Ok, ovo je stvarno previše. Još su vikali na sav glas kako je revolucionarna ta antena, šta već; sad odjednom ljudi moraju mijenjati način na koji drže telefon zbog telefona. Za to još nisam čuo ni kod jednog proizvođača. Koji k...?
A sto je najgore bas sam skuzio da ja mob vecinom drzim u lijevoj ruci i bas pokrivam taj dio tako da meni iphone bi sluzio za sve samo ne za telefoniranje :/

Ako je tako onda je taj način držanja u ruci prirodan jer s drugom rukom se trkelja po ekranu. Zanima me kak se to odrazi na vezu s internetom?
Ako je tako onda je taj način držanja u ruci prirodan jer s drugom rukom se trkelja po ekranu. Zanima me kak se to odrazi na vezu s internetom?
Katastrofa. Možda ipak malo pretjerujemo - pa nećemo držati mobitel kao što oni drže na filmiću. Čak i kada su tako držali teško su izgubili signal. Dobro da ima onih obruba za kupiti - za sada skupi dok ih ne počnu prodavati ostali za 2 dolara.
A sto je najgore bas sam skuzio da ja mob vecinom drzim u lijevoj ruci i bas pokrivam taj dio tako da meni iphone bi sluzio za sve samo ne za telefoniranje :/
Staviš gumu i nemaš signala :D
ma ne vjerujem.. to je neka greška.. ili što več... pa kak .. onda bi prolazio sgnal kroz ljde.. kad bi ja stao na tv atenu.. šta nebi trebo vatat signal.. ma baš.. to nešt drogo nije uredu..
ma ne vjerujem.. to je neka greška.. ili što več... pa kak .. onda bi prolazio sgnal kroz ljde.. kad bi ja stao na tv atenu.. šta nebi trebo vatat signal.. ma baš.. to nešt drogo nije uredu..
pa je.biga pogledaj video :D
pa gledo sam.. ili je utjecaj jakog magnetskog zračenja ili nešto.. kad gubi tako signal.. m,ogu ja svoj se cijelu antenu držat u ruci.. i ništ ima signala
Katastrofa. Možda ipak malo pretjerujemo - pa nećemo držati mobitel kao što oni drže na filmiću. Čak i kada su tako držali teško su izgubili signal. Dobro da ima onih obruba za kupiti - za sada skupi dok ih ne počnu prodavati ostali za 2 dolara.
Ne nego ćemo ga držati kako Jobs kaže u svojim reklamama - opet krivo.
Naravno ništa drugo ne možeš očekivati od njega - kada mobitel ima grešku onda su korisnici krivi. Što možeš očekivati od idiota koji neznaju priznati pogrešku pa uvijek su drugi u krivu, a oni u pravu
Ne sekirajte se. biće to ok. svaki appleov proizvod se secira i traži dlaka u jajetu. Siguran sam da radi kako treba, a ništa nije savršeno.
http://www.google.com/support/forum/p/android/thread?tid=34ae2c179184c33e&hl=en
etc

Traženje dlake u jajetu nije razlog za prgavost i nekulturu ni od normalnog čovjeka, a kamo li od vlasnika tvrtke koji daje takav odgovor kupcima od kojih dobiva kruh.
Ajmo svi biti tako prgavi i nekulturni prema ljudima koji lijepo pitaju da li nešto nije u redu s nečim
Steve Jobs dolazi u bolnicu
SJ: Doktore nešto mi nije u redu i imam problem s gušteračom, mislim da imam rak.
Doktor: Koristiš ju krivo, tko te j...
Traženje dlake u jajetu nije razlog za prgavost i nekulturu ni od normalnog čovjeka, a kamo li od vlasnika tvrtke koji daje takav odgovor kupcima od kojih dobiva kruh.
Ajmo svi biti tako prgavi i nekulturni prema ljudima koji lijepo pitaju da li nešto nije u redu s nečim
Steve Jobs dolazi u bolnicu
SJ: Doktore nešto mi nije u redu i imam problem s gušteračom, mislim da imam rak.
Doktor: Koristiš ju krivo, tko te j...
Odgovor je bezobrazan, al bar je odgovorio. Al ovdje stvarno mislim da je riječ o napumpavanju i negativnom hype-u jedne konstrukcijske mane ili lošeg izbora koji sasvim izvjesno neće smetati 99% korisnika. Uglavnom oko apple a je stalno neki hype. Pozitivan ili negativan ...
P jesgte gledali ono predstavljane.. Jobsu je sve radio kak spada.. a kak ga je držo.. ovo je garant .. nešt napuhano.. kao da Aple. . nevalja.. i nedo mu Bog da nevalja .. jer sam se ja u t-mobilu predbilježio za njega
Ne sekirajte se. biće to ok. svaki appleov proizvod se secira i traži dlaka u jajetu. Siguran sam da radi kako treba, a ništa nije savršeno.
etc
Navodenje da i drugi imaju problema sa antenom ne opravdava Apple kao high-end smartphone.
Sve da i nemaju problema sa signalom, odgovoriti na onakav nacin je u najmanju ruku bezobrazno prema svojim kupcima, i to onima koji su vjerojatno medu prvima preordali iPhone.
etc
Navodenje da i drugi imaju problema sa antenom ne opravdava Apple kao high-end smartphone.
Sve da i nemaju problema sa signalom, odgovoriti na onakav nacin je u najmanju ruku bezobrazno prema svojim kupcima, i to onima koji su vjerojatno medu prvima preordali iPhone.
Jobs je uvijek bio bezobrazan i drzak, prije ili kasnije to će im se razbiti od glavu, iako u mnogim slučajevima korisnici imaju stvarno ridikulozna očekivanja. S druge strane apple još nije službeno priznao greške oko 27 inčnih ekrana nego ih samo potiho zamijenjuje, a opet i na ovom forumu postoji thread o dell ovim 27 inčerima koji pokazuju katastrofične diskoloracije pa nisam čuo ni da je dell poslao javnu ispriku ili izjavu.
Ovaj problem je sigurno prenapuhan kao i sve do sad, nemoguće je da bi takva greška ( da je takvog razmjera ) prošla testiranje i da nitko to ne bi primjetio ( jedino ako su ih svi skrivali u onim gumenim kučištima :D ). Sasvim sigurno su gubitak signala smatrali zanemarivim i to im se odbija od glavu jer se neki korisnici sad ne slažu s tim. Spoji to sa već legendarno katastrofalnim AT&T jem u USA i eto potencijalne PR more.
Što se kupaca tiče, uvijek imaju priliku zamijeniti ili vratiti proizvod. Neki će koristiti one bumpere, mnogi nemaju taj problem uopće, većina će se prilagoditi, a možemo očekivati i nekakvu konstrukcijsku nadogradnju ako već nije napravljena unutar kučišta. Osobno ne vjerujem da bi me to odvratilo od kupovine ako mi se uređaj inače sviđa i cijena mi je prihvatljiva.
Ja bi jailbreak za iOS4 ipod Touch 3G
Neznam kako vama.. al dok ga ne uzmem u svoju ruku nema teorije.. da vjerujem u gluposti koje nisam vidio.. prvo ču ga kad dođe probat držat u t-bilu u ruci .. pa vidit..
Evo dobio sam odgovor zasto je tako iPhone 4 jeftin.
2 rijeci "BETA TESTER" za europsko trziste i preporuka iz par "zvucnijih" firmi, tako da je to prilicno debela veza preko koje se mogu provuci bez pretplate, jedino sto imam za rijesiti je bila carina. Posiljka je vec i uplacena i 23.6. sam dobio potvrdu da je i krenula iz Apple-a prema OS, prema meni.
Lijep pozdrav
2 rijeci "BETA TESTER" za europsko trziste i preporuka iz par "zvucnijih" firmi, tako da je to prilicno debela veza preko koje se mogu provuci bez pretplate, jedino sto imam za rijesiti je bila carina. Posiljka je vec i uplacena i 23.6. sam dobio potvrdu da je i krenula iz Apple-a prema OS, prema meni.
Lijep pozdrav
Meno nije ništa odgovorio. Ako ćeš kupovat od njega kupi ga iz ruke u ruku da nebi izvisio
Evo vam 2 videa iz igrica koje koriste žiroskop:
http://blog.gsmarena.com/first-games-to-use-iphone-4-gyroscopes-impress-on-video/
Još da valja kao mobitel, možda bi bio i dobar uređaj
Ne shvaćam uopće ni što je žiroskop ni čemu bi on točno trebao služiti u iPhoneu, možete mi pojasniti?
P.S. oprostite što sam noob
Lijep pozdrav
Meno nije ništa odgovorio. Ako ćeš kupovat od njega kupi ga iz ruke u ruku da nebi izvisio
Pito sam ga dali moze prek kurirske sluzbe.
Ne shvaćam uopće ni što je žiroskop ni čemu bi on točno trebao služiti u iPhoneu, možete mi pojasniti?
P.S. oprostite što sam noob
Happy reading: http://en.wikipedia.org/wiki/Gyroscope
Ukratko, ima funkciju sličnu acelerometru, ali malo je bolja solucija valjda.
Vrhunska drskost je reci da korsinik ne drzi mob kako treba. Kad bi meni tako rekoa bilo kojiproizvodjac taj en bi vidio moje pare nikad vise. Druze ne pricamo mi o mobu od 1 kn koje dobijes uz lazni prasak za ves vec o mobu od poprilicno hiljada kn!!!
Vrhunska drskost je reci da korsinik ne drzi mob kako treba. Kad bi meni tako rekoa bilo kojiproizvodjac taj en bi vidio moje pare nikad vise. Druze ne pricamo mi o mobu od 1 kn koje dobijes uz lazni prasak za ves vec o mobu od poprilicno hiljada kn!!!
Nisam znao d asu počeli davati prašak uz mobitele.
Haha, odlična sprdnja na iPhone promo video xD
http://www.funkyspacemonkey.com/iphone-4-big-dick-wife-9-orgazms-kills-hookers-video