti nijednu a i nikada nisam naučio igrat s kontrolerom pa ostajem na PC-u.

Za The Last Of Us ti je dovoljan i PS3 {#}

Cypher: Ignorance is bliss.
16 godina
odjavljen

U SAD-u 400 dolara ili oko 2200kn, a u nas vjerojatno oko 6000...

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
2 5 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Vječno optimistični Tonči.

U HR je cijena zasad 3999,00 kn. Al morat će je korigirat inače odosmo svi u Mađarsku po svoje primjerke. :)

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
16 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...
Tonči kaže...

Vječno optimistični Tonči.

U HR je cijena zasad 3999,00 kn. Al morat će je korigirat inače odosmo svi u Mađarsku po svoje primjerke. :)

Gdje? I to je nenormalno puno... skoro 200%.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
17 godina

Ma ajd :)

Pa znaš da se sve cijene tako određuju. I to nije samo u HR slučaj. 

Oni nažalost Euro i Dolar izjednačavaju. Ponekad i funtu. Pa ako je 400$, onda je u EU 400€, a naši onda to još pretvore u 4000HRK :)

13 godina
neaktivan
Dachande kaže...

Ma ajd :)

Pa znaš da se sve cijene tako određuju. I to nije samo u HR slučaj. 

Oni nažalost Euro i Dolar izjednačavaju. Ponekad i funtu. Pa ako je 400$, onda je u EU 400€, a naši onda to još pretvore u 4000HRK :)

Jesmo Hrvati ili nismo Hrvati.... {#}

Get a life! What? I'm a gamer, I have tons of lives!
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Gdje? I to je nenormalno puno... skoro 200%.

EU cijena je po difoltu 399 eura/349 funti. USD nema veze s nama, apsolutno nikakve.

3999,00 je cijena u GMC-u u ZG, 3699,00 za prednarudžbu.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
16 godina

Trebala bi biti 3200kn ostalo je pljačka

Pump The Jam Pump It Up
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Ne mislim ni ici do madjarske. Narucit cu online iz XY zemlje EU-a, pa neka nasi rokaju cijene koje god zele.

3 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice