hvala Simens :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bilo bi lijepo kad bi i ETF u Osijeku dobio takvu donaciju

Nista novo.

slažem se i u ostalim gradovima ljepe naše se studira
bolje budi gdje jesi, nije lako biti FER-ovac
bolje budi gdje jesi, nije lako biti FER-ovac
3. Ne ginem ja za FER-om, dapace drago mi je sto nisam u zg-u ali netko treba biti svjestan da se studira i u drugim krajevima lijepe nase ne samo u zg-u. Zasto ta donacija nije otisla u Rijeku? ili Split? ili Osijek?
Hmm...
Ma FER = nacizam; hitler nam tamo pise prawila :P
Valjda siemens voli naciste :D hehe
Hvala njima, mada: zasto nisu za kolegija racunarstva sta pljunili... hehe ;)
Ah da, T-scum je nes za ove sa ASPa dao, damnit :P frustriram se opet, necu u offtopic ;=)
Nas tko je*e, mada bih rekao da je cak polovica elektrotehnicara u Siemensu s TVZ-a. U mojoj grupi od 28 ljudi 7 nas je s TVZ-a, a 5 s FER-a.
3. Ne ginem ja za FER-om, dapace drago mi je sto nisam u zg-u ali netko treba biti svjestan da se studira i u drugim krajevima lijepe nase ne samo u zg-u. Zasto ta donacija nije otisla u Rijeku? ili Split? ili Osijek?
siemens je u banani s ljudima, hrpa je otisla ove jeseni i zime pa treba nove svjeze krvi vrbovat za sitne pare. a mozda je i jednostavno pranje love u pitanju, das donaciju vamo odbijes si od poreza tamo, siemens je vec odavno firma koja zivi od tehnoligija jake struje i tehnologija financijskog inzenjeringa, sjetimo se sponzorstva dinamu :))))
Što če nekome Siemensova donacija. Zna se kako je završilo njihovo hi-tech opremanje Hrvatskog sabora glasačkim softwerom i hardwerom.
Evo, kao čovjek koji je studirao i na FER-u i na FESB-u mogu vam reći da ta dodatna oprema i ne igra neku ulogu, i sa lošijom se može veoma dobro učiti ako imate volje
Što če nekome Siemensova donacija. Zna se kako je završilo njihovo hi-tech opremanje Hrvatskog sabora glasačkim softwerom i hardwerom.