dizaj ala play station 2.
To sam i ja odmah pomislio, i mogu reći da mi se iz tog razloga sviđa.
PS4 je baš grdi...meni je moja Trojkica Slim prirasla k srcu i ne planiram ju zamijeniti barem godinu-dvije.
kao 2 ps2(slim-a) sljepljena skupa :D
kao 2 ps2(slim-a) sljepljena skupa :D
Zato se i zove Playstation 4. :D
Dečki Microsoft koliko god da je loš (mislim na ovaj potez sa XBoxom), ali još nije niti do koljena Nintendu i njegovom Wii U.
Wii U
bez obzira na sve prodavat će se podjednako ... MS do studenog može još svašta napravit ... fanovi sony kupat će sony a fanovi xboxa xbox ... čak znam ekipu koja je toliko zaluđena tima igricama da obično kupe oba!
Pa cuj ne znam bas
PS3 se poceo prodavat godinu kasnije nego Xbox360 sa vecom (apsurdnom cijenom) i do 2008 (dolazak MGS 4) bio je mrtav
i ipak do danas je uspio prodat vise konzola nego MS
Ove godine imaju krecu u isto vrijeme i imaju veliku prednost sto se tice cijene
Na svjetskoj razini u Q1 2013 imaju podjenaki broj prodanih konzola oko 77 milijuna ...
Fanbojizam i ljubav prema MS-u ti ovdje nece pretjerano pomoci. DRM, 24h online i hardwerski losija konzola za 100€ (u nasem slucaju) vecu cijenu = big fail. Opcenito, ne vidim ni jedan jedini razlog da si kupim Xbox1. Imam ps3 i x360, no xbox1 ne kupujem. Toliko lud/glup nisam.
Uostalom:
Pokopao ih je Sony sinoc, a najjace su mi bile scene ismijavanja MS-a tokom same konferencije.
No nije sve tako pozitivno. Ekipa masovno slavi sto sony nije uveo nikakav drm ili always online feature kao da smo dobili nesto na dar. A ustvari smo to oduvijek imali. No uveli su obavezno placanje pretplate ukoliko zelite igrati online. Meni nije problem, jer koristim PS+, no ovo su cak uspjeli progurati nekako ispod radara. Idiotizam.
S obzirom da smo vidli oboje bez uvrede bilo kome ali moras biti glup ili jos gluplji tj. fanboi da kupis xbone.
Uz sve navedene prednosti PS4 je i hardwerski jaci ako sam dobro razumio?!
Nije trebalo biti tako, ALI izgleda da će im se to dogoditi ... imaju velikih problema u samoj proizvodnji djelova za konzolu.
već je sam naslov melem za oči
Normalno,Sony je uvijek bio glavni što se tiče konzola.
I disagree.
Nintendo ima vrhunske naslove, ali im je sama konzola Wi U, u usporedbi sa PS4 i XBox One debelo outdated.
PS.
Možda da Nintendo napokon krene tragom Sege
Nisam fanboy, nego samo kupac kojeg zanimaju par stvari.
Jesam li ja jedini koji ne vidi gdje je to točno Sony nokautirao MS u pitanju igara?
Sve navedene AAA u članku osim AC4 su potvrđene i za XOne (koliko vidim)
Mitch molim te, ako ti, memphis i apoteka niste Microsoftovi fanboyevi onda zbilja ne znam tko je - po apsolutnom svakoj temi koja ima ili nema veze s Microsoftov se pljuje po konkurenciji i velica sve sta ima veze s Redmondom.
Sony ih je i to doslovno pregazio:
- money frendly, osjetno mocnija a opet jeftinija konzola
- user frendly, nema maltretiranja korisnika s raznim DRM te regionalnim i online zakljucavanjem
- indie friendly, brdo manjih devova je otvoreno stalo na stranu Sonya stranu i popljuvalo novi xbox te njegov poslovni model
za kraj dvije stvari koje se ne spominju
- first party, Sony ima daleko kvalitetniju te brojniju vlastitu produkciju naslova
- zadnje ali ne i najmanje bitno, razvojni alati, dokumentacija te devkitovi su za novi PS u daleko boljem stanju nogi oni za novi xbox - ovo je jos bitnije kad se uzme u obzir da je bas ovo bila daleko najveca boljka PS3
Nisam nigdje našao, hoće li se PS3 naslovi moći igrati i na PS4?
Uz sve navedene prednosti PS4 je i hardwerski jaci ako sam dobro razumio?!
Nije trebalo biti tako, ALI izgleda da će im se to dogoditi ... imaju velikih problema u samoj proizvodnji djelova za konzolu.
i ja sam cuo nacuo nesto slicno samo iz drugog izvora - navodno ima postenih problema s pregrijavanjem te dostupnoscu devkitova. nesto mi see cini da ovih preko 1.5 milijardu tranzisora samo za SRAM i nije bas najsretnije rjesenje.
PS4 pobjeda jeftiniji i bolji
evo zašto Xbox One ima graficku u rangu 7790, dok PS4 ima nesto u rangu 7870 sto je bolja graficka mozete pogledati .
CPU isti pa tu nema razlike
radna memorija Xbox One 8GB DD3 dobra memorija koju imaju PC-ovi, PS4 8GB GDDR5 memorija koja se nalazi na grafickim karticama te ima daleko vecu propusnost te samim time vece preformanse.
ostale znacajke uglavnom iste
Velika prednost Xbox-a je to što ima te dodatne mogucnosti tv ali to radi samo u americi pa svugdje ostalo je beskorisno,
Na Xbox-u nema rabljenih igrica na PS4 ima
Eksluzive ako pratite prošlu generaciju Xbox360 je na pocetku imao kvalitetniju ponudu no PS3 no Sony je ubrzo sustigao i prestigao Microsoft koji je jednstavno u zadnjih par godina zapustio izradu ekluziva
recite mi u zadnje dvi godine eksluzive za Xbox360 Halo, Gears of War ,Forza, Alan Wake.... ne mogu se sitit ostalih no nema ih bas
PS3 God of War, uncharted, resistance, Grand Torismo, Jurney, Killzone, Infamous
uglavnom Sony je imao bolju ponudu to se svi mogu složiti ne virujen da ce se ista prominit
Nisam nikada imao niti jednu konzolu tako da nisam fanboy i jedne od njih, ali da sad idem kupovat neku, iz svega što sam vidio i čuo, odabrao bi PS4 (The Last of Us kao dodatni motiv) , iako opet neću kupiti nijednu a i nikada nisam naučio igrat s kontrolerom pa ostajem na PC-u.
Nisam nikada imao niti jednu konzolu tako da nisam fanboy i jedne od njih, ali da sad idem kupovat neku, iz svega što sam vidio i čuo, odabrao bi PS4 (The Last of Us kao dodatni motiv) , iako opet neću kupiti nijednu a i nikada nisam naučio igrat s kontrolerom pa ostajem na PC-u.
Za The Last Of Us ti je dovoljan i PS3
U SAD-u 400 dolara ili oko 2200kn, a u nas vjerojatno oko 6000...
Vječno optimistični Tonči.
U HR je cijena zasad 3999,00 kn. Al morat će je korigirat inače odosmo svi u Mađarsku po svoje primjerke. :)
Vječno optimistični Tonči.
U HR je cijena zasad 3999,00 kn. Al morat će je korigirat inače odosmo svi u Mađarsku po svoje primjerke. :)
Gdje? I to je nenormalno puno... skoro 200%.
Ma ajd :)
Pa znaš da se sve cijene tako određuju. I to nije samo u HR slučaj.
Oni nažalost Euro i Dolar izjednačavaju. Ponekad i funtu. Pa ako je 400$, onda je u EU 400€, a naši onda to još pretvore u 4000HRK :)
Ma ajd :)
Pa znaš da se sve cijene tako određuju. I to nije samo u HR slučaj.
Oni nažalost Euro i Dolar izjednačavaju. Ponekad i funtu. Pa ako je 400$, onda je u EU 400€, a naši onda to još pretvore u 4000HRK :)
Jesmo Hrvati ili nismo Hrvati....
Gdje? I to je nenormalno puno... skoro 200%.
EU cijena je po difoltu 399 eura/349 funti. USD nema veze s nama, apsolutno nikakve.
3999,00 je cijena u GMC-u u ZG, 3699,00 za prednarudžbu.
Trebala bi biti 3200kn ostalo je pljačka
Ne mislim ni ici do madjarske. Narucit cu online iz XY zemlje EU-a, pa neka nasi rokaju cijene koje god zele.