Njam! :P
:S
Majke ti mile... A ja se veselim RAID0 s Blackyem... Osjecam se ko silly boy...
uff ovo će biti papreno. za koju godinu možda bude dostupno i smrtnicima
Cijene nisu objavljene, a možda je tako i bolje…
Hahaha.
Ako bude jeftino možda i ugrabim koju :) .
Al fakat koja brzina, Avatar od 45 svakih 5 min bi mogao prebaciviati di želim .
ovo bi bilo lijepo imati... možda ugrabim kojeg.. ipak će cijena biti prava "sitnica".
pa bilo je i vrijeme da hard diskovi prestanu bit usko grlo.
wtf??!!! 1.5Gb read 1.2gb write??!!
Pobogu!

vec vidim primjenu, npr.:
uzeti jedan za tihi rad za torrente skidati
Ne znam zasto, al imam osjecaj da ce im cijena bit dovoljna da se slozi jedna sasvim pristojna konfa :) .... Al da bi volio ovakav poklon, to svakako, preimpresivne (max) brzine R/W zaista.
stari moj, 1tb je gotovo za manje od 15min, a kad se sjetim koliko se samo za jedno 30 gb trebalo čekat prije 3-4 god, ono xD
Tehnologija sve brže i brže napreduje...
Cijena ce biti paprena, to je sigurno.
Vjerovatno će koštati kao jedan malo opasniji laptop. Čisto sumnjam da će cijena kod nas za model od 200 gb biti ispod 1000€, a onaj od 1tb, znajući kako se cijene ssd prostora kreću me opće nebi čudilo da košta kao jedan macbook pro :D (oko 24-25 tisuća kuna)
ma prodajem stan i odmah kupujem dva komada..:)
Evo bar male predodzbe koliko bi mogao kostati:
http://cgi.ebay.com/New-OCZ-Z-Drive-1TB-PCI-E-SSD-OCZSSDPCIE-ZDP841TB-/200445392169?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2eab79f529#ht_2144wt_1137
Znači ne može se os staviti na njega? Šteta...
(zapravo mi je svejedno, ionako ga nikad neću uspjeti nabaviti)
Pa kaze ti da se moze bootati, znaci moze OS gore ici...
Ja sam krivo pročitao, ništa onda...
tocno se događa isti prijelaz koji se dogodio na polju monitora prije jedno 5 godina kad su se pojavili LCD-ovi,tj kad su počeli zamjenjivat CRT.isto se to sad događa,samo glavne uloge imaju HDD i SSD.sviđa mi se sto dolazi i na PCI.jos bolje,manje kablova.tj uopce ih vise nece ni biti.
ove su brzine jednostavno nevjerovatne
? Zašto?
šala:))
? Zašto?
Ovo je epic, valjda najgora moguca namjena za SSD. Ne samo da ti za to ne treba SSD uopce, nego jos ovakav SSD...
Alo ovo na kraju: "...možda je i tako bolje."
N1!
:))
Ako bude jeftino možda i ugrabim koju :) .
Al fakat koja brzina, Avatar od 45 svakih 5 min bi mogao prebaciviati di želim .
Nije to valjda onaj full blu ray od onoga švabe?
Nije manje kablova, jer se disk svejedno kablom mora spojiti na s-ata utikač na matičnoj.
Ne znam zasto, al imam osjecaj da ce im cijena bit dovoljna da se slozi jedna sasvim pristojna konfa :) .... Al da bi volio ovakav poklon, to svakako, preimpresivne (max) brzine R/W zaista.
Cijena ce im biti takva da ce ostatak konfe biti jad i cemer...
na takvu brzinu em šta je novo sučelje i kapacitete ponudjene niš čudnoga
sve u svemu za entuzijaste sa najnovijim high end konfama prava poslastica
za potrošiti pare na najnovije i najjače