Neće biti mini modela OnePlusove trojke

poruka: 4
|
čitano: 1.087
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Neće biti mini modela OnePlusove trojke".
16 godina
neaktivan
Kupio sam oneplus 3 telefon i nakon samo par dana korištenja mogu reći da je uređaj vrhunski uz jedno veliko ALI... Pukao mi je ekran nakon jednog bezazlenog pada. Nakon toga počinju moje muke. Korisnička služba je KATASTROFA. Svakome tko nema izobilje vremena za prepiske sa službom za korisnike preporučio bi da ne kupuje ovaj uređaj! 3 tjedna sam bez telefona i još uvijek nisam dobio niti informaciju koliko ce koštati popravak!!!!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Steta, nije mi jasno kako na trzistu nema (koliko ja znam) ni jedan kinez slican xperia compact liniji tj rezolucije ispod 5" tj da ima pristojnu kameru i performanse al da nema ekrancinu, jer ne treba svima toliki ekran za igranje, filmove, slike ili za sta im je vec to potrebno. 

5 0 hvala 0
14 godina

baš tako. daj mi 4.7" sa 720p amoled i nakrcaj ga sa top komponentama sa 2700-3000mah baterijom uz stock andorid i zdravo.

gledam nexus 6p, vrhunske komponente, ali 5.5" ekran. gledam oneplus 3, fine komponente, prihvatljiva cijena, donekle čist android - opet 5.5" ekran.

mkay?

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Neće biti mini modela OnePlusove trojke
someguy kaže...

Steta, nije mi jasno kako na trzistu nema (koliko ja znam) ni jedan kinez slican xperia compact liniji tj rezolucije ispod 5" tj da ima pristojnu kameru i performanse al da nema ekrancinu, jer ne treba svima toliki ekran za igranje, filmove, slike ili za sta im je vec to potrebno. 

Ps ako netko naleti  nesto sta odgovara ovome neka obavezno javi 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice