Siemensova donacija FER-u

poruka: 16
|
čitano: 1.955
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Siemensova donacija FER-u".
17 godina

hvala Simens :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Bilo bi lijepo kad bi i ETF u Osijeku dobio takvu donaciju

www.g2top.org

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Siemensova donacija FER-u
maki kaže...

Potpisujem! Ali eto FER je FER, Zg=Bg Izlanuo se, a mi ostali ko nas j..e.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
neaktivan

Nista novo. Namigiva

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
no što je s TVZ-om
17 godina
PROTECTOR kaže...
maki kaže...

Potpisujem! Ali eto FER je FER, Zg=Bg Izlanuo se, a mi ostali ko nas j..e.

slažem se i u ostalim gradovima ljepe naše se studira

hcsc
17 godina

bolje budi gdje jesi, nije lako biti FER-ovacCool

17 godina
neaktivan
Inovator kaže...

bolje budi gdje jesi, nije lako biti FER-ovacCool

1.Propustas bit.
 2.Ne tvrdim da mi je losije tamo gdje jesam ali definitivno moze bolje ali uz ovakav stav (zg je centar svijeta) mi ostali smo zakinuti sto nije nikako pravedno.

3. Ne ginem ja za FER-om, dapace drago mi je sto nisam u zg-u ali netko treba biti svjestan da se studira i u drugim krajevima lijepe nase ne samo u zg-u. Zasto ta donacija nije otisla u Rijeku? ili Split? ili Osijek?

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.3.2008 3:17 (PROTECTOR).
17 godina
neaktivan

Hmm...

Ma FER = nacizam; hitler nam tamo pise prawila :P

Valjda siemens voli naciste :D hehe

Hvala njima, mada: zasto nisu za kolegija racunarstva sta pljunili... hehe ;)

Ah da, T-scum je nes za ove sa ASPa dao, damnit :P frustriram se opet, necu u offtopic ;=)

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"

0 0 hvala 0
17 godina

Nas tko je*e, mada bih rekao da je cak polovica elektrotehnicara u Siemensu s TVZ-a. U mojoj grupi od 28 ljudi 7 nas je s TVZ-a, a 5 s FER-a.

17 godina
protjeran
PROTECTOR kaže...
 ....
2.Ne tvrdim da mi je losije tamo gdje jesam ali definitivno moze bolje ali uz ovakav stav (zg je centar svijeta) mi ostali smo zakinuti sto nije nikako pravedno.

3. Ne ginem ja za FER-om, dapace drago mi je sto nisam u zg-u ali netko treba biti svjestan da se studira i u drugim krajevima lijepe nase ne samo u zg-u. Zasto ta donacija nije otisla u Rijeku? ili Split? ili Osijek?

2. ZG centar svijeta?.... pa drugi fakulteti zagrebačkog sveučilišta (oni s područja Grada Zagreba) isto su zakinuti  za ovakve donacije, ako to možemo nazvati "zakinućem"...poslovna logika radi svoje...bili su sponzori Dinama( glavni, s najveći udjelom u kolaču od ulaganja) dok nije izostao rezultat, onako usput bili su sponzori i drugih klubova HNL( pa su se čak 'ajdukovci bili bunili kako to isti sponzor za dva rivalska kluba.....)

3. ...potpuno se slažem da ima fakulteta i studija diljem Domovine, ali kao što rekoh poslovna logika radi svoje...te je sada na lokalnoj i državnoj politici da skrene novac i na druge adrese koje to zaslužuju...na primjer  na varaždinskom FOI ista je bilo donacija od Microsofta( primjer vlastite agilnosti)....ili isto tako valja iskoristi stipendije koje se daju ljudima iz provincije da dođu završiti studiji u veće centre, pa onda opet se vrate u svoj kraj....te na taj način podižu akademsku razinu svoga kraja.

Skupljam Kinder-jaja!
17 godina
neaktivan

siemens je u banani s ljudima, hrpa je otisla ove jeseni i zime pa treba nove svjeze krvi vrbovat za sitne pare. a mozda je i jednostavno pranje  love u pitanju, das donaciju vamo odbijes si od poreza tamo, siemens je vec odavno firma koja zivi od tehnoligija jake struje i tehnologija financijskog inzenjeringa, sjetimo se sponzorstva dinamu :))))

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Što če nekome Siemensova donacija. Zna se kako je završilo njihovo hi-tech opremanje Hrvatskog sabora glasačkim softwerom i hardwerom. Smijeh

Developer,developers,developers...coming and coming and coming...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo, kao čovjek koji je studirao i na FER-u i na FESB-u mogu vam reći da ta dodatna oprema i ne igra neku ulogu, i sa lošijom se može veoma dobro učiti ako imate volje

17 godina

the_tux kaže...

Što če nekome Siemensova donacija. Zna se kako je završilo njihovo hi-tech opremanje Hrvatskog sabora glasačkim softwerom i hardwerom. Smijeh

nigdje ne piše da je Siemens donirao uređaje, nego 120.000 kuna za opremanje
17 godina
neaktivan
the_tux kaže...

Ne zbog Siemensa nego zbog glupavih korisnika.
Ruku na srce, mnogi u Saboru su idioti. Neki manje, neki više.

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice