pa ovaj SP treba da ispravi neke greske,a doneo ih je 2puta vise....to namerno kenjaju da bi presli na vistu...e vraga...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa ovaj SP treba da ispravi neke greske,a doneo ih je 2puta vise....to namerno kenjaju da bi presli na vistu...e vraga...
Hmmm... nisam baš oduševljen - komp mi se jednom smrznuo nakon instalacije SP3, i triput su se zblenuli programi koji su inače savršeno radili.
Nisam siguran zbog čega, u logovima nema ničeg.
Ljudi, kako vam nije jasno da je xp poluproizvod, pa gledaj ovo, od 2002 godine do 2008 nisu jos rijesili sve probleme. Učestalo neke greške...
Ljudi, kako vam nije jasno da je xp poluproizvod, pa gledaj ovo, od 2002 godine do 2008 nisu jos rijesili sve probleme. Učestalo neke greške...
Meni zasad radi sve OK. Čak mi se više ne dešava da mi CCC (Catalyst Control Center) izbacuje neku grešku pri ulazu u Windowse.
Nisam primjetio neke promjene u brzini.
Ja imam AMD procesor i mogu reći da nemam nikakvih problema, Windowsi se podižu za oko 4s brže, bolji odziv u aplikacijama, čak mi i neke igrice manje trzaju.
Ja isti imam AMD i sve radi odlično pa čak i bolje nego prije.
Meni VMware ne radi, javlja greške

stand one bit of competition
Vama kojima XP šteka 'kontaktirajte službu za korisnike'. LOL Eh, da. Morate imati legalne windowse ili se budete rebutali do kraja života. :)
Šalu na stranu. Nema problema (kuc-kuc o drvo) i čak mi se čini da nakon instalacije SP-a rade brže.
Meni isto sve radi ok. Ali moram se složit da sa Toshibom da je XP generalno loš proizvod. Problem je što smo se naviknuli na to, pa to više i ne primjećujemo.
Problemi sa SP3 nisu direktno vezani uz AMD procesore. Problem se javlja kod OEM sysprepanih instalacija koje su izrađene na Intelu, a deployane na AMDu, i to radi Intelovog drivera. Problem je detaljno opisan na http://support.microsoft.com/kb/888372
Meni isto sve radi ok. Ali moram se složit da sa Toshibom da je XP generalno loš proizvod. Problem je što smo se naviknuli na to, pa to više i ne primjećujemo.
Two atoms bump into each other. One says 'I think I lost an electron!' The other asks, 'Are you sure?', to which the first replies, 'I'm positive.'