Službeno je, OnePlus X bit će predstavljen 29. lis

poruka: 5
|
čitano: 1.357
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Službeno je, OnePlus X bit će predstavljen 29. lis".
15 godina

Postoji li uopće taj telefon i znate li ikoga da ga ima? Sustav tih pozivnica je očito marketinški smišljen da podigne hype i učini ga velikom misterijom.

Molim da se javi ako ga itko od čitatelja ovoga napisa posjeduje i napiše kratko je li zadovoljan.

0 0 hvala 0
14 godina

Ovo će koštat pun k... a izgleda mi totalno bezveze, bar po spec...

Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

posjedujem OnePlus One od kako je izasao i prezadovoljan njime, uz custom rom i kernel baterija drzi 3-4 dana bez problema, a i st se tice sveukupne kvalitete izrade moze se usporedit sa bilo kojim uzvikanim brand modelima

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2015 15:32 (bgojic).
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina

zašto bi koštao pun k...?

ako su njegovi prethodnici (One i Two) bili jeftini za uređaje s takvom kvalitetom, te boljim specifikacijama nego X, onda ne vidim razloga da bi X puno koštao.

evo citat sa telekineza.com: "Cijena još nije poznata ali kako je nedavno komentirao suosnivač tvrtke, Carl Pei, ne bi trebala biti puno veća od 160 USD."

Oneplus X

na telekinezi se spominje čak 3 GB RAMa

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2015 15:37 (dado314).

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Službeno je, OnePlus X bit će predstavljen 29.

Ja posjedujem OnePlus One skoro godinu i pol. Pozivnicu za 1+1 sam dobio od njih jer sam se prijavio na njihovom forumu. Pozivnicu za OnePlus Two sam dobio prije vise od mjesec dana, ali ga nisam uzeo jer sam zadovoljan sa ovim.

Moj prijatelj je isto uzeo 1+1 otprilike kad i ja. Imao je upocetku problem sa ekranom, zalio se, i dobio je novi koji je koristio do prije mjesec dana i onda je uzeo OnePlus Two. I on je ocigledno zadovoljan cim je nakon godine na 1+1 uzeo i 1+2.

Nadam se da ce i ovaj imat dobar kvalitet i jos povoljniju cijenu. Bit ce to mobitel za one koje ne vole nesto vece mobitele.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice