Sammir - Twitter osoba godine

poruka: 37
|
čitano: 5.458
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sammir - Twitter osoba godine".
17 godina
odjavljen

sammir je pravi geek

M4X @ 3.14zda GHz
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Re: Sammir - Twitter osoba godine
Svaka mu čast....imam jednu anegdotu o njemu a lol

Nego, drago mi je da sam u tih 20000 korisnika
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina

ma može on twitat i popularizirat koliko oće znamo mi  ko je najzaslužniji za širenje informatizacije u nas.
Jedna i jedina Seve Nacionale! ;)

10 0 hvala 0
17 godina
moderator
balck2x11 kaže...

ma može on twitat i popularizirat koliko oće znamo mi  ko je najzaslužniji za širenje informatizacije u nas.
Jedna i jedina Seve Nacionale! ;)

to je druga priča {#}

a i ne bi baš sve stalo u 140 znakova... {#}

...
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 22:39 (Miro).
13 godina
neaktivan

aaaaaaaah, uuuuuuuuuuuuuuh, oooooooooooooooooh

Da, definitivno ide u 140 znakova.

Ako sam ti pomogao, pritisni hvala.

1 0 hvala 0
16 godina
Pa nek skrati link i stane sve u 140 znakova :)
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan

Od svih žutih tiskovina, ja ovakvu vijest pročitam na BUG-u.

Do sada na nijednom mediju koji pratim nisam čuo išta slično o Sammiru osim čitanja između redova da je prosječan nogometaš i da nam NE treba u reprezentaciji, a Z.M. svrbe dlanovi i nikako da ga proda.

Dok Twitter postane beskoristan i prepun skandala i napuče ga tinejđeri bit će popularan ko fejs.

Ja sam usput odkantal i fejs i ne namjeravam otvoriti twitter,ČAK NI NAKON OVOG NAGOVORA, no možda bi mogao myspace pošto volim glazbu.

Evo SPOILER, ovaj članak je vjerovatno PLAČENA REKLAMA.

3 3 hvala 0
17 godina
moderator
davorko17 kaže...

Do sada na nijednom mediju koji pratim nisam čuo išta slično o Sammiru osim čitanja između redova da je prosječan nogometaš i da nam NE treba u reprezentaciji, a Z.M. svrbe dlanovi i nikako da ga proda.

Dok Twitter postane beskoristan i prepun skandala i napuče ga tinejđeri bit će popularan ko fejs.

Ja sam usput odkantal i fejs i ne namjeravam otvoriti twitter,ČAK NI NAKON OVOG NAGOVORA, no možda bi mogao myspace pošto volim glazbu.

LOL - očekivao sam i ovakve komentare, ali malo pametnije napisane. Ovo nije dostojno odgovora...

I nauči kako se "spoileri" stavljaju na ovom forumu, za to postoji poseban dodatak (hint: stilovi).

...
15 godina
protjeran
Miro kaže...
davorko17 kaže...

LOL - očekivao sam i ovakve komentare, ali malo pametnije napisane. Ovo nije dostojno odgovora...

I nauči kako se "spoileri" stavljaju na ovom forumu, za to postoji poseban dodatak (hint: stilovi).

Ne treba sad izigravat, covjek je samo rekao sto vise nas misli - totalno nepotroban clanak...

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
17 godina
neaktivan
Kao što možete primijetiti, radi se o komentaru dana, a pod to spada sve živo i neživo. Osim toga, ovo je usko vezano uz tematiku kojom se BUG i BOL bave, pa ne vidim zašto se o tome ne bi pisalo.

Meni je zanimljivo, a siguran sam da nisam jedini.
Tolerancija mi nije jača strana, svi drugi griješe a ja sam bez mana.
16 godina
neaktivan

Prešao sam i ja 10000 tvitova...

S onim dijelom u tekstu se svakako slažem - twitter je jako zabavan, tj. zabavni su korisnici i ima dosta zabavljača!

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
davorko17 kaže...

Čini mi se da si prilično jednodimenzionalno shvatio članak - ili sam, možda, ja u članku vidio dimenzije koje nisu tamo :P

''Mulder, toads just fell from the sky!'' ''I guess their parachutes didn't open.''
17 godina
neaktivan

Može neke preporuke zanimljivih ljudi za pratiti?

kategorije: zajebancija, informatika, tehnologija, video igre, film

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sjede oko vatre MySpace, Facebook, Twitter i BLOG.

Hvali se MySpace kako je okupio mnogo talentiranih glazbenika.

Hvali se facebook kako ima najviše ({[maloljetnih]}) prijateljica. "ups"

Divi se Twitter veličini BLOGA i kaže, da sam ja barem pola tebe. Kaže BLOG, ti i jesi pola mene, TE DOĐE CHUCK NORRIS I ODOBRI.

{#}

0 0 hvala 0
16 godina

bug.hr koga briga za ove sta se bave loptanjem,i to losim loptanjem

...potpis nije potreban...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...
Kao što možete primijetiti, radi se o komentaru dana, a pod to spada sve živo i neživo. Osim toga, ovo je usko vezano uz tematiku kojom se BUG i BOL bave, pa ne vidim zašto se o tome ne bi pisalo.

Koliko god je davorkov komentar bezveze, a Mirov odgovor nepotreban, toliko mi se čini da si ovaj svoj mogao poslati Miru na mail ili u privatnoj poruci. {#}{#}

15 godina
protjeran

Sammir-nedisciplirani cuger,a osim toga i lažov prema nadređenima-ukratko sramota Dinama,nikad Reprezentacije neće vidjeti..{#}

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
DaNiTo kaže...

bug.hr koga briga za ove sta se bave loptanjem,i to losim loptanjem

Možda nisi čitao dalje od naslova, ali tekst ti nije o loptanju...

Tonči kaže...
Danny_HR kaže...

Koliko god je davorkov komentar bezveze, a Mirov odgovor nepotreban, toliko mi se čini da si ovaj svoj mogao poslati Miru na mail ili u privatnoj poruci. {#}{#}

Ovo je kao sarkazam ili...? Po istoj logici mogao si ti i njemu i meni poslati mail ili pp, a ne ovdje nam dijeliti lekcije, zar ne?

linuxjuzer kaže...

Sammir-nedisciplirani cuger,a osim toga i lažov prema nadređenima-ukratko sramota Dinama,nikad Reprezentacije neće vidjeti..{#}

Kakav god da je - on je najbolji igrač Dinama, a time i HNL-a (kakav god da je i taj HNL). To nije tema, ali kad već konstatiraš, eto da ti odgovorim (iako to nisi tražio {#}).

...
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 1:05 (Miro).
17 godina
Danas ocekujem zgoditak i asistenciju moĆnog Sammira

Jedva cekam da vidim giganta na kolenima

\o/
Intel i5 750 @3.8; GA P55 UD3; Kingmax 4 Gb 1600 Mhz; Gigabyte 6950 2 Gb; Hdd Samsung F3 1 Tb X 2 i F4 2 Tb
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Kant kaže...
Danas ocekujem zgoditak i asistenciju moĆnog Sammira

Jedva cekam da vidim giganta na kolenima

\o/

Realno očekivanje... Real ima doma gol razliku 19:0, pa je i statistički vrijeme da - prime gol!

Ali malo smo off-topic Kante, zar ne?

EDIT: za razgovor o ovoj konkretnoj utakmici imamo temu: http://www.bug.hr/forum/topic/sport/dinamo-vs-real/116376.aspx

...
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 11:37 (Miro).
17 godina

Jadni li smo mi kad je Sammir HR Twitter osoba godine {#}

Twitter je zakon i stvarno ne znam zasto kod nas nije popularniji nego li sto trenutno je.

Al' zato Facebook ide ko blesav {#}

Adobe Flash security issues = 96 Average browser security issues w/ JavaScript on = 237 All five major browsers w/ JavaScript on = 1,185
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 1:31 (parizer).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Za manjak popularnosti Twittera kod nas zapravo je kriva nedovoljna upućenost ekipe u to šta Twitter zapravo jest.

Da, većina ga vidi kao manju i lošiju verziju Facebooka, što on nikako nije.
Kad sam počeo koristiti Twitter bio mi je isključivo izvor informacija, jer je i dan danas daleko najbrži izvor novosti iz bilo kojeg područja koje vas interesira. Twitter se vani proširio na sve sfere društva, zbilja šteta što kod nas ljudi ne vide vrijednost u tom na oko ograničenoj mikroblogerskoj mreži.
17 godina
Šef kaže...

Ti i Ilija ste najveci spameri na TL :)

Danny_HR kaže...
Kad sam počeo koristiti Twitter bio mi je isključivo izvor informacija, jer je i dan danas daleko najbrži izvor novosti iz bilo kojeg područja koje vas interesira.

Meni i dan danas pretezno sluzi za takvo nesto. Puno je lakse doci do interesantnih informacija putem twittera nego npr preko RSS-a i slicnih servisa. 

14 godina
protjeran

Twitter je najbolja socijalna platforma za dobivanje vijesti. Općenito najbolja platforma za dobivanje vijesti koje vas zanimaju.

Brže od svjetlosti {#}

hacktivist

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Šef kaže...

Kad si je*eni spamz0r.

16 godina
odjavljen
Miro kaže...
Tonči kaže...
Danny_HR kaže...

Ovo je kao sarkazam ili...? Po istoj logici mogao si ti i njemu i meni poslati mail ili pp, a ne ovdje nam dijeliti lekcije, zar ne?

Nije - baš je otvoren: što god vi tu napisali (ti i Danijel), sasvim je svejedno, jer sadržaj i smisao neće doprijeti do onoga kome su namijenjeni, a članak će pročitati mnogi BBB-ovci i slična ekipa, kojoj zapravo i nije namijenjen. {#}

16 godina
neaktivan
Kakav fail! ..."mislila sam da je laznjak, ali tu i tamo pise na portugalskom pa tko zna"... U Hrvatskoj inace, nema nikoga tko zna portugalski ili netko kome je prijatelj izvana. Sve super, ja sam pomislio da se radi o pravom, ali onda ovaj zadnji tvit: "valjda ce nam se POSRECIT, STA JA ZNAM." Pa koji pametni PR bi to savjetovao, give me a break!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

... (ti i Daniel) ...

There, i fixed it for you. {#}

17 godina

Vidim niko se nije sjetio spomenut @gricki_top

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.

6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice