Službeno predstavljen iPhone 4

poruka: 742
|
čitano: 141.967
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Službeno predstavljen iPhone 4".
17 godina
RE: Službeno predstavljen iPhone 4
_Dangerous_Lickz_ kaže...
tnakir kaže...
matoliki kaže...

Kažu cijena 299 dolara, gledao sam prijenos odlična zvjerka. Apple je shvatio da samo inovacijama može održati svoj status...

Ako bude ta cijena ja cu odmah kupit 2

Je cijena je 299$ za 32GB modele a za 16 je 199$

Ma odma cu kupit 3 ova od 16.

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan

Jedine dvije zamijerke kod iPhonea (po meni): nema flash i nema file transfer protocol na Bluetoothu. Imam 3G i nemam namjeru kupit ovaj novi. Po meni samo sminka. Kao sto je netko gore rekao, mobitl je ok, ali moj sljedeci ce bit HTC Desire

16 godina
neaktivan

iPhone 4 je odličan!

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.6.2010 21:07 (Njambris).
16 godina
protjeran
Ajde mi recite sta iphone 4 donosi bolje od htc desire-a? Ako nevedete par stvari u kojima je iphone bolji kupujem ga!!
One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
Moj PC  
4 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koja cijena je bez ugovora?
Ingame: (_.:BRUNO:._) // Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
16 godina
protjeran
Sigurno 5-6 k kuna.
One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
Ajde mi recite sta iphone 4 donosi bolje od htc desire-a? Ako nevedete par stvari u kojima je iphone bolji kupujem ga!!

1. Više aplikacija

2. Bolji touch screen

3. iMovie

4. 720p video snimanje

5. Ima još više razloga.... ima ih 1000 komada

15 godina
neaktivan

http://www.apple.com/iphone/ promjenjeno je sad je 4..xd

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Iphone nema flash jer forsiraju na tome da se flash prestane koristiti. Koliki utjecaj imaju to bi se moglo i ostvariti. Ako ništa drugo lijepo je gledati tržišnu utakmicu...

0 1 hvala 0
16 godina

Jeli se to meni čini ili nisu puno pričali oko safarija i surfanja? Izgleda da ipak nisu uspjeli potući googleov novi browser za kojeg su tvrdili da je najbrži. A šteta, nadam se da zbog toga google neće zaspati kad ima vodstvo po tom pitanju. Ali ipak mobitel izgleda super, novi os je dobar, mislim da je ovo napokon iphone koji se isplati kupiti ako bude bio normalne cijene kod nas, i da barem nije lockan na jednog operatora(je li se što govorilo u vezi ekskluzivnosti s operatorima?)

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zvjerkan kaže...

http://www.apple.com/iphone/ promjenjeno je sad je 4..xd

kako brzo mjenjaju... prije dvije minute gledao i bio je još ipad aktualan ;)

krenulo je

16 godina
protjeran
Njambris kaže...
Perkan777 kaže...

1. Više aplikacija

2. Bolji touch screen

3. iMovie

4. 720p video snimanje

1.Otovrenost HTC i zobg toga vise aplikacija u buducnosti 2.To je rekao Jobs jer ne koriste AMOLED nego neki drugi tip (ne mogu mu se sjetiti imena) 3.Samo mi nemoj spominjati takva *ranja sa I ispred svog imena 4.Tu nemam sta reci 5.Evo tebi par za HTC-Flash,bolji browser,otvoreniji sustav,stalne nadogradnje,...
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.6.2010 21:16 (Perkan777).
16 godina
neaktivan

Ubit ću Stevu!

Šta nam nije odma dao iOS4!

Ako ti je netko pomogao klikni HVALA (ispod potpisa)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A kad bi s moglo očekivat u HR... i kolko vidim 299 $ za 32 gb verziju nije strašno.. da u hr bude i 400$ biti če ok za takav telefon...

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
tnakir kaže...
_Dangerous_Lickz_ kaže...
tnakir kaže...
matoliki kaže...

Kažu cijena 299 dolara, gledao sam prijenos odlična zvjerka. Apple je shvatio da samo inovacijama može održati svoj status...

Je cijena je 299$ za 32GB modele a za 16 je 199$

Ma odma cu kupit 3 ova od 16.

To je cijena po kojoj apple isporučue uređaje operaterima. Na to dodaj još PDV i zaradu operatera i sam uređaj unlockan u Amerci košta oko 500-600$, znači oko 500-600€ u Eurpi, dodaj na to T-comov prihod (jedini distributer u Hrvatskoj, pa mogu nabit cijenu) i hrvatski pdv i eto te na 1000€ u "slobodnoj prodaji", unlockan, kod T-coma. Tako je isto bilo i sa 3g i sa 3gs.

16 godina
neaktivan

možda ga i kupim ako dođe upola manje nego i phone 3gs a to ćisto sumljam

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
Njambris kaže...
Perkan777 kaže...

1. Više aplikacija

2. Bolji touch screen

3. iMovie

4. 720p video snimanje

1.Otovrenost HTC i zobg toga vise aplikacija u buducnosti 2.To je rekao Jobs jer ne koriste AMOLED nego neki drugi tip (ne mogu mu se sjetiti imena) 3.Samo mi nemoj spominjati takva *ranja sa I ispred svog imena 4.Tu nemam sta reci 5.Evo tebi par za HTC-Flash,bolji browser,otvoreniji sustav,stalne nadogradnje,...

iPhone 4 je bolji i tu nema premca. App store, bolji comunity. Zamisli jailbreak na toj mašini. Koje će to mogučnosti donjeti. Cydia, Rock, ma ima tu toga. iPhone pojede HTC. Molim te sakrij taj mob dok nije propao u zemlju...

Još da komentiram ovo: 1.Otovrenost HTC i zobg toga vise aplikacija u buducnosti... U budučnosti ??????? Kad 2012 na smak svijeta, daj molim te. iPhone ima te aplikacije SAD. Kakva budučnost. Nabijem ja njih u budučnosti. Dok ovi naprave nove aplikacije več bude iPhone 5. :p

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.6.2010 21:29 (Njambris).
16 godina
neaktivan

Inače ni za jedan mobitel se ne daje više od jedne kune, a tako sam i iphone nabavio.

1 0 hvala 0
17 godina
matoliki kaže...

Iphone nema flash jer forsiraju na tome da se flash prestane koristiti. Koliki utjecaj imaju to bi se moglo i ostvariti. Ako ništa drugo lijepo je gledati tržišnu utakmicu...

Nemoj vjerovati da iPhone može "ubiti" Flash, nije opet sve na Appleu. No, ako se ne opameti uskoro Adobe bi mogao ubiti Flash svojom traljavom izvedbom Mršti se

Što se tiče prodaje iPhonea, pa zar nije Apple odlučio da se neće prodavati isključivo sa ugovorom nego da će se moći kupiti neovisno od operatera???

There's no business like showbusiness
16 godina
protjeran
Njambris kaže...
Perkan777 kaže...
Njambris kaže...
Perkan777 kaže...

1. Više aplikacija

2. Bolji touch screen

3. iMovie

4. 720p video snimanje

iPhone 4 je bolji i tu nema premca. App store, bolji comunity. Zamisli jailbreak na toj mašini. Koje će to mogučnosti donjeti. Cydia, Rock, ma ima tu toga. iPhone pojede HTC. Molim te sakrij taj mob dok nije propao u zemlju...

Još da komentiram ovo: 1.Otovrenost HTC i zobg toga vise aplikacija u buducnosti... U budučnosti ??????? Kad 2012 na smak svijeta, daj molim te. iPhone ima te aplikacije SAD. Kakva budučnost. Nabijem ja njih u budučnosti. Dok ovi naprave nove aplikacije več bude iPhone 5. :p

Iphone freak alert!!!!! Ja nekazem da iphone nevalja naprotiv ljep je to mobitel al apple gura neke svoje standarde koji nece zazivjet u blizoj buducnosti.Uz to htc je puno jeftiniji.Ipak ako mi se ukaze prilika da iphone dobijem jeftino zasto ne.
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.6.2010 21:32 (Perkan777).
16 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
Iphone freak alert!!!!!

Ma nisam freak Nevinašce , i nisam fan od Apple-a, ali iPhone 4 je odličan smartphone, music player, video recorder, portabilna gaming konzola, tone aplikacija... Ma ima toga za nabrojati. iPad = 0 bodova , ali iPhone 4 = PUN POGODAK!!!!

Perkan777 ja razumijem da ti koristiš HTC i da svako svoga konja hvali. Zaboravio sam reči da sam i ja pljuvao po iPhonu, tada mi je prijatelj posudio svoj 3Gs na korištenje i odmah se moje mišljenje promjenilo. Odmah sam kupio Iphone. A iPhone 4 jednosatvno ima sve.  Da se razumijemo mjesta za napredak uvijek ima ali iPhone 4 je odličan.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.6.2010 21:40 (Njambris).
17 godina

http://www.apple.com/iphone/design/index.html#design-video

pogledajte video na njihovom situ. đizs ispada ko da su oni izmislili video konferenciju uopće. Koje deb...ti na videu se možeš naslušat.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Meni je nekako HTC bolji neznam zbog cega.Imam osjecaj da je nekako pristupacniji i sve a za iphone,kazem, odlican je ali me nesto odbija od njega. Imam osjecaj da ce desire i svi andord uredjaji svakom zakrpom sve vise napredovati a pogotovo izlaskom 2.2 Androida.A skoro sve igre sa iphonea migriraju na android.
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.6.2010 21:41 (Perkan777).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
Njambris kaže...
Perkan777 kaže...
Njambris kaže...
Perkan777 kaže...

1. Više aplikacija

2. Bolji touch screen

3. iMovie

4. 720p video snimanje

Iphone freak alert!!!!! Ja nekazem da iphone nevalja naprotiv ljep je to mobitel al apple gura neke svoje standarde koji nece zazivjet u blizoj buducnosti.Uz to htc je puno jeftiniji.Ipak ako mi se ukaze prilika da iphone dobijem jeftino zasto ne.

da apple ne gura svoje standarde ti nebi koristio miša za kretanje po monitoru....

16 godina
neaktivan
PICART kaže...

http://www.apple.com/iphone/design/index.html#design-video

pogledajte video na njihovom situ. đizs ispada ko da su oni izmislili video konferenciju uopće. Koje deb...ti na videu se možeš naslušat.

Ova video prezentacija ja malo cheesy (sladunjava).... najbolje mi je dok lik govori o video chat-u ko da ga iPhone prvi izumio. OMG e zbog takvih freakova ljudi na iPhone čudno gledaju... Sramim se

16 godina
protjeran
Znam al jbg nije ni mis odma zazivio trebalo je godine i godine da se adaptira u svijetu PC-a. Lijepo je to sto oni promicu html5 ali nemozes ocekivati da ce odmah u potpunosti izbaciti flash. BTW apple ne zeli podrzavat flash jer bi pokazalo slabost iphonea. BTW 2 kolko iphoneov 4 proc ima Mhz.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Najbolji ekran na mobitelima, žiroskop, hd video i editiranje na mobu, bolja baterija = win

Za one druge stvari sta su predstavili me nije previse briga tipa ibooks ili iad ali mislim da je ta kombinacija ekrana, dobre kamere i baterije super.

Naravno, treba jos vidjet reviewove na youtubu jer same specifikacije kamere, baterije i ekrana mogu varat.

0 0 hvala 0
17 godina
Mikovic_xD kaže...
Perkan777 kaže...
Njambris kaže...
Perkan777 kaže...
Njambris kaže...
Perkan777 kaže...

1. Više aplikacija

2. Bolji touch screen

3. iMovie

4. 720p video snimanje

da apple ne gura svoje standarde ti nebi koristio miša za kretanje po monitoru....

Xerox.

- Psiho246
16 godina
neaktivan
meddle kaže...

Najbolji ekran na mobitelima, žiroskop, hd video i editiranje na mobu, bolja baterija = win

Za one druge stvari sta su predstavili me nije previse briga tipa ibooks ili iad ali mislim da je ta kombinacija ekrana, dobre kamere i baterije super.

Naravno, treba jos vidjet reviewove na youtubu jer same specifikacije kamere, baterije i ekrana mogu varat.

Meni isto ne treba iBooks. Fuck it. :) Evo prvi iPhone hands on video i slike od Engadget-a:

http://www.engadget.com/2010/06/07/iphone-4-first-hands-on/

17 godina
neaktivan
MatkoBB kaže...
tnakir kaže...
matoliki kaže...

To je cijena uz ugovor pretplate na dvije godine, takve su cijene otprilike i kod nas u t-mobileu...

Ne budi naivan.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice