Oppomart otkrio šest modela OnePlus 3

poruka: 4
|
čitano: 1.578
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Oppomart otkrio šest modela OnePlus 3".
9 godina
neaktivan

Ja sam danas već naručio putem oneplus.net stranice.

Znači ne tek od sutra.Nadalje bile su samo tri inačice za naručiti i to za različita globalna tržišta (radi LTE bandova). Samo je bio 64 GB model u ponudi.

Zanimljivo je da dodaci (maske, dash punjač, slušalice)  ili nisu još spremni ili su rasprodani.

Ja sam stvarno bio brz i već jutros u 10h naručio.

Evo što pišu...

Thank you for your order!

You will receive a tracking number by email once your package ships. Orders are normally processed within 3 business days, excluding shipping time. You can check the status of your order by logging in to https://oneplus.net/hr/sales/order/history. Answers to commonly-asked questions can be found here: https://oneplus.net/hr/support.

Find your order confirmation below. Thank you again for ordering from OnePlus.

Your Order #2400014xxx  (estimated dispatch date Jun 23, 2016)

Moja Zagrebačka adresa je prihvaćena. 
Jaaako je dugo trajalo, što možda ukazuje da je bila velika navala. Njemci piše po svojim slavnim heise.de stranicama da su imali slično iskustvo.

Kad stigne izvijestiti ću community.

Lp

KK 

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Oppomart otkrio šest modela OnePlus 3
Pozdrav Krkane, jeli stigao uređaj?
16 godina
neaktivan

Pozdrav,

Namjeravam uzimati neke uređaje,dali se na Oppomart-u plaća carina i pdv ili ide DPD-om (bez carine i pdv-a) kao kod Giztop-a?

LP

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Oppomart otkrio šest modela OnePlus 3
OCdale kaže...

Pozdrav,

Namjeravam uzimati neke uređaje,dali se na Oppomart-u plaća carina i pdv ili ide DPD-om (bez carine i pdv-a) kao kod Giztop-a?

LP

Ide putem DPD-a. Meni je OP2 stigao DPD-om nakon cca 3 tjedna iz Hong Konga bez plaćanja carine i PDV-a.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice