Postanite dio reklame uz Google

poruka: 7
|
čitano: 1.901
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Postanite dio reklame uz Google".
16 godina

a ja bas jucer obriso google+ profil :D

Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Postanite dio reklame uz Google
Ja provjerio svoj account i ta opcija mi je bila iskljucena. Valjda Googleu nisam dovoljno zgodan da moju facu koriste u reklamne svrhe.
16 godina
neaktivan
MdN kaže...
Ja provjerio svoj account i ta opcija mi je bila iskljucena. Valjda Googleu nisam dovoljno zgodan da moju facu koriste u reklamne svrhe.

Mene ovo ne zabrinjava :) nisam maneken tako da je vjerojatnost da mene vidite su minimalne :D

When all else fails - crowbar the fucker
16 godina
neaktivan

Kod mene je također bila isključena - vjerojatno je to opt-in postavka.  EDIT: Ipak je opt-out - sa Ars Technice: If a user previously opted out of Google using their +1s in ads, this box will appear unchecked. For anyone else, it will be checked by default.

Ovo je opis kako funkcioniraju dijeljene preporuke:

Da bi se zajamčilo da će vaše preporuke doprijeti do osoba do kojih vam je stalo, Google ponekad prikazuje vaše recenzije, preporuke i ostale relevantne aktivnosti na svojim proizvodima i uslugama. To ponekad obuhvaća prodajne kontekste, npr. glazbenu trgovinu Google Play, te oglase. Uz preporuku se mogu prikazati vaše ime i fotografija s profila.

Ako, primjerice, tražite "talijanske restorane", može vam se prikazati oglas za obližnji restoran te povoljna recenzija vašeg prijatelja U trgovini Google Play može vam se prikazati oznaka +1 kojom je vaš prijatelj označio neku novu pjesmu ili album. (...)

Vi odlučujete želite li da se vaše ime i fotografija uvrste u dijeljene preporuke koje se pojavljuju u oglasima putem postavke dijeljene preporuke.

Dakle, ako napišeš recenziju nekog proizvoda ili usluge, osobe koje imaju tebe u krugovima moći će vidjeti recenziju i ocjenu uz proizvod ili uslugu u prodajnom kontekstu, tj. na stranicama na kojima se prodaje taj proizvod (prve dvije slike iza gornjeg linka). Prije je recenzije koje su napravili prijatelji bilo potrebno tražiti na njihovom profilu, a na ovaj način su prikazane uz proizvod, što je korisno - možeš vidjeti ako je netko koga poznaš nabavio taj proizvod i što misli o njemu. Vidljivost ovih recenzija kontrolira se iz Google+, standardnim kontrolama (private, public, određeni krugovi, ...)

Sa druge strane, ako želiš da se recenzije prikazuju i uz Googleove oglase (treća slika iza gornjeg linka), potrebno je uključiti opciju prikaza recenzija i preporuka uz oglase.

Zapravo se radi o načinu da preporuke prijatelja (word-of-mouth marketing) dođu više do izražaja, budući da je takav marketing najvrijedniji.

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.10.2013 11:15 (hrx).
12 godina
neaktivan

A što ako nemam Google+ a imam skoro sve ostalo? Kako ću se onda isključiti iz toga?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ne znam baš kolko će ljudi htjet kupit proizvod koji ocjenjuje crni labrador kojeg imam na slici {#}

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
14 godina

Za razliku od većine načina narušavanja privatnosti, s ovim nemam problema. Ak sam rateao neki proizvod ili napisao review zašto ne bi pisalo tko je napisao to? Koja razlika u odnosu na amazon reviewe ili slično? 

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice