OLPC-ov zračni desant

poruka: 13
|
čitano: 3.951
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "OLPC-ov zračni desant".
13 godina
neaktivan
OLPC-ov zračni desant

Kad tam njima padne neki đavolji predmet iz željeznog ričučeg orla nekako sam optimističan samo prema velikoj vatri u kojoj će goriti.

It is I, trackmanijak
Moj PC  
13 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
OLPC-ov zračni desant

Podsjeća me na onaj film "Bogovi su pali na tjeme". {#}

Moj PC  
19 0 hvala 0
17 godina
OLPC-ov zračni desant

Bolje neka im bacaju vrece rize ili tako nesto, a ne tablete. Stvarno je ljudska glupost bezgranicna.

3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: OLPC-ov zračni desant
Kad ih već oće naučit čitat nek bacaju knjige O.o
Ma samo si oće novo tržište polako otvorit.
It is I, trackmanijak
15 godina
neaktivan
OLPC-ov zračni desant

Kako god okrenuli projekt OLPC-a ima plemenitu ideju,ali jedino je žalosno to šta sada prvi puta za njih čujem nakon 5 godina.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
OLPC-ov zračni desant

Naravno..Prvo unište zemlju (Libiju) koja se svim silama trudila da podigne Afriku (vjerovatno su u ovoj akciji najviše mislili na Afriku, pa zbog toga spominjem) na noge, koja je više od svih zemlja svijeta (zajedno) dala novca za gladne u Africi, koja je izgradila vodovode golemih razmjera te zazelenila sjeverni dio Sahare itd itd. a sada glume humanitarce bacajući komade hardvera iz aviona...Što će s tim napraviti djeca koja nisu vodu okusila par dana, a hranu par tjedana? Je li to neki jestivi hardver? {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2011 20:43 (Riker).
Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
OLPC-ov zračni desant

Meni se opet čini da tu nema nikakve brige za djecu. Naštancat će nekoliko tona elektroničkog smeća. Zatim će to pobacati. Nakon toga ide smanjenje poreza radi humanitarnih aktivnosti, pa malo pronevjere preko prikazivanja lažnih podataka (ne mislite valjda da će ih netko dolje brojiti). Onda idu nagrade za humanitarni rad i povećanje produktivnosti i na kraju šlag na tortu - monopol na prodaju pravih strojeva u tim istim državama onima koji mogu platiti i osiguranje tržišta do daljnjega.

Ljudska glupost? - Nebih rekao

Profit? - Na kraju i te kako

Briga za nepismene? - Da, kad na vrbi rodi grožđe

7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
OLPC-ov zračni desant

Netko tko ne zna čitati bi se trebao znati koristiti tabletom?! Pa tko je tu lud...

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
OLPC-ov zračni desant

Meni se ćini da je to taktika: Imamo tablete, ali nitko ne zna koja im je namjena. Ajmo neke što jeftinije bacati na zemlju koja nije upoznata s računalima, pa ćemo vidjeti za što će oni primjenit tablete, možda onda budemo znali koja im je svrha.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.

5 0 hvala 0
16 godina
OLPC-ov zračni desant

- trebali su uz OPLC baciti i kamen iz rozete (ako žele da djeca ili znanstvenici nekog buntu plemena) nauče samostalno čitati neke nepoznate znakove.... možda unuci Champolliona žive u tim (nasumično odabranim) afričkim ... selima? livadama .. savanama? -gdje su to zaprao bacili?

btw, prvi model, s kurblom je barem imao šansu ... zbog kurble. Domišljati buntuinci su ga prilagodili kao punjač mobitela.

{#} koja briga za afrikance, rekao bi da dobrotvorni rad ima posebne olakšice, kao što je spomenuto. A sam uređaj i nije za drugo nego za baciti, ovako štede na zbrinjavanju.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2011 21:52 (ihush).

3 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
OLPC-ov zračni desant

Zanimlljiv dizajn podmetača

A poviše mene jato divljih Isusova!

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
OLPC-ov zračni desant

Nama, kojim bi tablet bio zanimljiv, ne zele ga prodati po ultra niskoj cijeni.

Ali zasto ne, ako imaju vremena između bjezanja od lavova i lova veprova neka pokrenu Rosetta Stone tu i tamo.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
OLPC-ov zračni desant

Ako nemaju kruha, neka jedu kolače!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice