Novi Build (9879) Windowsa 10

poruka: 12
|
čitano: 2.646
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Novi Build (9879) Windowsa 10".
15 godina
neaktivan

A definitivno su odlucili i da kopiraju neke stvari iz Linux svijeta. {#}

Ako koristim Linux, moj potpis je ovdje. Ako koristim Windows trenutno nemojte mi zamjeriti.
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.11.2014 21:48 (BLOGERX4).
Moj PC  
1 6 hvala 0
10 godina
Re: Novi Build (9879) Windowsa 10
BLOGERX4 kaže...

koje to?

14 godina

Ima li vijesti kad bi trebao ugledati svjetlo dana?
Finalna verzija? 

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
sudy_freak kaže...

Ima li vijesti kad bi trebao ugledati svjetlo dana?
Finalna verzija? 

Ništa prije ljeta, moguće jesen pa čak i kraj idučće godine. {#}

14 godina
neaktivan
skyactive kaže...
BLOGERX4 kaže...

koje to?

Čovjek je vjerojatno mislio na virtualne desktope.

Vječni izazivač na gostujućem terenu.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/ Svi smo mi jedna velika obitelj sa prezimenom Čovječanstvo
15 godina

A bome su i geste pukupili iz Mac OS-a : P

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

I da jesu kopirali, neka su, kada taj Linux i Mac OS X koje toliko hvalite, a pljujete po Microsoftu, nisu sposobni zajedno preći niti 10%.

12 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
g12356 kaže...
skyactive kaže...
BLOGERX4 kaže...

koje to?

Čovjek je vjerojatno mislio na virtualne desktope.

Virtualni desktopi postoje na Winsima jako dugo vremena jedino kaj Microsoft nije direktno stavio GUI. Identicno i danas sa hard linkovima i drugim stvarima. Kao da kernel dio i GUI dio uopce ne komuniciraju. Ali tako je to u ogromnim firmama.

15 godina
PlayMaker10 kaže...

I da jesu kopirali, neka su, kada taj Linux i Mac OS X koje toliko hvalite, a pljujete po Microsoftu, nisu sposobni zajedno preći niti 10%.

Nemoj se odmah naći uvrijeđenim ako netko primijeti da je Microsoft posudio funkcionalnost od nekog drugog OS-a. Malo tko misli da je to problem, barem dok se stvar ne prezentira kao da se radi o nečem originalnom i inovativnom. U Microsoft svijetu, a bit ću toliko soobodan da tu ubrojim i Bug, to je učestala pojava. Možda je to i razumljivo ako se vodiš pretpostavkom da većina Windows korisnika nije upoznata sa drugim operacijskim sustavima. Kako i sam kažeš, zašto ljude zamarati s detaljima za koje, sudeći po postotku zastupljenosti koji sigurno nisi izvukao iz šešira, zna samo znemariv broj korisnika? No ipak, ne pitaš li se ikad da li je razlog tomu isti onaj zbog kojeg većina ljudi čita jutarnji/večernji/24 sata a ne recimo Le Monde Diplomatique?

14 godina
neaktivan
PlayMaker10 kaže...

Teško je Linuxu kada nema ogromnu marketinšku mašineriju koju MS ima.A kada neki Linux dobi dovoljno marketinga kao što je Android dobio,onda potpuno satre MS i onda je MS taj koji ima svega par posto.

Vječni izazivač na gostujućem terenu.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/ Svi smo mi jedna velika obitelj sa prezimenom Čovječanstvo
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.11.2014 1:56 (g12356).
16 godina
odjavljen
g12356 kaže...
PlayMaker10 kaže...

Teško je Linuxu kada nema ogromnu marketinšku mašineriju koju MS ima.A kada neki Linux dobi dovoljno marketinga kao što je Android dobio,onda potpuno satre MS i onda je MS taj koji ima svega par posto.

Da, MS je satrao Android. Definitivno.

My name is Legion... For we are many!
14 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
g12356 kaže...
PlayMaker10 kaže...

Da, MS je satrao Android. Definitivno.

Obrnuto je.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice