sammir je pravi geek
Nego, drago mi je da sam u tih 20000 korisnika
ma može on twitat i popularizirat koliko oće znamo mi ko je najzaslužniji za širenje informatizacije u nas.
Jedna i jedina Seve Nacionale! ;)
ma može on twitat i popularizirat koliko oće znamo mi ko je najzaslužniji za širenje informatizacije u nas.
Jedna i jedina Seve Nacionale! ;)
to je druga priča
a i ne bi baš sve stalo u 140 znakova...
aaaaaaaah, uuuuuuuuuuuuuuh, oooooooooooooooooh
Da, definitivno ide u 140 znakova.
Od svih žutih tiskovina, ja ovakvu vijest pročitam na BUG-u.
Do sada na nijednom mediju koji pratim nisam čuo išta slično o Sammiru osim čitanja između redova da je prosječan nogometaš i da nam NE treba u reprezentaciji, a Z.M. svrbe dlanovi i nikako da ga proda.
Dok Twitter postane beskoristan i prepun skandala i napuče ga tinejđeri bit će popularan ko fejs.
Ja sam usput odkantal i fejs i ne namjeravam otvoriti twitter,ČAK NI NAKON OVOG NAGOVORA, no možda bi mogao myspace pošto volim glazbu.
Evo SPOILER, ovaj članak je vjerovatno PLAČENA REKLAMA.
Do sada na nijednom mediju koji pratim nisam čuo išta slično o Sammiru osim čitanja između redova da je prosječan nogometaš i da nam NE treba u reprezentaciji, a Z.M. svrbe dlanovi i nikako da ga proda.
Dok Twitter postane beskoristan i prepun skandala i napuče ga tinejđeri bit će popularan ko fejs.
Ja sam usput odkantal i fejs i ne namjeravam otvoriti twitter,ČAK NI NAKON OVOG NAGOVORA, no možda bi mogao myspace pošto volim glazbu.
LOL - očekivao sam i ovakve komentare, ali malo pametnije napisane. Ovo nije dostojno odgovora...
I nauči kako se "spoileri" stavljaju na ovom forumu, za to postoji poseban dodatak (hint: stilovi).
LOL - očekivao sam i ovakve komentare, ali malo pametnije napisane. Ovo nije dostojno odgovora...
I nauči kako se "spoileri" stavljaju na ovom forumu, za to postoji poseban dodatak (hint: stilovi).
Ne treba sad izigravat, covjek je samo rekao sto vise nas misli - totalno nepotroban clanak...
Meni je zanimljivo, a siguran sam da nisam jedini.
Prešao sam i ja 10000 tvitova...
S onim dijelom u tekstu se svakako slažem - twitter je jako zabavan, tj. zabavni su korisnici i ima dosta zabavljača!
Čini mi se da si prilično jednodimenzionalno shvatio članak - ili sam, možda, ja u članku vidio dimenzije koje nisu tamo :P
Može neke preporuke zanimljivih ljudi za pratiti?
kategorije: zajebancija, informatika, tehnologija, video igre, film
Sjede oko vatre MySpace, Facebook, Twitter i BLOG.
Hvali se MySpace kako je okupio mnogo talentiranih glazbenika.
Hvali se facebook kako ima najviše ({[maloljetnih]}) prijateljica. "ups"
Divi se Twitter veličini BLOGA i kaže, da sam ja barem pola tebe. Kaže BLOG, ti i jesi pola mene, TE DOĐE CHUCK NORRIS I ODOBRI.
bug.hr koga briga za ove sta se bave loptanjem,i to losim loptanjem
Koliko god je davorkov komentar bezveze, a Mirov odgovor nepotreban, toliko mi se čini da si ovaj svoj mogao poslati Miru na mail ili u privatnoj poruci.
Sammir-nedisciplirani cuger,a osim toga i lažov prema nadređenima-ukratko sramota Dinama,nikad Reprezentacije neće vidjeti..
bug.hr koga briga za ove sta se bave loptanjem,i to losim loptanjem
Možda nisi čitao dalje od naslova, ali tekst ti nije o loptanju...
Koliko god je davorkov komentar bezveze, a Mirov odgovor nepotreban, toliko mi se čini da si ovaj svoj mogao poslati Miru na mail ili u privatnoj poruci.
Ovo je kao sarkazam ili...? Po istoj logici mogao si ti i njemu i meni poslati mail ili pp, a ne ovdje nam dijeliti lekcije, zar ne?
Sammir-nedisciplirani cuger,a osim toga i lažov prema nadređenima-ukratko sramota Dinama,nikad Reprezentacije neće vidjeti..
Kakav god da je - on je najbolji igrač Dinama, a time i HNL-a (kakav god da je i taj HNL). To nije tema, ali kad već konstatiraš, eto da ti odgovorim (iako to nisi tražio ).
Jedva cekam da vidim giganta na kolenima
\o/
Jedva cekam da vidim giganta na kolenima
\o/
Realno očekivanje... Real ima doma gol razliku 19:0, pa je i statistički vrijeme da - prime gol!
Ali malo smo off-topic Kante, zar ne?
EDIT: za razgovor o ovoj konkretnoj utakmici imamo temu: http://www.bug.hr/forum/topic/sport/dinamo-vs-real/116376.aspx
Jadni li smo mi kad je Sammir HR Twitter osoba godine
Twitter je zakon i stvarno ne znam zasto kod nas nije popularniji nego li sto trenutno je.
Al' zato Facebook ide ko blesav
Da, većina ga vidi kao manju i lošiju verziju Facebooka, što on nikako nije.
Kad sam počeo koristiti Twitter bio mi je isključivo izvor informacija, jer je i dan danas daleko najbrži izvor novosti iz bilo kojeg područja koje vas interesira. Twitter se vani proširio na sve sfere društva, zbilja šteta što kod nas ljudi ne vide vrijednost u tom na oko ograničenoj mikroblogerskoj mreži.
Ti i Ilija ste najveci spameri na TL :)
Meni i dan danas pretezno sluzi za takvo nesto. Puno je lakse doci do interesantnih informacija putem twittera nego npr preko RSS-a i slicnih servisa.
Twitter je najbolja socijalna platforma za dobivanje vijesti. Općenito najbolja platforma za dobivanje vijesti koje vas zanimaju.
Brže od svjetlosti
Kad si je*eni spamz0r.
Ovo je kao sarkazam ili...? Po istoj logici mogao si ti i njemu i meni poslati mail ili pp, a ne ovdje nam dijeliti lekcije, zar ne?
Nije - baš je otvoren: što god vi tu napisali (ti i Danijel), sasvim je svejedno, jer sadržaj i smisao neće doprijeti do onoga kome su namijenjeni, a članak će pročitati mnogi BBB-ovci i slična ekipa, kojoj zapravo i nije namijenjen.
... (ti i Daniel) ...
There, i fixed it for you.
Vidim niko se nije sjetio spomenut @gricki_top